Huis > I > Is Amazon Prime Betrouwbaar?

Is Amazon Prime betrouwbaar?

Gewoon oplichterij. Ik ben erg ontevreden. Via de Amazon site wordt er geld van je rekening (ideal) afgeschreven, en vervolgens kan je op prime geen video's kijken omdat er geen creditcard gekoppeld is. Van alles geprobeerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Heeft Amazon studentenkorting?

Je krijgt voordelen bij Amazon als je student bent. Amazon heeft een kortingscode van 10 bovenop je bestelling om studenten te steunen die niet veel geld hebben. Het werkt als volgt. Je hoeft je niet te identificeren als student.

Kun je op Amazon met PayPal betalen?

Kunnen we PayPal gebruiken op Amazon? Zoals we al zeiden, is het technisch: het is mogelijk om PayPal op Amazon te gebruiken om je aankopen te betalen. Trouwens, welke online winkels achteraf betalen? Steeds meer webshops hebben een “échte” achteraf betalen optie, in de vorm van AfterPay, Klarna, Capayable, betalen op acceptgiro. Een greep uit de webshops waar je achteraf kan betalen zijn: wehkamp, Omoda, Mediamarkt, Fonq en Bol.com.

Dus, wat is het verschil tussen een debetkaart en een kredietkaart?

Debetkaarten zijn rechtstreeks gekoppeld aan een betaalrekening, terwijl bij een kredietkaart geld wordt geleend van een kredietinstelling. Wanneer een aankoop wordt gedaan, wordt het geld onmiddellijk van de rekening van een debetkaart overgemaakt, en wanneer een kredietkaart wordt gebruikt, betaalt de kredietkaartmaatschappij de verkoper voor de aankoop. Je kunt ook vragen heb je een creditcard nodig voor paypal? Ja, u hebt een creditcard nodig om een PayPal-rekening te openen. U kunt uw bankrekening koppelen aan uw PayPal-rekening, maar u hebt een creditcard nodig om online aankopen te doen.

Gerelateerde artikelen

Is Amazon Prime het waard?

Amazon Prime kost zo weinig dat het al de moeite waard is. Je kunt het abonnement elke maand opzeggen als je het een paar maanden neemt. Je zult niet snel financieel in de buidel tasten voor Prime vanwege de gratis proefperiode van 30 dagen.

Kunnen Nederlanders betalen met Bancontact?

Bekende betaalschema's zijn Visa en Mastercard en in Nederland betalen we veel met Maestro. Bij Belgische betaalpassen staat er dus vaak Bancontact op de pas. Dit betekend dat Bancontact niet alleen zoals iDeal online betalingen kan afhandelen maar ook fysieke betalingen afhandelt in bijvoorbeeld winkels. Hoe krijg je Bancontact? Het proces van een elektronische betaling verloopt via een aantal spelers, waaronder Bancontact. Vooreerst is er uiteraard de bank, maar ook de terminalleverancier, de payment service provider, de acquirer en het betaalschema, zoals Bancontact, spelen een rol.

Wat is het maximum bedrag dat je kan betalen met Bancontact?

Er is ook een maximumbedrag per dag voor elke kaart die in de Payconiq by Bancontact-app is opgenomen: je kan tot maximum € 2.500 betalen (of € 250 voor betalingen tussen vrienden) en € 500 ontvangen per dag en per kaart. Men kan zich ook afvragen: wat is paypal en hoe werkt het? Paypal is een online betaaldienst waarmee je geld kunt verzenden en ontvangen. Het werkt heel simpel: je maakt een gratis account aan, voegt je bankrekening of creditcard toe en kunt dan direct geld versturen naar iemand anders met een Paypal-account. Ook kun je online aankopen doen bij webshops die Paypal aanbieden als betaalmethode. Het geld wordt dan direct van je bankrekening of creditcard afgeschreven.

Hoe betaal je Prime video met iDeal?

iDeal is een online betaalmethode die wordt gebruikt in Nederland. iDeal wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken. Om Prime Video te kunnen betalen met iDeal, moet je eerst een account aanmaken bij Amazon.nl. Vervolgens kun je op 'Prime Video' klikken en de betaalmethode iDeal selecteren. Je zult dan worden doorgestuurd naar je bankomgeving, waar je de betaling kunt voltooien.

Door Antonius

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet betalen met Apple ID? :: Kan je met iDEAL betalen op Amazon?
Handige links