Huis > H > Hoe Macos Installeren?

Hoe macOS installeren?

De nieuwste versie van het besturingssysteem macOS kunt u rechtstreeks downloaden.
  1. Klik linksboven in het menu op het Apple-logo.
  2. Klik op Systeemvoorkeuren.
  3. Klik op Software-update.
  4. De computer bekijkt of er updates zijn. Als die er zijn verschijnt er een melding in beeld. Klik op Werk nu bij.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Wat dit betreft, hoe doe ik een clean install op imac?

Clean Install uitvoeren in combinatie met een Fusion Drive
  1. Zet je Mac uit.
  2. Schakel de Mac in en houd onmiddellijk command⌘ + enter ingedrukt.
  3. Laat de toetsen los zodra u het Apple logo of een draaiende wereldbol ziet.
  4. De herstelmodus wordt actief.
  5. Log eventueel in en klik daarna in de menubalk op Hulpprogramma's ▸ Terminal.
Waar kan ik macOS downloaden?
macOS op uw Mac downloaden met Safari

Nadat u het installatieprogramma uit de App Store hebt gedownload, wordt het installatieprogramma automatisch geopend. Safari downloadt de volgende oudere installatieprogramma's als schijfkopie met de naam 'InstallOS. dmg' of 'InstallMacOSX.

Kan op MacBook Windows?

MacBooks kunnen Windows draaien door middel van dual-booting of door gebruik te maken van een virtuele machine zoals Parallels of VMware Fusion. Boot Camp is een programma dat vooraf is geïnstalleerd op elke Mac met een Intel-processor en waarmee u Windows op uw Mac kunt installeren. Welke macOS-versie kan ik installeren? De macOS-versie die u kunt installeren is afhankelijk van het model Mac dat u heeft. U kunt controleren met welke macOS-versie uw Mac compatibel is door het onderdeel "Over deze Mac" in het Apple-menu te controleren. De nieuwste versie van macOS is 10.15 Catalina, die compatibel is met de volgende Mac-modellen:
- MacBook (begin 2015 of nieuwer)
- MacBook Air (midden 2012 of nieuwer)
- MacBook Pro (midden 2012 of nieuwer)
- Mac mini (eind 2012 of nieuwer)
- iMac (eind 2012 of nieuwer)
- iMac Pro (2017)
- Mac Pro (eind 2013, plus midden 2010 en midden 2012 modellen met een Metal-capabele GPU)

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Waarom macOS opnieuw installeren?

Waarom je iMac of MacBook opnieuw installeren? (schone installatie) Een schone installatie zorgt ervoor dat softwarematige problemen verwijderd worden. Ook zorgt het opnieuw installeren ervoor dat ongewenste bestanden die in de loop der tijd op je Mac zijn geplaatst verwijderd worden.
Hoe maak ik mijn Mac leeg?
Kies in het Apple-menu  in de hoek van het scherm de optie 'Systeemvoorkeuren'. Kies in het Systeemvoorkeuren-menu in de menubalk de optie 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Dus, kan geen schijf selecteren mac?

Als uw schijf niet wordt weergegeven in Schijfhulpprogramma

Als Schijfhulpprogramma uw schijf niet kan vinden, kunnen de containers of volumes op die schijf niet worden weergegeven. Volg in dat geval deze stappen: Schakel de Mac uit en koppel alle niet-essentiële apparaten los van de Mac.
Bovendien, hoe kun je een mac of macbook opnieuw installeren welke gegevens heb je hier voor nodig? Er zijn een paar verschillende manieren om een Mac of MacBook opnieuw te installeren, en de gegevens die je nodig hebt hangen af van de methode die je kiest. Als je Time Machine gebruikt om een back-up te herstellen, heb je de Time Machine-back-upschijf en het wachtwoord van het account waarmee de back-up is gemaakt, nodig. Als u een opstartbaar installatieprogramma gebruikt, hebt u een USB-flashstation of externe harde schijf nodig die is geformatteerd als opstartbaar station en het installatieprogramma voor de versie van macOS die u wilt installeren. Als u een schone installatie uitvoert, hebt u het installatieprogramma nodig voor de versie van macOS die u wilt installeren en wilt u misschien eerst een back-up van uw gegevens maken.

Bovendien, is macos gratis?

Ja, macOS is gratis, en het bevat veel functies die niet beschikbaar zijn in andere besturingssystemen. Zo bevat macOS een ingebouwde wachtwoordmanager, ondersteuning voor meerdere monitoren en een aantal beveiligingsfuncties.

Door Marlene Marroguin

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je Minecraft gratis downloaden op pc? :: Hoe videobellen Instagram?
Handige links