Huis > I > Is Facetime Alleen Voor Iphone?

Is FaceTime alleen voor iPhone?

FaceTime werkt alleen op apparaten van Apple, zoals iPhone, iPad en Mac. Dat betekent dat je FaceTime alleen gebruikt met mensen die ook een Apple apparaat hebben.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Vervolgens, wat kost facetime aan data?

Wil je zuinig omgaan met je data, dan is FaceTime de app die je moet hebben: deze verbruikt maar 3MB per minuut. Google Duo zit er tussenin met 10 MB per minuut.
Hoe videobellen met Samsung?
Videobellen op Android-smartphone

Tik in het gesprek rechtsboven op het icoon van de videocamera. De beloproep start en de ander moet de oproep accepteren. Wacht daarop. Jullie kunnen elkaar zien en horen.

Kan iedereen Facetimen?

Het korte antwoord is ja, maar er zijn enkele vereisten. Je hebt alleen een Apple ID, een internetverbinding en een compatibel apparaat nodig.
Om een FaceTime-gesprek te beginnen, heb je het telefoonnummer of e-mailadres van die persoon nodig. Je hebt ook hun toestemming nodig om het gesprek te beginnen.
Als u FaceTime op uw iPhone wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat uw telefoonnummer is ingesteld voor FaceTime en dat de batterij voldoende opgeladen is.
Als je FaceTime op je iPad of iPod touch wilt gebruiken, heb je iOS 12.1.4 of hoger nodig.
Je kunt FaceTime op deze apparaten gebruiken:
- iPhone 6s of later
- iPad Pro (alle modellen)
- iPad Air 2 of later
- iPad mini 4 of later
- iPod touch (7e generatie) Bovendien, wat is het verschil tussen facetime en videobellen? Facetime is een toepassing voor videobellen die exclusief is voor Apple-apparaten, terwijl videobellen mogelijk is via een aantal verschillende toepassingen op verschillende apparaten. Facetime biedt een aantal functies die niet beschikbaar zijn op andere toepassingen voor videobellen, zoals de mogelijkheid om een gesprek in de wacht te zetten en te schakelen tussen meerdere camera's.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe krijg ik FaceTime op mijn iPhone?

FaceTime configureren op de iPhone
  1. Tik in Instellingen op 'FaceTime' en schakel 'FaceTime' in.
  2. Voer een of meer van de volgende stappen uit: Je account configureren voor FaceTime-gesprekken: Tik op 'Gebruik je Apple ID voor FaceTime' en tik vervolgens op 'Log in'.
Vervolgens, heb je een simkaart nodig voor facetime?
Helaas is FaceTime alleen te gebruiken op Apple (iOS) toestellen. Je kunt de app FaceTime niet gebruiken op je Android toestel. Toestellen van Samsung, Huawei, OnePlus, Sony en Oppo draaien op Android.

Trouwens, hoe kan ik mijn facetime nummer veranderen?

In dat geval kan je je nummer wijzigen naar je eigen 06-nummer onder Instellingen > Telefoon > Mijn nummer.
Daarvan, kan je facetimen naar het buitenland? Ja, je kunt FaceTime in het buitenland. U moet echter wel een data-abonnement hebben dat internationaal bellen ondersteunt. Als je geen data-abonnement hebt, moet je een SIM-kaart kopen die dat wel doet.

Wat dit betreft, is bellen naar het buitenland gratis?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het telefoonabonnement dat u hebt. Sommige telefoonabonnementen bieden gratis bellen naar bepaalde landen, terwijl andere per minuut betalen voor internationale gesprekken. U moet bij uw specifieke telefoonabonnement nagaan of bellen naar het buitenland al dan niet gratis is.

Door Gewirtz

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik nog Flash spellen spelen? :: Hoe kan je FaceTime zonder wifi?
Handige links