Huis > H > Hoe Krijg Ik Mijn Spelletjes Terug?

Hoe krijg ik mijn spelletjes terug?

Op een Android-telefoon of -tablet
  1. Open de Play Games-app .
  2. Tik onderaan op Bibliotheek.
  3. Tik op de game waarover je meer wilt weten of die je wilt downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen spelletjes downloaden?

Verwijder Play Store-updates en installeer deze opnieuw

Zoek de Play Store-app op het startscherm of app-scherm van je apparaat. Tik op de Play Store-app en houd vast. Updates verwijderen. Als je wordt gevraagd of je de Play Store-app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tik je op OK.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik een app installeren?
Apps opnieuw installeren of weer inschakelen
  1. Open de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Beheren.
  4. Selecteer de apps die je wilt installeren of aanzetten. Tik bovenaan op Geïnstalleerd.
  5. Tik op Installeren of Aanzetten.

Vervolgens, hoe maak je een game voor de play store?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces van het maken van een game voor de Google Play Store kan variëren, afhankelijk van het platform of de toolkit voor game-ontwikkeling die u gebruikt. In het algemeen bestaat het proces voor het maken van een game voor de Play Store echter uit het maken van de game-assets en -code, het compileren van de game in een Android Package (APK)-bestand en het indienen van de APK bij de Google Play Developer Console. Zodra uw spel door Google is goedgekeurd, kan het in de Play Store worden gedownload. Hoe krijg ik mijn spelletjes terug op Facebook? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces om je games terug te krijgen op Facebook varieert afhankelijk van het spel in kwestie en het platform waarop het oorspronkelijk werd gespeeld. In het algemeen moet je echter naar het Helpcentrum van Facebook gaan en de instructies volgen voor het terughalen van verloren gegevens. Voor meer specifieke instructies kan het ook nuttig zijn om te zoeken naar de naam van je spel plus het woord "Facebook" om relevante ondersteuningsartikelen te vinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe zet je iets terug op beginscherm?

Tik op de app en houd deze vast. Haal daarna je vinger van het scherm. Als er snelkoppelingen beschikbaar zijn voor de app, wordt er een lijst weergegeven.
...
Toevoegen aan startschermen
  1. Open Alle apps. Meer informatie over het openen van apps.
  2. Tik op de app en versleep deze.
  3. Sleep de app naar de gewenste positie.
Wat moet ik doen als een app niet compatibel is?
Eerst gaat u naar de instellingen van uw Android apparaat. Vervolgens zoekt u het kopje "Apps". Als u hierin bent, kunt u zoeken naar de Google Playstore en hier op klikken. Nu kunt u klikken op "updates verwijderen" en "cache wissen".

Je kunt ook vragen waarom zijn sommige apps niet compatibel?

Dit komt meestal omdat de app niet beschikbaar is op uw locatie of niet is ontworpen voor het schermformaat of de Android-versie van uw apparaat. Ontwikkelaars kunnen apps targeten op specifieke apparaten op basis van schermformaat, mobiele provider, locatie en verschillende andere factoren.
Waarom kan ik imovie niet downloaden? Er zijn een paar redenen waarom u iMovie misschien niet kunt downloaden. Een mogelijkheid is dat uw apparaat niet compatibel is met de app. iMovie vereist iOS 11.2 of hoger en is compatibel met de volgende apparaten:
-iPhone 6s of later
-iPad Pro (alle modellen)
-iPad (5e generatie of later)
-iPad mini 4 of later
-iPod touch (6e generatie)
Als je apparaat compatibel is met iMovie maar je kunt de app nog steeds niet downloaden, is de volgende stap om je internetverbinding te controleren. iMovie vereist een sterke en stabiele internetverbinding om te kunnen downloaden. Controleer ten slotte of je voldoende opslagruimte op je apparaat hebt. iMovie vereist 4 GB vrije ruimte om te kunnen downloaden en installeren.

Dit in overweging nemend, hoe installeer je een app op je smartphone?

Aangenomen dat u een gedetailleerd antwoord wilt over hoe u een app installeert op een smartphone:
Het proces voor het installeren van een app op een smartphone varieert afhankelijk van het besturingssysteem van het apparaat. Het proces voor het installeren van een app op een iPhone is bijvoorbeeld anders dan het proces voor het installeren van een app op een Android-telefoon.
Om een app op een iPhone te installeren, moet u eerst de App Store openen. Zodra de App Store is geopend, kunt u zoeken naar de app die u wilt installeren of bladeren door de verschillende categorieën van apps. Zodra u de app hebt gevonden die u wilt installeren, tikt u op de knop Verkrijgen. Als de app gratis is, wordt u niet gevraagd uw wachtwoord in te voeren. Als de app niet gratis is, moet u uw wachtwoord invoeren om de app te installeren. Zodra u uw wachtwoord invoert, zal de app beginnen te installeren.
Om een app op een Android-telefoon te installeren, moet u eerst de Google Play Store openen. Zodra de Google Play Store geopend is, kunt u zoeken naar de app die u wilt installeren of bladeren door de verschillende categorieën van apps. Zodra u de app hebt gevonden die u wilt installeren, tikt u op de knop Installeren. Als de app gratis is, wordt u niet gevraagd uw wachtwoord in te voeren. Als de app niet gratis is, moet u uw wachtwoord invoeren om de app te installeren. Zodra u uw wachtwoord invoert, zal de app beginnen te installeren.

Door Huxley Franzini

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een spel op de computer? :: Hoe podcast downloaden op i phone?
Handige links