Huis > W > Wat Is Beter Nextory Of Storytel?

Wat is beter Nextory of Storytel?

Voor liefhebbers van boeken zijn Storytel en Nextory beide goede apps. Je kunt kiezen uit veel verschillende boeken. Als je voldoende hebt aan een hoofdaccount en een account voor je kinderen, kies dan voor Storytel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is beter flac of WAV?

Het originele wav-bestand heeft dezelfde output als het flac-bestand. Je kunt kiezen hoe vaak je wilt decoderen. Het resultaat is hetzelfde.

Is Storytel Maandelijks opzegbaar?

Samen luisteren, lezen, leren en beleven. Altijd opzegbaar. Hoeveel data gebruikt Storytel? Storytel

Het luisteren van audioboeken wordt steeds populairder en Storytel helpt je daarbij. Deze dienst bieden vele Nederlandse en Engelse boeken aan die allemaal kunt streamen. Natuurlijk moeten we ook hier een vinger aan de pols houden: een uurtje Harry Potter streamen kost 144,66 MB per uur.

Dit in overweging nemend, kan luisterboek op ereader?

Ja, je kunt naar luisterboeken luisteren op een ereader. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is om het audioboekbestand op uw computer te downloaden en het vervolgens over te zetten naar uw ereader. Een andere manier is om het audioboek direct op uw ereader te downloaden. En sommige ereaders hebben ingebouwde mogelijkheden om audioboeken af te spelen. U kunt dus gewoon een audioboek-cd plaatsen of een audioboekbestand downloaden en beginnen te luisteren. Dus, wat is beter storytel of kobo? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan storytel omdat het een breder scala aan boeken biedt, terwijl anderen de voorkeur geven aan kobo omdat het een gebruiksvriendelijkere interface heeft. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen aan welk platform zij de voorkeur geven.

Gerelateerde artikelen

Wat is beter JPG of PNG?

Een bestand wordt gecomprimeerd als een afbeelding. APNG-bestanden hebben geen verlies aan beeldkwaliteit, wat betekent dat ze niet zo sterk worden gecomprimeerd als een JPG-bestand. Het is beter om een JPG-bestand te gebruiken.

Wat kost Blinkist?

Je kunt Blinkist 3 dagen onbeperkt gratis gebruiken en daarna betaal je per jaar €79.99 of per maand €12,99. Welke luisterboeken zijn er? Op dit moment zijn er 20.000 audioboeken beschikbaar waarvan er 2300 Nederlandstalig zijn. De meeste luisterboeken zijn in het Engels. De boeken zijn beschikbaar in de Bol.com Kobo-app. De Apple Book Store verkoopt ook Audioboeken deze beluister je in de boeken app.

Wat kost een luisterboek?

Storytel - prijs vanaf € 11,99-€23,99 - prijs vanaf € 11,99-€16,99. BookBeat - 11.99 € Audible - 7.99 £ (≈ 9,50 €) Kobo Plus - 9 € Welke boeken vind je op Storytel? Op Storytel kun je verschillende soorten boeken vinden, van romans tot non-fictie en van klassiekers tot bestsellers. Je kunt ook boeken zoeken op basis van je mood, zoals boeken die je laten lachen, boeken die je helpen ontspannen of boeken die je laten nadenken.

Hoe lang duurt een boek luisteren?

Het hangt af van het boek en de lezerssnelheid, maar een gemiddeld boek duurt ongeveer 10 uur om te luisteren.

Door Gelya

Vergelijkbare artikelen

Hoe mp3 beluisteren? :: Is Storytel de moeite waard?
Handige links