Huis > I > Is Luisterbieb Gratis?

Is LuisterBieb gratis?

LuisterBieb, de app voor luisterboeken

De LuisterBieb-app bevat duizenden luisterboeken die bibliotheekleden gratis kunnen lenen. Ook niet-leden kunnen nu lekker luisteren, want er zijn extra titels beschikbaar gemaakt voor iedereen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat is een goede app voor luisterboeken?

De beste apps voor luisterboeken

  1. 1 Kobo Plus. Wie een luisterboek downloadt op Bol.com beluistert deze via de Kobo Plus-app die je op elke device kunt zetten.
  2. 2 Nextory.
  3. 3 Storytel.
  4. 4 Audible.
  5. 5 Online luisterbieb.
  6. 6 Libris Luisterboeken.
  7. 7 Spotify.
  8. 8 iTunes.
Bovendien, waar kun je een luisterboek op afspelen? Gebruik de gratis Kobo Books-app op je smartphone of tablet om naar luisterboeken te luisteren.

Hoe vind ik luisterboeken op Spotify?

Er zijn een paar manieren om luisterboeken te vinden op Spotify. Eén manier is door te bladeren in de categorie Luisterboeken in het gedeelte Bladeren van de Spotify-app. Je kunt ook de zoekbalk gebruiken om naar specifieke luisterboeken of auteurs te zoeken. Tot slot kun je de sectie met luisterboeken op de Spotify-website bekijken. Men kan zich ook afvragen: hoe werkt een luisterboek van bol? Luisterboeken van Bol werken door gebruikers in staat te stellen luisterboeken te downloaden en te beluisteren op hun computer of mobiele apparaat. Bol audioboeken zijn DRM-beveiligd, wat betekent dat ze alleen kunnen worden afgespeeld op geautoriseerde apparaten. Om een audioboek van Bol af te spelen, moeten gebruikers eerst de Bol-app installeren op hun computer of mobiele apparaat. Zodra de app is geïnstalleerd, kunnen gebruikers inloggen met hun Bol-account en beginnen met het luisteren naar hun audioboek.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe lang duurt een boek luisteren?

Je download je luisterboek, of je gebruikt een app als Storytel, en vervolgens doe je je oordopjes in (of zet je een koptelefoon op) en dan luister je. Dat is het. Met een luisterboek ben je best even zoet, net als met een gewoon boek. Zo duurt Becoming ongeveer negentien uur. Waarmee luister je een luisterboek? Om een luisterboek op de iPad, iPhone of Android af te spelen heeft u een app nodig die met ZIP-bestanden kan omgaan. De meeste iOS gebruikers geven de voorkeur aan Zip File Viewer (gratis). Op Android kunt u ZIP-bestanden vaak gewoon direct gebruiken zonder een speciale app.

Wat zijn leuke luisterboeken?

Top 10 luisterboeken

  • De meeste mensen deugen – Rutger Bregman.
  • De zeven zussen – Lucinda Riley.
  • Harry Potter en de orde van de feniks/Harry Potter en de steen der wijzen – J.K. Rowling.
  • Bonuskind – Saskia Noort.
  • Sapiens – Yuval Noah Harari.
  • De lavendeltuin – Lucinda Riley.
  • In hechtenis – Nicci French.
Wat is beter Storytel of Kobo? Op het eerste gezicht lijken Storytel en Kobo erg op elkaar. Beide zijn online diensten waar je een vast bedrag per maand betaalt om onbeperkt boeken te kunnen lezen. Maar er zijn een paar belangrijke verschillen.
Kobo is een e-reader, wat betekent dat je boeken alleen kunt lezen op hun apparaat of op een apparaat dat compatibel is met hun software. Storytel is daarentegen een audioboekenplatform, wat betekent dat je boeken kunt luisteren op elk apparaat dat audio kan afspelen, zoals je telefoon, computer of tablet.
Een ander verschil is de prijs. Storytel kost €9,99 per maand, terwijl Kobo €14,99 per maand kost. Bovendien heeft Kobo een aantal aanbiedingen waarmee je korting kunt krijgen op je abonnement, terwijl Storytel dat niet heeft.
Al met al lijkt Storytel de betere optie te zijn. Het is goedkoper en je kunt het gebruiken op elk apparaat dat je wilt.

Vervolgens, wat is beter nextory of storytel?

Nxtory en Storytel zijn beide goede opties voor online boeken, maar ik denk dat Nextory een beetje beter is. Nextory heeft een groter aanbod van boeken, en je kunt er ook boeken downloaden om offline te lezen. Bovendien is het abonnement goedkoper dan bij Storytel.

Door Eli

Vergelijkbare artikelen

Is Storytel de moeite waard? :: Kan je een luisterboek ook lezen?
Handige links