Huis > H > Hoe Werkt Adblock Plus?

Hoe werkt AdBlock Plus?

Adblock Plus op zichzelf wordt gedownload zonder filters, maar, biedt een filter abonnement aan de eerste keer dat je het opstart. Met deze filters ingeschakeld kunnen specifieke verzoeken van websites worden geblokkeerd, meestal de verzoeken om een advertentie te injecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Welke adblocker is goed?

De beste adblocker voor Android
  1. Browsers met adblocker. De Play Store schrijft voor dat het blokkeren van advertenties niet is toegestaan.
  2. AdShield. Wil je liever niet van browser wisselen, maar wel advertenties weren?
  3. Adblock Browser for Android.
  4. AdGuard.
  5. Blokada.
  6. AdAway.
Dienovereenkomstig, wat is de beste ad blocker voor android?
AdGuard voor Android. AdGuard is een unieke root adblocker voor Android die advertenties in apps en browsers verwijderd, uw privacy beschermt en u helpt uw apps te beheren.

Je kunt ook vragen wat is de beste adblocker voor google chrome?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren. Enkele populaire advertentieblokkers voor Google Chrome zijn echter AdBlock, AdBlock Plus, uBlock Origin en Ghostery. Vervolgens, wat is adblocker voor chrome? Adblocker is een soort software die bedoeld is om advertenties op een webpagina te blokkeren. Er zijn verschillende adblockers beschikbaar, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: voorkomen dat advertenties worden weergegeven. Adblockers werken door advertentie-inhoud te identificeren en vervolgens te voorkomen dat deze wordt gedownload of weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je adblocker uit chrome?

De advertentieblokkering uitschakelen
  1. Open de Chrome-app. op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer Info .
  3. Tik op Site-instellingen.
  4. Tik naast Advertenties op de pijl-omlaag .
  5. Tik op Toegestaan.
  6. Laad de webpagina opnieuw.
Hoe krijg je reclame weg op je mobiel?
Android 8.0 en lager:
  1. Ga naar de Instellingen van je telefoon.
  2. Tik nu op Algemeen beheer.
  3. Zoek nu op Marketinginformatie en tik hierop.
  4. Onderaan in het nieuwe venster haal het vinkje weg bij "ik ga akkoord met ontvangen van marketinginformatie".
  5. Tik nu op OK.

Welke adblocker Safari?

We hebben 5 adblockers voor Windows, Android en iOS getest. We gebruikten Firefox in Windows en Android, en Safari in iOS.
...
Android (smartphone en tablet)
  • Adblock plus.
  • Adguard AdBlocker.
  • Firefox (ingebouwde adblocker)
  • Ghostery.
  • Ublock Origin.
Wat dit betreft, waarom werkt adblock niet op youtube? Adblock Plus is een open-source extensie voor het filteren van inhoud en het blokkeren van advertenties voor Google Chrome, Apple Safari (desktop en mobiel), Opera, Microsoft Edge, Firefox, Yandex Browser en Android.
Adblock Plus filtert standaard opdringerige advertenties, maar staat gebruikers ook toe hun filters aan te passen om andere inhoud te blokkeren die ze vervelend of opdringerig vinden.
Hoewel Adblock Plus effectief is in het blokkeren van de meeste advertenties op de meeste websites, werkt het niet bij alle advertenties of alle websites. YouTube heeft bijvoorbeeld een technologie genaamd "Adblock Detection" geïmplementeerd die voorkomt dat Adblock Plus advertenties op YouTube-video's blokkeert.
Er zijn een paar mogelijke verklaringen waarom Adblock Plus niet werkt op YouTube:
1. De Adblock Detection-technologie van YouTube voorkomt dat Adblock Plus werkt.
2. De filterlijsten die Adblock Plus gebruikt om advertenties te blokkeren zijn niet up-to-date en bevatten niet de nieuwste YouTube-advertentieformaten.
3. Adblock Plus is niet correct geconfigureerd.
Als u problemen ondervindt om Adblock Plus te laten werken op YouTube, raden we u aan te controleren op updates van de filterlijsten die Adblock Plus gebruikt en ervoor te zorgen dat Adblock Plus correct is geconfigureerd.

Trouwens, is adguard veilig?

Ja, Adguard is veilig. Het is een legitiem softwareprogramma dat wordt gebruikt om advertenties en pop-ups te blokkeren. Adguard is geen virus of malware.

Door Kaltman

Vergelijkbare artikelen

Welke versie van Adobe Reader heb ik nodig? :: Kan Kik ook op de PC?
Handige links