Huis > H > Hoe Kun Je Play Store Downloaden?

Hoe kun je Play Store downloaden?

De Google Play Store-app vinden
  1. Ga naar het gedeelte Apps op je apparaat.
  2. Tik op de Google Play Store .
  3. De app wordt geopend. Je kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Trouwens, kun je play store opnieuw installeren?

Om de Google Play store opnieuw te installeren, klikt u op de nieuwste versie. U downloadt het . apk bestand hiervan en als dit klaar is, klikt u via "downloads" of "apkinstaller" op het zojuist gedownloade bestand. U krijgt nu een melding om het te installeren.
Hoe komt het dat ik geen apps kan downloaden?
Check je opslagruimte

Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op je apparaat beschikbaar is. In de volgende gevallen kan je apparaat weinig opslagruimte hebben: Je krijgt een melding over opslagruimte.

Dienovereenkomstig, kan niet meer downloaden play store?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u de Play Store niet kunt downloaden:
1. Uw apparaat is niet compatibel met de Play Store. Om te controleren of uw apparaat compatibel is, gaat u naar de Play Store-website en probeert u de app te downloaden. Lukt dat niet, dan is je toestel niet compatibel.
2. Mogelijk heb je niet genoeg opslagruimte op je toestel om de Play Store te downloaden. Probeer enkele ongebruikte apps of bestanden te verwijderen om wat ruimte vrij te maken.
3. Mogelijk heb je een corrupte of verouderde versie van de Play Store op je toestel geïnstalleerd. Om dit op te lossen, ga je naar het menu Instellingen op je toestel en zoek je het onderdeel Apps of Toepassingen. Zoek hier de Google Play Store-app en tik erop. Tik op de knop Verwijderen om de oude versie van de app te verwijderen. Ga vervolgens naar de Play Store-website en probeer de app opnieuw te downloaden.
4. Er kan een probleem zijn met je internetverbinding. Zorg ervoor dat je verbinding hebt met een Wi-Fi-netwerk of een sterk mobiel datasignaal. Probeer de Play Store vervolgens opnieuw te downloaden.
Als je de Play Store nog steeds niet kunt downloaden, moet je je toestel misschien een fabrieksreset geven. Hierdoor worden alle gegevens op je toestel gewist, dus maak eerst een back-up van alle belangrijke bestanden. Wat dit betreft, waar kan ik een app downloaden? Aangenomen dat je het hebt over het downloaden van apps op een smartphone:
Op een iPhone:
Ga naar de App Store - dit kun je doen door de app op je telefoon te openen of door naar de website te gaan.
Zoek naar de app die u wilt downloaden - u kunt dit doen met de zoekbalk bovenaan de pagina of door door de verschillende categorieën te bladeren.
Zodra je de gewenste app hebt gevonden, tik je op de "Get" knop om hem te downloaden.
Op een Android:
Ga naar de Google Play Store - dit kan door de app op je telefoon te openen of door naar de website te gaan.
Zoek naar de app die je wilt downloaden - dit kun je doen met de zoekbalk bovenaan de pagina of door door de verschillende categorieën te bladeren.
Zodra je de gewenste app hebt gevonden, tik je op de knop "Installeren" om hem te downloaden.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Hoe maak je Google Play Store?

Op een Android-telefoon of -tablet
  1. Voor oudere versies van Android - vóór Android 8 Oreo, dus Android 7 Nougat en eerder - moet je naar het menu Instellingen gaan.
  2. De volgende stap is het downloaden van het APK - of installatiepakket - van de Play Store.
  3. Open nu het installatiepakket.
Wat dit betreft, hoe kan ik google play store updaten?
De Google Play Store updaten
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Instellingen Over. Play Store-versie.
  4. Als de Play Store up-to-date is, krijg je een bericht. Tik op OK. Als er een update beschikbaar is, wordt deze over een paar minuten automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Bovendien, waarom is google play store gestopt?

Zorg dat je de Google Play Store update. Het opnieuw downloaden en installeren van de Google Play Store kan ervoor zorgen om de problemen op te lossen. Zo download je de google play store opnieuw: Android probeert je te beschermen om apps te installeren vanuit externe bronnen.
Hoe krijg ik mijn apps weer terug? Er zijn een paar manieren om je apps terug te krijgen nadat je ze hebt verwijderd. Eén manier is om naar de app store te gaan en de app opnieuw te downloaden. Een andere manier is om een programma voor gegevensherstel te gebruiken om de verwijderde bestanden te herstellen.

Vervolgens, waarom kan ik geen apps downloaden op mijn samsung?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen apps kunt downloaden op uw Samsung. Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Als u een mobiele dataverbinding gebruikt, probeer dan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk om te zien of dat het probleem oplost.
Een andere reden waarom u geen apps kunt downloaden, is omdat uw Samsung-apparaat niet genoeg opslagruimte heeft. Als dit het geval is, moet je een aantal bestanden of apps verwijderen om ruimte te maken voor nieuwe.
Tot slot is het mogelijk dat er een probleem is met de Samsung app store zelf. Als dit het geval is, kunt u proberen de cache en gegevens voor de store-app te wissen of contact opnemen met de klantenservice van Samsung voor verdere hulp.

Door Queridas Roadruck

Vergelijkbare artikelen

Hoe ga je deze SD kaart gebruiken? :: Wat is een goede gratis PDF Reader?
Handige links