Huis > I > Is Storytel De Moeite Waard?

Is Storytel de moeite waard?

Storytel is een uitkomst als je regelmatig een boek wil luisteren. Vanwege de abonnementsprijs van €15 per maand, is Storytel pas interessant als je 1 à 2 boeken per maand verslindt of als je je abonnement deelt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Amazon Prime het waard?

Amazon Prime kost zo weinig dat het al de moeite waard is. Je kunt het abonnement elke maand opzeggen als je het een paar maanden neemt. Je zult niet snel financieel in de buidel tasten voor Prime vanwege de gratis proefperiode van 30 dagen.

Dienovereenkomstig, waar audioboeken kopen?

Het grootste aanbod luisterboeken is waarschijnlijk te vinden bij Storytel. Het heeft boeken in Nederlands en Engels en er zijn drie types abonnementen: (prijzen update 2021) Unlimited 12,99 per maand, Family 16.99 per maand (2 accounts) en Family plus 19.99 per maand (3 accounts). Luisteren gaat via de Storytel-app. Dienovereenkomstig, kan luisterboek op ereader? Luisterboekdienst Storytel heeft in Nederland een e-reader gelanceerd waarmee je kan schakelen tussen het lezen en het luisteren van een boek.

Wat kost een luisterboek?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar verschillende factoren, zoals de lengte van het luisterboek, de uitgever en de verteller. Over het algemeen kan een luisterboek 15 tot 50 dollar kosten. Hoe luister je een luisterboek van Bol Com? Als u een luisterboek van Bol Com wilt beluisteren, moet u de Bol Com app downloaden. Zodra je de app hebt, kun je inloggen met je Bol Com account en door de sectie met luisterboeken bladeren. Wanneer u een audioboek vindt dat u wilt beluisteren, kunt u op de titel klikken en vervolgens op de knop "afspelen" drukken. Het luisterboek begint onmiddellijk te spelen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een Nintendo DS waard?

Een enkele kras op een scherm is waar de Nintendo DS bekend om staat.

Dit in overweging nemend, hoe geef je een luisterboek cadeau?

luisterboek cadeau

Luisterrijk Cadeaubon

  1. Kies een waarde.
  2. Download de bon via je account.
  3. Geef de bon cadeau.
  4. De ontvanger wisselt de bon om naar een tegoed via Mijn Luisterrijk.
  5. Bij het afrekenen van een luisterboek kan de ontvanger het tegoed gebruiken om een luisterboek te kopen.
En nog een vraag, hoe lees je een ebook van bol com? Ebooks die je bij bol.com koopt of leent, verschijnen binnen enkele seconden automatisch op je Kobo e-reader en in de bol.com Kobo lees app, als deze met Wifi verbonden is. Beheer je boeken verzameling op www.bol.com, in de app of op je e-reader.

Dit in overweging nemend, is een luisterboek fijn?

Vaak komen ze stuiterend uit school, met een luisterboek kunnen ze zich even in de wereld van het boek terugtrekken. ☆Het is een fijne manier om boeken uit te proberen. Vinden ze het boek echt leuk, dan kun je het ook nog kopen. ☆Er zitten ook veel ebooks in de bibliotheek van Storytel. Wat betekent luisterboek? Een audiobook is een gesproken boek dat je kunt luisteren op je telefoon, computer of een ander apparaat. Het woord 'audiobook' is een samentrekking van het Engelse woord 'audio' ( geluid) en 'book' ( boek).

Hoe leen ik een luisterboek?

Om een audioboek te kunnen lenen, heb je een account nodig bij een bibliotheek die dit soort materialen uitleent. Vervolgens kun je in de catalogus opzoeken welk audioboek je wilt lenen. Als het audioboek voorradig is, kun je het reserveren. Soms kun je audioboeken ook direct afhalen bij de bibliotheek, maar soms moet je het boek laten toekomen per post.

Door Bigod

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter Nextory of Storytel? :: Is LuisterBieb gratis?
Handige links