Huis > H > Hoe Microsoft Authenticator Instellen?

Hoe Microsoft Authenticator instellen?

De app downloaden en installeren

Installeer de nieuwste versie van de Microsoft Authenticator app, op basis van uw besturingssysteem: Google Android. Ga op uw Android-apparaat naar Google Play om de app Microsoft Authenticator downloaden en installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Wat is de Microsoft Authenticator app?

Deze app laat je je aanmelden bij je persoonlijke Microsoft-account zonder wachtwoord. Voor beveiliging gebruik je een vingerafdruk, gezichtsherkenning of een pincode. En maak je geen zorgen: als er iets gebeurt met je mobiele apparaat of als je je pincode vergeet, kom je nog steeds in je account met je wachtwoord. Hoe kan ik authenticator ontgrendelen? Uw Microsoft-account ontgrendelen

  1. U kunt een willekeurig telefoonnummer gebruiken om de beveiligingscode aan te vragen.
  2. Het telefoonnummer hoeft niet aan uw account te zijn gekoppeld.
  3. De telefoon hoeft niet een smartphone te zijn of verbinding met internet te hebben, maar hoeft slechts sms-berichten te kunnen ontvangen.

Mensen vragen ook: hoe krijg ik authenticator op mijn nieuwe telefoon?

Als u twee-factor-authenticatie gebruikt, moet u uw authenticator-app op uw nieuwe telefoon hebben ingesteld voordat u kunt inloggen. Zo doe je dat:
1. Installeer op uw nieuwe telefoon de authenticator-app die u op uw oude telefoon gebruikte.
2. Open de authenticator-app en voer uw accountgegevens in.
3. Als daarom wordt gevraagd, voert u de code voor twee-factor-authenticatie in die in de app wordt weergegeven.
4. Zodra je bent ingelogd, heb je zoals gewoonlijk toegang tot je account. Wat is een Verificatieapp? Een verificatie-app is een soort software die wordt gebruikt om de identiteit van een gebruiker te verifiëren. Dit type app wordt meestal gebruikt in combinatie met een website of online dienst, en stelt de gebruiker in staat zijn identiteit te verifiëren met behulp van zijn mobiele apparaat. Er zijn een aantal verschillende verificatie-apps beschikbaar, die doorgaans een verificatiecode naar het mobiele apparaat van de gebruiker sturen, die de gebruiker vervolgens invoert op de website of onlinedienst.

Gerelateerde artikelen

Kan Google Authenticator op laptop?

De nieuwste versie van de Microsoft Authenticator-app kan worden gedownload van de Play Store. U kunt de Microsoft Authenticator-app downloaden en installeren op uw telefoon.

Welke QR-code scannen voor Google Authenticator?

Om gebruik te maken van de Google Authenticator-app, dien je op `Overschakelen naar app` te klikken. Selecteer `Android` en klik op `Doorgaan`. Er wordt vervolgens gevraagd om de qr-code die verschijnt in te scannen. Open de Google Authenticator-app op je Android, tik op `Een streepjescode scannen` en scan de code in. Hoe herstel ik mijn Google Authenticator? Opmerking voor Android-gebruikers: als uw Google Authenticator-code niet werkt, moet u de app mogelijk synchroniseren met uw mobiele apparaat.

  1. Open het hoofdmenu in de Google Authenticator-app.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Tijdcorrectie voor de code.
  4. Tik nu op Synchroniseren.

Trouwens, hoe krijg ik google authenticator op mijn nieuwe telefoon zonder mijn oude telefoon?

Eerst krijg je de vraag of je een iPhone of Android gebruikt. Vervolgens komt er een QR-code in beeld te staan. Open nu de applicatie op je nieuwe smartphone en druk op de knop voor het scannen van een barcode. Eerst moet je nog toegang geven tot de camera van je telefoon, maar daarna kun je de code scannen. Vervolgens, hoe veilig is authenticator? Het authenticatieproces is veilig omdat het gebruik maakt van een beveiligde verbinding tussen de server en de client. Bovendien worden de gegevens die tijdens het proces worden verzonden, versleuteld door een sterke encryptie.

Is Microsoft Authenticator veilig?

Microsoft Authenticator is een tweede laag van beveiliging voor uw Microsoft-account die u helpt uw account te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Het gebruikt een meer veilige aanmeldmethode dan wachtwoorden alleen, waarbij u naast uw gebruikersnaam en wachtwoord ook een verificatiecode moet invoeren die wordt gegenereerd door de Authenticator-app. Authenticator is een gratis app die beschikbaar is voor iOS, Android en Windows Phone.

Door Broddy

Vergelijkbare artikelen

Hoe Microsoft-account deblokkeren? :: Kan niet inloggen op Microsoft Authenticator?
Handige links