Huis > I > Is Total Adblock Betrouwbaar?

Is Total AdBlock betrouwbaar?

Door schadelijke advertenties, phishing-aanvallen, cryptocurrency miners en trackers van derden te blokkeren, zorgt AdBlock ervoor dat je veilig op het internet kunt surfen terwijl je privacy wordt beschermd. De app is gratis te gebruiken en is compatibel met alle grote browsers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-Zip betrouwbaar?

7-Zip is een betrouwbaar programma dat u wellicht al lange tijd op uw systeem hebt staan. Met dit programma kunt u niet alleen een hele reeks gecomprimeerde bestanden uitpakken, maar ook in een handomdraai een zeer veilig 7-Zip-archief maken.

Wat is de beste adblocker voor Google Chrome?

Blokkeer advertenties en pop-ups op YouTube, Facebook, Twitch en je favoriete websites. AdBlock is de beste advertentieblokker met meer dan 65 miljoen gebruikers en een van de populairste Chrome-extensies met meer dan 350 miljoen downloads!
Hoe installeer ik een adblocker?
Een adblocker is een toevoeging aan je browser die het vertonen van online advertenties voorkomt.
...
Google Chrome
  1. Ga met je browser naar de Chrome web store.
  2. Zoek op 'Adblock Plus' en klik op de knop 'TOEV. AAN CHROME'.
  3. In de pop-up druk je op 'Extensie Toevoegen'.
  4. De adblocker is geïnstalleerd!

Hoe krijg ik de reclame weg op YouTube?

Als je YouTube gebruikt zonder je aan te melden, kun je niet van advertenties afkomen. Als je bent aangemeld en advertenties ziet, kun je deze mogelijk pauzeren, terugspoelen of overslaan, afhankelijk van het type advertentie en je apparaat. Je kunt advertenties op YouTube ook uitschakelen als je een YouTube Red-lidmaatschap hebt. Dienovereenkomstig, hoe kom ik van facebook reclames en advertenties af? Er zijn een paar manieren om Facebook-advertenties en advertenties te verwijderen:
1. Gebruik een advertentieblokker. Ad blockers zijn programma's die het verschijnen van advertenties op websites blokkeren. Ze zijn meestal beschikbaar als browserextensies. Enkele populaire advertentieblokkers zijn Adblock, Adblock Plus en uBlock Origin.
2. Gebruik een Facebook-advertentieblokker. Er zijn een paar verschillende advertentieblokkers die gebruikt kunnen worden om advertenties op Facebook te blokkeren. Ze werken op een vergelijkbare manier als gewone advertentieblokkers, maar ze zijn speciaal ontworpen voor Facebook. Enkele populaire opties zijn Adblock voor Facebook en FB Purity.
3. Gebruik de advertentievoorkeuren van Facebook. Met Facebook kun je zelf bepalen welke soorten advertenties je in je nieuwsfeed ziet. Ga hiervoor naar de website van Facebook en klik op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek. Klik vervolgens op "Instellingen" en "Advertenties". Van hieruit kun je selecteren in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent en in welke niet. Facebook zal je dan relevantere advertenties tonen.
4. Verberg individuele advertenties. Als je een advertentie ziet die je niet wilt zien, kun je op het pijltje naar beneden in de rechterbovenhoek van de advertentie klikken en "Advertentie verbergen" selecteren. Facebook stopt dan met het tonen van die specifieke advertentie.
5. Meld probleemadvertenties. Als je een advertentie ziet die volgens jou ongepast is, kun je op de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek van de advertentie klikken en "Advertentie melden" selecteren. Facebook zal dan de advertentie bekijken en passende maatregelen nemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe betrouwbaar is AliExpress?

eBay heeft veel verschillende winkels van verschillende verkopers. Sommige verkopers gebruiken misleidende foto's en verkopen nepproducten. Zodra ze worden ontdekt, verwijdert AliExpress dergelijke winkels.

Je kunt ook vragen hoe schakel je reclame mails uit?

Tabbladen uitschakelen
  1. Ga naar www.gmail.com en log in .
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel.
  3. Klik op Alle instellingen bekijken.
  4. Klik op Inbox.
  5. Haal de vinkjes voor Sociaal en Reclame weg door op de aangevinkte hokjes te klikken.
  6. Klik onderaan op Wijzigingen opslaan.
Welke woorden accepteert Wordfeud?
Welke woorden wel en niet geaccepteerd worden is afhankelijk van hoe dit met TaalTik is afgestemd. TaalTik heeft wel een website beschikbaar gemaakt om Wordfeud woorden te controleren, en toe te lichten. Hier kun je een woord invullen om te kijken waarom het woord in Wordfeud geaccepteerd is.

Wat kost de betaalde versie van Wordfeud?

Wordfeud is gratis te downloaden, en bevat dan advertenties. Voor ongeveer 5 euro kun je die advertenties weghalen, wat een goed idee is als je regelmatiggaat spelen. Als je wilt spelen met een bekende moeten zij ook de Wordfeud-app installeren op huneigen apparaat.
Hoe ruil je letters bij Wordfeud? Er is geen ingebouwde functie om letters te verwisselen in Wordfeud. U kunt dit echter bereiken door een macro te maken.
1. Open de macro-editor (Alt+F8).
2. Voer de volgende macro in:
Sub SwapLetters()
Dim i As Long
For i = 1 To Selection.Words.Count
Selection.Words(i).Select
With Selection
.MoveStart wdWord, -1
.MoveEnd wdWord, 1
.MoveEnd wdCharacter, -1
.Move wdWord, 1
.InsertAfter "^+"
.MoveStart wdCharacter, -1
.Move wdWord, -1
.InsertAfter "^+"
.MoveStart wdCharacter, -1
End With
Selection.MoveRight Unit:=wdCharacter, Count:=2, Extend:=wdExtend
Selection.Delete Unit:=wdCharacter, Count:=2
Next
End Sub
3. Voer de macro uit (F5).

Je kunt ook vragen hoe blokkeer ik reclame op mijn ipad?

De beste manier om reclame op je iPad te blokkeren is het gebruik van een content blocker in Safari. Er zijn verschillende content blockers beschikbaar, die je kunt vinden in de App Store. Zodra je een content blocker hebt geïnstalleerd, moet je deze inschakelen in de instellingen van Safari.

Door Tutt

Vergelijkbare artikelen

Hoe voorkom ik advertenties op internet? :: Hoe kom ik van advertenties af?
Handige links