Huis > W > Wat Is Een Goede Gratis Pdf Reader?

Wat is een goede gratis PDF Reader?

Adobe Acrobat Reader DC is een soort software die u niet alleen kunt bekijken, maar ook de PDF-bestanden kunt afdrukken, ondertekenen en annoteren. Het is een beroemde offline PDF Reader. Met Acrobat Reader DC kunt u meer doen dan alleen PDF-bestanden openen en bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik pdf installeren?

Download het PDF-bestand en open het in Acrobat Reader DC of Acrobat DC
  1. Klik met de rechtermuisknop (Windows) of Ctrl-klik (Mac OS) op de link naar het PDF-bestand.
  2. Kies de toepasselijke optie voor opslaan of downloaden voor uw browser:
Mensen vragen ook: is acrobat gratis?
Sinds Office 2010 hebben programma's als Word ook de mogelijkheid bestanden op te slaan als pdf-document. Het lezen van pdf-bestanden kan altijd gratis, namelijk met Adobe Acrobat Reader DC.

Waarom kan ik geen PDF bestand downloaden?

Er zijn verschillende redenen waarom u een PDF-bestand niet kunt downloaden. Eén mogelijkheid is dat het bestand corrupt is en daarom niet kan worden gedownload. Een andere mogelijkheid is dat u niet de juiste toepassing voor het bekijken van PDF-bestanden op uw computer hebt geïnstalleerd. Ten slotte is het ook mogelijk dat de website waarvan u de PDF probeert te downloaden, geblokkeerd of afgesloten is. Welke Adobe is gratis? Er zijn gratis en betaalde versies van Adobe producten. De gratis versies zijn Adobe Reader en Adobe Flash Player. Adobe Creative Cloud is een abonnementsdienst die gebruikers toegang geeft tot alle Adobe producten.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Vervolgens, wat is de beste pdf?

Wie pdf-documenten alleen maar wil bekijken, is goed af met Sumatra PDF Viewer. Het programma tovert pdf-bestanden snel op het scherm en het is veiliger dan Adobe Acrobat Reader. Klik op de juiste downloadknop: zeer waarschijnlijk is dat '64-bits' voor Windows 7, 8(. 1) en 10.
Dienovereenkomstig, hoe krijg ik pdf op mijn telefoon?
Pdf bewaren op Android-apparaat

Open de pdf via bijvoorbeeld de apps Chrome of Gmail. Tik indien gevraagd op Downloaden. De pdf wordt opgeslagen op het apparaat. Open een opgeslagen pdf op een later moment via de app Mijn bestanden.

Je kunt ook vragen waarom kan ik geen pdf openen op mijn mobiel?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.
Hoe kan je een PDF omzetten naar Word? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een PDF naar een Word-document kunt converteren. Eén manier is om een online PDF-converter te gebruiken, zoals smallpdf.com of pdftoword.com.
Een andere manier is het gebruik van PDF-bewerkingssoftware, zoals Adobe Acrobat of Nitro Pro. Met deze programma's kunt u het PDF-bestand openen en vervolgens opslaan als een Word-document.

Dus, wat kost adobe acrobat?

Adobe Acrobat is een programma waarmee je documenten kunt maken, bewerken en converteren. Het programma kost $ 12,99 per maand, of je kunt een jaarabonnement voor $ 119,88 krijgen.

Door Giule

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je Play Store downloaden? :: Is een nieuwe telefoon te traceren?
Handige links