Huis > W > Waarom Valt Google Chrome Steeds Weg?

Waarom valt Google Chrome steeds weg?

Er kan iets mis zijn met je Chrome-profiel waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Verwijder Chrome en zorg ervoor dat je het selectievakje voor het verwijderen van de browsegegevens aanvinkt. Installeer Chrome vervolgens opnieuw. Verwijder extensies en installeer ze opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe sluit je alle tabbladen af?

Een tabblad sluiten
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon.
  2. Tik aan de rechterkant op Schakelen tussen tabbladen. . Je ziet nu je geopende Chrome-tabbladen.
  3. Tik op Sluiten. in de rechterbovenhoek van het tabblad dat je wilt sluiten. Je kunt ook swipen om het tabblad te sluiten.
Dienovereenkomstig, wat betekent chrome is gestopt?
Uw Android-telefoon of -tablet heeft wellicht niet voldoende geheugen meer en kan de site niet laden terwijl er ook apps en programma's worden uitgevoerd. U maakt als volgt geheugen vrij: Sluit elk tabblad behalve het tabblad waarop de foutmelding wordt weergegeven.

Wat is de Plaktoets?

De Plaktoets is een toets op een toetsenbord die wordt gebruikt voor de plakfunctie. Deze toets staat meestal naast de toets Kopiƫren. Welke functietoets kan er worden gebruikt om een actie te herhalen? Er is geen specifieke functietoets die kan worden gebruikt om een actie te herhalen, maar de F4-toets kan in veel programma's worden gebruikt als sneltoets om de laatste actie te herhalen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn volledig scherm terug?

Simpel: druk nog een keer op F11 om terug te keren naar de normale venstersweergave van Chrome.
Kan niet meer dan 99 tabbladen openen?
Je moet gewoon naar instellingen gaan op je telefoon.. en dan apps > Google Chrome > opslag > gegevens wissen. Dit zou het probleem moeten oplossen.

Hoe verwijder ik openstaande pagina's?

Apps sluiten
  1. Tik op de Recent-toets (linkertoets onderaan het apparaat).
  2. Een overzicht van alle openstaande apps opent. Een app sluiten? Veeg de kleine weergave van de app van beneden naar boven. Tik in Android 8 of lager op het kruisje bij de app.
  3. Druk op de Startknop om terug te keren naar het Startscherm.
Hoe sluit je een tabblad met je toetsenbord? Op een Windows-computer is de snelkoppeling om een tabblad te sluiten met uw toetsenbord Alt+F4. Op een Mac is de sneltoets Command+W.

Wat moet je doen als Google is gestopt?

Als Google niet meer werkt, is het eerste wat u moet doen uw computer opnieuw opstarten. Als dat niet werkt, probeer dan Google te openen in een andere browser. Als dat niet werkt, moet u de cache en de cookies van uw browser wissen. Als dat niet werkt, probeer dan een ander apparaat te gebruiken. Als geen van deze dingen werkt, neemt u contact op met de ondersteuning van Google.

Door Vevine

Vergelijkbare artikelen

Kan ik Play Store verwijderen en opnieuw installeren? :: Wat is F4 in Excel?
Handige links