Huis > H > Hoe Kan Ik Nog Flash Spellen Spelen?

Hoe kan ik nog Flash spellen spelen?

Met het einde van Adoble Flash in zicht, dreigen ook veel browser-spellen die van dit platform gebruikmaken te verdwijnen. Nieuwe software met de naam Flashpoint zorgt ervoor dat deze Flash-games niet zomaar verloren gaan. Eind dit jaar stopt Adobe de ondersteuning van zijn Flash Player.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je samen spelen op de PS4?

Druk op het beginscherm van je PS4-console op de toets omhoog om naar het scherm met functies te gaan en selecteer Party.

Wat dit betreft, kan ik zonder adobe flash player?

Na 31 december 2020 stopt Adobe volledig met de distributie en ondersteuning van Flash Player. Al in 2017 werd het einde aangekondigd, maar nu is het dan (bijna) zover. De meest gebruikte browsers zoals Chrome, Firefox of Safari ondersteunen Flash al niet meer standaard bij het afspelen van videocontent.
Welke browser heeft nog Flash?
Aangezien de flitser na 2020 niet meer wordt ondersteund, wordt deze standaard uitgeschakeld in de nieuwe Microsoft Edge. Andere browsers zoals Google Chrome, Mozillaen Safari zijn ook van plan om Adobe Flash te verwijderen in dezelfde periode.

Dienovereenkomstig, waarom is adobe flash player stopt?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Adobe Flash Player niet meer werkt zoals verwacht. Eén mogelijkheid is dat er een conflict is met een ander programma of een browserplugin die op de computer is geïnstalleerd. Een andere mogelijkheid is dat de instellingen van Flash Player per ongeluk zijn gewijzigd. Tot slot kan het zijn dat Flash Player moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie om goed te werken. Hoe komt het dat ik geen games meer kan spelen op Facebook? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je geen spelletjes meer kunt spelen op Facebook. Eén reden kan zijn dat uw Flash Player verouderd is en moet worden bijgewerkt. Een andere reden kan zijn dat er een probleem is met het spel zelf en dat je contact moet opnemen met de spelontwikkelaar voor hulp. Ten slotte is het ook mogelijk dat Facebook u heeft geblokkeerd om spelletjes op hun site te spelen.

Gerelateerde artikelen

Kan je Nintendo DS-spellen spelen op de 2DS?

De Nintendo 2DS is compatibel met alle Nintendo DS games, dus je kunt oudere games opnieuw spelen of ontdekken.

Wat is een goed alternatief voor Flash Player?

Aan het einde van 2020 is Adobe Flash player niet meer te gebruiken. Aangeraden wordt HTML5.
En nog een vraag, wat kan ik gebruiken in plaats van flash player?
Ruffle is een emulator die de werking van Adobe Flash Player nabootst in de browser. Hierbij wordt het Flash programma in een zg. sandbox afgespeeld, een afgeschermde omgeving waarin de uitgevoerde code geen toegang heeft tot processen of bestanden buiten de sandbox.

Hoe kom ik aan Flash Player?

Google Chrome
  1. Open je Google Chrome browser, en klik daarna op het icoon van het slotje, naast de URL.
  2. Kies 'website instellingen'. Vind Flash door naar beneden te scrollen.
  3. Dat is dat. Je Google Chrome browser kan nu online bronnen gebruiken die Flash Player gebruiken.
Hoe moet je Flash inschakelen Chrome? Er zijn een paar verschillende manieren om Flash in Chrome in te schakelen. De eerste is om de Flash Player te downloaden van de website van Adobe en vervolgens de plugin in te schakelen in de instellingen van Chrome. De tweede is om Flash Player in te schakelen in de instellingen van Chrome zonder het te downloaden van Adobe.
Om Flash Player in te schakelen zonder het te downloaden van Adobe, opent u Chrome en typt u "chrome://settings/content" in de adresbalk. Scroll naar beneden naar de sectie Flash en klik op de knop naast "Sites toestaan om Flash te draaien". Mogelijk moet u ook op de knop naast "Eerst vragen voordat u sites toestaat Flash te gebruiken" klikken.

Hoe zet je Flash uit?

Het proces voor het uitschakelen van Flash verschilt afhankelijk van de browser die u gebruikt. In Google Chrome kunt u bijvoorbeeld op de menuknop rechtsboven in de browser klikken en "Instellingen" selecteren. Scroll vervolgens naar beneden en klik op de link "Geavanceerde instellingen weergeven". Klik onder de sectie "Privacy" op de knop "Inhoudsinstellingen". In de sectie "Plug-ins" kunt u "Klikken om af te spelen" of "Blokkeren" selecteren.
In Mozilla Firefox kunt u op de menuknop rechtsboven in de browser klikken en "Opties" selecteren. Selecteer vervolgens het tabblad "Inhoud". Onder de sectie "Plug-ins" kunt u "Vragen om te activeren" of "Nooit activeren" selecteren.
Klik in Microsoft Edge op de menuknop in de rechterbovenhoek van de browser en selecteer "Instellingen". Klik vervolgens onder het gedeelte "Geavanceerde instellingen" op de knop "Geavanceerde instellingen weergeven". Schakel in de sectie "Privacy en services" de schakelaar "Adobe Flash Player gebruiken" uit.

Door Cogen Makinson

Vergelijkbare artikelen

Wat is de nieuwste versie van Flash Player? :: Is FaceTime alleen voor iPhone?
Handige links