Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Bestand Te Groot Is?

Wat moet je doen als je bestand te groot is?

Gebruik een compressieprogramma. Een andere manier om grote bestanden toch te verzenden, is door gebruik te maken van een programma om je bestanden te comprimeren. Dit is vooral handig wanneer je meerdere bestanden wilt versturen. Je kunt alle bestanden namelijk in een map plaatsen en in één keer comprimeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe te groot bestand mailen?

Zet daarvoor de bestanden om naar een zogenaamd zip-bestand. Verzend vervolgens het zip-bestand per e-mail. De ontvanger pakt het zip-bestand weer uit en heeft de bestanden in oorspronkelijke grootte op de computer staan. Het jammere aan 'zippen' is dat het voor foto's en video's niet zoveel verschil maakt.
Dienovereenkomstig, kun je een wetransfer doorsturen?
WeTransfer is een slim alternatief voor het doorsturen van grote bestanden. Bij het doorsturen van documenten, foto's, muziek, presentaties of video via e-mail krijg je te maken met een limiet op de grootte van de bestanden. De limiet is afhankelijk van zowel de zender als de ontvanger.

Hoe zet je foto's op WeTransfer?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's aan WeTransfer kunt toevoegen:
1. Als u de WeTransfer app op uw mobiele apparaat hebt geïnstalleerd, kunt u gewoon de app openen en de foto's selecteren die u wilt overdragen. Kies vervolgens je ontvanger en tik op de knop "Transfer".
2. Als u de WeTransfer-website gebruikt, kunt u op de knop "Bestanden toevoegen" klikken en de foto's selecteren die u wilt overdragen. Zodra je alle bestanden hebt toegevoegd die je wilt overdragen, voer je het e-mailadres van je ontvanger in en klik je op de knop "Overdragen".
3. U kunt ook foto's rechtstreeks naar de WeTransfer-website slepen. Open gewoon de website en sleep de foto's die u wilt overbrengen naar het browservenster. Voer vervolgens het e-mailadres van uw ontvanger in en klik op de knop "Transfer". Waar slaat WeTransfer bestanden op Iphone? WeTransfer slaat bestanden op de Iphone op in de WeTransfer app. De app slaat de bestanden op in de lokale opslag van de app.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Mensen vragen ook: hoe werkt wetransfer op telefoon?

Navigeren door de WeTransfer-app is erg simpel. Met een paar swipes en tikken kies je de juiste bestanden en kan het uploaden beginnen. Desgewenst kun je de 'transfer' pauzeren om hem later weer voort te zetten. De Android-app vereist versie 4.0.3 of nieuwer en tenminste 5,3MB aan vrije opslagruimte.
Wat is Collect op iPhone?
iOS-app: Collect

Voor iPhone en iPad heeft WeTransfer ook een handige app. Deze is misschien wat lastiger te vinden, omdat het niet WeTransfer in de titel heeft. De app heet namelijk 'Collect: Save and share ideas'. Na het downloaden van de app krijg je een kleine introductie.

Is er een alternatief voor WeTransfer?

Filemail is het WeTransfer alternatief als u gratis bestanden versturen wilt die meer dan 2 GB groot zijn. U kunt bestanden groter dan 20 GB verzenden met een betaalde account. Het valt niet te ontkennen dat WeTransfer een grote naam is op het gebied van bestandsoverdracht.
Wat is het verschil tussen WeTransfer en Dropbox? WeTransfer is een dienst voor het delen van bestanden waarmee gebruikers grote bestanden over het internet kunnen verzenden. Dropbox is een cloudopslagdienst waarmee gebruikers bestanden online kunnen opslaan en er overal toegang toe hebben.
Het belangrijkste verschil tussen WeTransfer en Dropbox is dat WeTransfer is ontworpen voor het delen van bestanden, terwijl Dropbox is ontworpen voor het opslaan van bestanden. Met WeTransfer kunnen gebruikers gratis bestanden tot 2GB groot versturen, terwijl Dropbox gebruikers gratis tot 2GB aan gegevens kan opslaan. WeTransfer heeft ook een betaalde dienst waarmee gebruikers bestanden tot 20GB groot kunnen versturen.

Is het gebruik van WeTransfer veilig?

Ja, het gebruik van WeTransfer is veilig. WeTransfer is een veilige dienst voor het delen van bestanden die SSL encryptie gebruikt om uw bestanden tijdens het transport te beschermen. Zodra uw bestanden zijn geüpload, worden ze opgeslagen op de beveiligde servers van WeTransfer. WeTransfer deelt uw bestanden met niemand anders, tenzij u daar expliciet toestemming voor geeft.

Door Lorita Manke

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je defragmenteren? :: Hoe werkt WeTransfer gratis?
Handige links