Huis > H > Hoe Werkt Wetransfer Gratis?

Hoe werkt WeTransfer gratis?

Je kunt dan het gratis programma WeTransfer gebruiken. Het komt er op neer dat je de bestanden niet naar een mailbox verstuurt, maar ze uploadt naar de server van WeTransfer. WeTransfer stuurt de geadresseerde vervolgens een mailtje met een link. De geadresseerde kan de bestanden dan downloaden en in een map opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dit in overweging nemend, hoe verstuur ik een bestand met wetransfer?

Er is zelfs geen registratie nodig:
  1. Ga naar www.wetransfer.com.
  2. Klik op.
  3. Selecteer de bestanden die u wilt versturen.
  4. Klik op.
  5. Er verschijnt een melding over het aantal bestanden dat geselecteerd is. Klik op.
  6. Klik in het vak.
  7. Klik in het vak.
  8. Schrijf in het vak 'Bericht' eventueel een toelichting.
Hoe kan ik gratis grote bestanden versturen?
TransferNow is een gratis oplossing voor het verzenden en delen via e-mail of via een link van grote bestanden zonder verplichte registratie.

Hoe download ik bestanden van WeTransfer?

WeTransfer is een gratis dienst voor het delen van bestanden waarmee gebruikers tot 2GB gegevens per overdracht kunnen verzenden. Om bestanden van WeTransfer te downloaden, klikt u gewoon op de downloadlink in de e-mailmelding die u hebt ontvangen. Als u een WeTransfer-account hebt, kunt u ook inloggen en uw bestanden downloaden vanaf de pagina "Transfers". Hoe werkt Collect by WeTransfer? Collect by WeTransfer is een online tool waarmee gebruikers bestanden kunnen verzamelen en delen met anderen. Het is vergelijkbaar met andere diensten voor het delen van bestanden, maar met een paar belangrijke verschillen. Met Collect by WeTransfer kunnen gebruikers bestanden uit verschillende bronnen verzamelen en vervolgens delen met anderen in een enkele, gebruiksvriendelijke interface. Het biedt ook een aantal functies die het uniek maken, zoals de mogelijkheid om opmerkingen en notities toe te voegen aan bestanden, en de mogelijkheid om aangepaste collecties te maken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat kost WeTransfer?

Voor de premium service van WeTransfer betaal je 120,- euro per jaar of 12,- euro per maand. Indien je voor voor een heel jaar betaalt dan bespaar je dus 17%. Ga naar deze aanmeldingspagina als je WeTransfer Pro wil gaan.
Hoe bestanden versturen?
Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail? Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken. In Dropbox zelf kun je over een bestand of map bewegen en deze via e-mail verzenden door op Delen te klikken als die optie verschijnt.

Wat dit betreft, hoe groot bestand met wetransfer?

Via WeTransfer kunt u maar liefst 2 GB aan documenten, foto's, video's, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het 1 heel groot bestand is of vele kleine, als het maar onder de 2 GB blijft.
Hoe een filmpje doorsturen? Om een video door te sturen, opent u de video in de speler en klikt u op de knop Doorsturen. De video gaat dan door naar het volgende frame.

Dit in overweging nemend, hoe 10gb versturen?

De beste manier om 10gb aan gegevens te versturen zou zijn om een dienst als Dropbox of Google Drive te gebruiken. Met deze diensten kunt u uw gegevens uploaden naar hun servers en vervolgens een link naar de gegevens delen met wie u maar wilt.

Door Arni

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je bestand te groot is? :: Kan ik WhatsApp gebruiken in China?
Handige links