Huis > H > Hoe Podcast Downloaden Op I Phone?

Hoe podcast downloaden op i phone?

Podcasts-afleveringen vinden en downloaden naar je iPhone of iPad
  1. Open op je iPhone of iPad de Podcasts-app.
  2. Zoek naar de beschikbare podcasts via de zoekfunctie rechtsonder en sla de aflevering die je wilt downloaden op in je Bibliotheek door rechts van de naam van de aflevering op het plusje te tikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dit in overweging nemend, kan je zomaar een podcast beginnen?

Om je podcast op te nemen hoef je alleen maar een USB-microfoon aan te sluiten en de audio-opnamesoftware te openen op je computer. Zorg dat de microfoon goed is aangesloten, aan staat en in de software is ingesteld als standaard invoerapparaat. Klik op de opnameknop en beginnen maar!
Trouwens, welke podcast app voor iphone?
De beste iOS Podcast Apps
  • Apple Podcast. De podcast app waarmee je misschien al wel bekend bent is de Apple Podcast app.
  • Overcast. Overcast is niet zomaar een podcast app en dat merk je eigenlijk meteen wanneer je door de opties bladert.
  • Pocket casts (Shiftyjelly)
  • Stitcher.

Welke podcast app Samsung?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste podcast-app voor Samsung hangt af van uw individuele behoeften en voorkeuren. Enkele van de beste podcast-apps voor Samsung zijn echter Stitcher, Podbean en Castbox. Deze apps bieden een verscheidenheid aan functies die uw podcast luisterervaring aangenamer kunnen maken, zoals de mogelijkheid om uw afspeelsnelheid aan te passen, afspeellijsten te maken en toegang te krijgen tot een breed scala aan podcasts. Dus, welke apparatuur heb je nodig voor een podcast? Er zijn een paar dingen die je nodig hebt om een podcast te beginnen. Ten eerste heb je een microfoon nodig. Dat kan een externe microfoon zijn die je op je computer aansluit, of een ingebouwde microfoon op je laptop. Ten tweede heb je een manier nodig om je audio op te nemen. Dit kan met een digitale recorder, of met gratis opnamesoftware zoals Audacity. Ten derde heb je een manier nodig om je audio te bewerken. Dit kan met Audacity, of met een betaald programma zoals Adobe Audition. Tenslotte heb je een manier nodig om je podcast te hosten. Dit kan gratis met sites als Libsyn of Podbean, of je kan betalen voor een premium dienst.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Dienovereenkomstig, wat is de beste podcast app voor android?

Pocket Casts

Pocket Casts is de favoriete podcast-app van Android Planet. Dit komt met name vanwege het gebruikersgemak. De app is bijvoorbeeld heel goed in podcasts vinden, houdt slimme lijsten met daarin shows die jij nog moet luisteren en nieuwe afleveren worden automatisch gedownload.
Hoe werkt podcast luisteren?
Een podcast is een soort radio-uitzending op internet. Het verschil met de ouderwetse (lineaire) radio is dat je zelf bepaalt wanneer je jouw favoriete podcast luistert. En het is voor iedereen mogelijk om een podcast te maken. Er zijn er ontelbare podcasts over allerlei onderwerpen te vinden.

Daarvan, hoe luister ik een podcast in de auto?

Optie 1 Bluetooth verbinding
  1. Download een app zoals TuneIn, hiermee luister je podcasts (en digitale radio).
  2. Als je auto Bluetooth heeft, herkent hij vanzelf je smartphone.
  3. Maak verbinding, en zoek in TuneIn je favoriete podcast. Et voila!
Kan iedereen een podcast maken? Ja, iedereen kan een podcast maken. Je hebt geen speciale apparatuur of training nodig, alleen een microfoon en wat software om je audio op te nemen en te bewerken. Er zijn veel gratis en betaalde opties voor zowel opname- als bewerkingssoftware. Zodra je je audio hebt opgenomen en bewerkt, kun je het uploaden naar een hostingplatform zoals iTunes of SoundCloud, of je kunt het zelf hosten op je eigen website.

Je kunt ook vragen wat is een ander woord voor podcast?

Het woord "podcast" is een portmanteau van de woorden "pod" en "cast". Een podcast is een digitaal audiobestand dat via het internet wordt verspreid. Podcasts zijn meestal downloadbaar en kunnen worden afgespeeld op verschillende digitale apparaten zoals smartphones, tablets en computers.

Door Marinna Arnt

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn spelletjes terug? :: Wat kost een podcast?
Handige links