Huis > H > Hoe Zet Je Een App In De Slaapstand?

Hoe zet je een app in de slaapstand?

Zoek hem zo op:
  1. Open de Instellingen.
  2. Tik op Apparaatonderhoud > Batterij > Energiebeheer app.
  3. Tik op schuifje achter 'Ongebruikte apps laten sluimeren' om de functie aan en uit te zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je een Chromebook in slaapstand?

Selecteer de tijd rechtsonder, selecteer het apparaat links, en selecteer dan Laat scherm aan.

Vervolgens, welke apps zijn actief?

Hier ziet u een lijst met apps die u gebruikt en daarnaast hoeveel batterij zij hebben verbruikt.
...
Dat doet u door de volgende stappen te doorlopen:
  • Ga naar instellingen.
  • Open het tabje 'algemeen'
  • Open het tabje 'ververs op achtergrond'
Trouwens, hoe zet je ververs op achtergrond uit?
Tik op Instellingen. Tik op Algemeen. Tik op Ververs op achtergrond. Bepaal bij 'Ververs op achtergrond' of deze functie aan of uit moet staan.

Dit in overweging nemend, waar kan ik geinstalleerde apps vinden?

De beste plaats om geïnstalleerde apps te vinden is op het startscherm van uw toestel. Als u een specifieke app zoekt, kunt u ook de zoekfunctie gebruiken om deze te vinden. Vervolgens, welke apps gebruiken data op de achtergrond? Er zijn een paar manieren om erachter te komen welke apps op de achtergrond gegevens gebruiken. Een manier is om naar Instellingen > Mobiel te gaan en naar beneden te scrollen om te zien welke apps gegevens gebruiken. Een andere manier is om naar Instellingen > Batterij te gaan en te zoeken naar de sectie "Achtergrondactiviteit".

Gerelateerde artikelen

Wat is beter slaapstand of sluimerstand?

De energiebesparende modus wordt sluimerstand genoemd. De programma's en bestanden worden op de harde schijf opgeslagen wanneer de computer wordt uitgezet. Het is de meest zuinige modus.

Hoe zet ik apps in Slaapstand Windows 10?

Bepalen welke apps op de achtergrond kunnen worden uitgevoerd
  1. Selecteer Start en selecteer vervolgens Instellingen > Privacy >Achtergrond-apps.
  2. Controleer onder Achtergrond-apps of Apps mogen op de achtergrond worden uitgevoerd is ingesteld op Aan.
Wat is slaapstand telefoon?
Na een bepaalde tijd gaat je toestel vanzelf in slaapstand om de batterij te besparen. Dit is een handige functie, maar kan voor frustratie zorgen wanneer deze tijd te kort is. Open hiervoor de instellingen van je toestel. Kies in het menu Weergave of Display.

Je kunt ook vragen hoe zet je slaapstand uit op samsung?

Ga in Android naar Instellingen en zoek op Batterij. Kies voor Batterij en kies voor Instellingen. Zet alles uit. Ga een stap terug, druk op Yoosee en controleer of 'App in sluimerstand' uitstaat.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik zien welke apps openstaan? Er zijn een paar manieren om te zien welke apps geopend zijn. Eén manier is om te dubbelklikken op de Home-knop. Dit zal het multitasking-scherm oproepen, dat u alle apps toont die momenteel geopend zijn. Een andere manier is om naar de Instellingen-app te gaan en de optie 'Apps' te selecteren. Dit toont u een lijst van alle geïnstalleerde apps, en u kunt zien welke momenteel worden uitgevoerd door het tabblad 'Lopend' te selecteren.

Welke apps gebruiken veel energie?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder het type app, hoe het wordt gebruikt en het apparaat waarop het draait. Er kunnen echter enkele algemene trends worden waargenomen. In het algemeen verbruiken apps die veel afbeeldingen bevatten of veel gegevens gebruiken meer energie dan andere. Dat komt omdat ze meer rekenkracht en batterijduur vergen. Bovendien kunnen apps die voortdurend op de achtergrond draaien of voortdurend actief zijn, ook meer energie verbruiken dan andere.

Door Hadleigh

Vergelijkbare artikelen

Welke apps gebruiken de meeste energie? :: Hoe geluid opnemen met Android?
Handige links