Huis > H > Hoe Kan Je Facetime Zonder Wifi?

Hoe kan je FaceTime zonder wifi?

Sinds de iPhone 4 kon je Facetimen echter zonder wifi. Het enige dat u nodig hebt, is een 3G- of 4G-verbinding voor mobiele data. Er is geen verschil tussen het gebruik van FaceTime met wifi of met mobiele data, behalve natuurlijk voor de kosten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel?

Met de instellingen-app op je toestel kun je netwerken toevoegen, delen of vernietigen. Het internet. Als u van netwerk wilt wisselen, tikt u op een netwerknaam. U kunt de netwerkinstellingen wijzigen door op het netwerk te tikken.

Je kunt ook vragen kan je met 4g facetimen?

Helaas is FaceTime alleen te gebruiken op Apple (iOS) toestellen. Je kunt de app FaceTime niet gebruiken op je Android toestel.
Trouwens, is facetime via wifi gratis?
Is FaceTime gratis? Ja, FaceTime is gratis. De app staat standaard op je iPhone.

Bovendien, kun je facetimen met android?

Android-apparaten kunnen FaceTime niet gebruiken, maar er zijn veel andere apps voor videobellen beschikbaar voor Android-apparaten. Bovendien, waarom werkt facetime niet op mijn iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Facetime niet werkt op uw iPhone. Eén mogelijkheid is dat je niet verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk of een zwakke Wi-Fi-verbinding hebt. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met de Facetime app zelf of met de software van uw iPhone. Als u onlangs de software van uw iPhone hebt bijgewerkt, is het mogelijk dat de update een conflict met de Facetime-app heeft veroorzaakt. U kunt proberen uw iPhone opnieuw op te starten of de Facetime-app bij te werken om te zien of dat het probleem verhelpt. Als geen van deze oplossingen werkt, moet u mogelijk contact opnemen met Apple voor verdere ondersteuning.

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

Wat kost FaceTime in buitenland?

Dus email, Berichten, WhatsApp, FaceTime, Skype, Viber: allemaal gratis. Als er geen wifi of internet is dan kan je datzelfde ook over 3G of 4G doen, maar dat is meestal verschrikkelijk duur (behalve tekstberichten). In het voorbeeld van Suriname (een van de duurste regio's voor Nederlanders) kost het 5 euro per Mb.
Waarom geen beeld bij FaceTime?
Controleer of mobieledatagebruik is ingeschakeld voor FaceTime als u FaceTime via een mobiele verbinding probeert te gebruiken. Ga naar 'Instellingen' > 'Mobiel netwerk' > 'Mobiele data' en schakel FaceTime in. Opnieuw FaceTime aanzetten kan ook wel eens helpen (dus even uitzetten en weer aanzetten).

Je kunt ook vragen waarom kan ik niet met iedereen facetimen?

Het probleem kan bijvoorbeeld in de network settings zitten. Ga daarvoor naar Instellingen en vervolgens Algemeen. Dan ga je daar helemaal naar beneden en kies je voor Stel opnieuw in. Daar ga je vervolgens voor Herstel netwerkinstellingen.
Wat kost FaceTime per minuut? Het gebruik van FaceTime voor audio- of videogesprekken is gratis. Als u FaceTime echter gebruikt via een mobiele gegevensverbinding, kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor de hoeveelheid gegevens die u gebruikt.

Wat kost videobellen via wifi?

Videobellen via wifi kost niets. Je kunt gratis videobellen via wifi.

Door Cilurzo

Vergelijkbare artikelen

Is FaceTime alleen voor iPhone? :: Welke extensie heb je nodig voor een CD speler?
Handige links