Huis > W > Welke Versie Van Adobe Reader Heb Ik Nodig?

Welke versie van Adobe Reader heb ik nodig?

Open Adobe Reader en kies Help > Over Adobe Reader. Controleer welke productversie u hebt. Ga naar de downloadpagina van Adobe Reader. De webpagina detecteert automatisch uw OS en de versie van uw Reader.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat is de laatste versie van Adobe Reader?

Aanvullende informatie over Acrobat 2020 en Acrobat Reader 2020 (Classic updatettrack) Laatste versie: Deze update bevat inperking van beveiligingsrisico's en gecorrigeerde softwarefouten. Deze update biedt nieuwe functies, verbeterde functies en gecorrigeerde softwarefouten.
Men kan zich ook afvragen: hoe pdf standaard openen met adobe?
In Windows een standaard programma instellen voor i-PDF documenten.
  1. Klik links onder op start.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Kies Apps.
  4. Ga naar Standaard apps.
  5. Klik op Standaard apps per bestandstype kiezen.
  6. Zoek .pdf.
  7. Klik erop en kies jouw gewenste programma.

Trouwens, hoe pdf bekijken?

Er zijn een paar manieren om PDF's te bekijken - u kunt een PDF-viewer downloaden zoals Adobe Reader, of u kunt een webbrowser gebruiken zoals Google Chrome of Mozilla Firefox, die ingebouwde PDF-viewers hebben. Daarvan, welke versie adobe? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de software die u gebruikt en de versie van Adobe die u hebt geïnstalleerd. In het algemeen kunt u echter de versie van Adobe-software die u gebruikt vinden door de software te openen en naar Help > Over [softwarenaam] te gaan.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Heb ik Adobe Acrobat nodig?

Om PDF-bestanden te kunnen bewerken, moet u Adobe Acrobat-software kopen. Als u bent geabonneerd op Adobe Acrobat kunt u ook PDF's bewerken via de Adobe Acrobat Reader-app voor tablets.
Daarvan, is adobe acrobat veilig?
Adobe raadt gebruikers aan zo snel mogelijk Adobe DC of Acrobat Reader DC, Acrobat en Reader 2017 en Acrobat en Reader 2020 te updaten om deze serieuze kwetsbaarheid te dichten, omdat deze bewezen kan leiden tot misbruik. Het gaat om software op zowel Windows als macOS.

Bovendien, wat is de beste pdf reader?

Top 8 beste PDF Reader 2020
  • EasePDF.
  • Smallpdf.
  • PDF Candy.
  • Sejda.
  • PDF2GO.
  • Google Chrome.
  • Adobe Acrobat Reader DC.
  • Wondershare PDFelement.
Trouwens, welke pdf reader voor windows 10? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste PDF-lezer voor Windows 10 hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele van de populairste PDF-lezers voor Windows 10 zijn echter Adobe Reader, Foxit Reader en SumatraPDF.

Kan bestand niet openen met Adobe Reader?

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u een bestand niet kunt openen met Adobe Reader. De eerste reden kan zijn dat het bestand corrupt is en niet geopend kan worden. Een andere mogelijkheid is dat u niet de laatste versie van Adobe Reader op uw computer heeft geïnstalleerd. Ten slotte is het ook mogelijk dat het bestandstype niet wordt ondersteund door Adobe Reader. Als u het bestand nog steeds niet kunt openen, moet u misschien contact opnemen met de maker van het bestand voor verdere hulp.

Door Eastlake

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je de App Store downloaden? :: Hoe werkt AdBlock Plus?
Handige links