Huis > H > Hoe Geluid Opnemen Met Android?

Hoe geluid opnemen met Android?

Hoe maak ik een geluidsopname met mijn telefoon? Wil je tegelijk noteren en geluid opnemen, dan bieden heel wat notitie-apps een ingebouwde dictafoon-optie. Op Android-toestellen kun je hiervoor Google Keep gebruiken. De bestanden kun je automatisch opslaan in Google Drive.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is geluid met mp3 indeling?

Het meest gebruikte formaat voor het opslaan van audio is het mp3-audioformaat. Elke speler kan mp3-bestanden openen. De audio wordt gecomprimeerd met verlies van kwaliteit, maar het verlies is verwaarloosbaar voor de doorsneegebruiker en het bestand is meestal kleiner dan de originele bestanden.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik een audio opname?

Op Androidtoestellen zit er op dit moment geen standaard dictafoon-app ingebouwd, maar in de app store van zowel Apple als Android vind je tientallen apps die een gelijkaardige functionaliteit bieden. Zoek hierbij naar 'voice recorder'!
Bovendien, hoe kan ik geluid opnemen met mijn samsung?
Open de Instellingen van je telefoon. Ga nu naar Opname. Tik nu op Geluidsbron. Zorg er dat Automatisch aangevinkt is.
...
Hoe kan ik geluid opnemen met Samsung telefoon?
  1. Open de app Telefoon .
  2. Bel iemand of wacht tot je wordt gebeld.
  3. Tik op het scherm van het actieve gesprek op Opnemen.
  4. Tik op Opname stoppen.

Hoe neem ik geluid op op mijn smartphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om geluid op te nemen op een smartphone. Een manier is om de ingebouwde microfoon te gebruiken om geluid op te nemen. Open hiervoor de Camera-app en tik op de opnameknop. Tik vervolgens op het microfoonpictogram om de microfoon in te schakelen. Begin te spreken in de microfoon en het geluid wordt opgenomen.
Een andere manier om geluid op te nemen op een smartphone is door een app van derden te gebruiken. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar waarmee je geluid kunt opnemen. Een voorbeeld is de app Voice Recorder. Om deze app te gebruiken, open je hem en tik je op de opnameknop. Begin vervolgens in de microfoon te spreken. Het geluid wordt opgenomen en opgeslagen in de app.
Tot slot kun je ook een externe microfoon gebruiken om geluid op te nemen op je smartphone. Hiervoor moet je de microfoon met een kabel op de smartphone aansluiten. Zodra de microfoon is aangesloten, opent u de Camera-app en tikt u op de knop Opnemen. Tik vervolgens op het microfoonpictogram om de microfoon in te schakelen. Begin te spreken in de microfoon en het geluid zal worden opgenomen. Daarvan, wat is een goede app om geluid op te nemen? Er zijn een aantal goede apps om audio op te nemen. Enkele populaire keuzes zijn Voice Memos (ingebouwd in iOS), TwistedWave en Audio Memos. Met alle drie deze apps kun je audio van hoge kwaliteit opnemen en lokaal op je apparaat of in de cloud opslaan.

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste MP3-speler voor Android?

Een van de beste muziekspelers in de wereld is de Google Play Music. De gratis muziek manager app biedt een krachtige muziek manager waarmee je al je muziekbestanden beter kunt overzetten en scannen.

Mensen vragen ook: wat is de beste voice recorder?

1e plaats: Sony ICD-PX240 digitale voicerecorder

Ook kan hij tot wel 32 uur opnemen dankzij een lange batterijlevensduur (mp3 8 kbps). Bovendien kan de recorder tot 1043 uur opslaan met 4 GB geheugen (mp3 8 kbps) en bestanden en mappen organiseren, beschermen en verwijderen. De voice recorder werkt op 2 AAA-batterijen.
Hoe werkt Samsung spraakrecorder?
Voicerecorder is een app voor het vastleggen van lezingen, gesprekken en andere geluiden (voorheen Geluidsrecorder). Druk op de grote knop Opnemen (1) en voeg markeringen (3) toe voor de belangrijkste momenten wanneer je iets opneemt of afspeelt (2).

En nog een vraag, kan ik met mijn samsung een gesprek opnemen?

Gesprek opnemen op Samsung via een app

De makkelijkste manier is natuurlijk het opnemen van een gesprek via een app, zoals Call Recorder. Nadat je deze hebt geïnstalleerd, kun je heel gemakkelijk een gesprek opnemen.
En nog een vraag, kan je een gesprek opnemen met samsung? Ja, u kunt een gesprek opnemen met Samsung. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van welk type telefoon je hebt. Als je een Samsung Galaxy S8, S9 of S10 hebt, kun je de ingebouwde Voice Recorder-app gebruiken om gesprekken op te nemen. Open hiervoor de app en tik op de knop Opnemen. Plaats de telefoon vervolgens in de buurt van de persoon met wie je praat en tik op de knop Stop als je klaar bent.
Als u een ander type Samsung-telefoon hebt, kunt u een spraakrecorder-app downloaden in de Google Play Store. Enkele populaire opties zijn Smart Voice Recorder en Call Recorder. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, open je hem en tik je op de opnameknop. Plaats de telefoon vervolgens in de buurt van de persoon met wie u praat en tik op de knop Stop als u klaar bent.

Hoe gesprek opnemen Samsung S9?

Er zijn een paar manieren om gesprekken op te nemen op een Samsung S9. Een manier is om de Voice Recorder-app te gebruiken die vooraf op de telefoon is geïnstalleerd. Om deze app te gebruiken, opent u deze gewoon en tikt u op de opnameknop. De opname begint automatisch.
Een andere manier om gesprekken op een Samsung S9 op te nemen is door een app van derden uit de Google Play Store te gebruiken. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar, maar wij raden Call Recorder - ACR aan. Om deze app te gebruiken, download en installeer je hem gewoon, open je de app en tik je op de opnameknop. De opname begint automatisch.
Als u gesprekken wilt opnemen op een Samsung S9 zonder een app te gebruiken, kunt u dit doen door de verborgen functie voor het opnemen van gesprekken in te schakelen. Ga hiervoor naar de Telefoon-app en tik op de 3 puntjes in de rechterbovenhoek. tik op Instellingen > Gespreksinstellingen > Gespreksopname. Schakel de functie in en begin met het opnemen van uw gesprekken.

Door Klimesh

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een app in de slaapstand? :: Welke versie Android op tablet?
Handige links