Huis > H > Hoe Microsoft-Account Deblokkeren?

Hoe Microsoft-account deblokkeren?

Uw account deblokkeren of ontgrendelen

Voer het e-mailadres van het geblokkeerde account in en voer vervolgens de tekens in die u op het scherm ziet en selecteer Volgende. Voer de code in die wordt gegenereerd door uw authenticator-app of selecteer Een andere verificatieoptie gebruiken om een sms-bericht te ontvangen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Je kunt ook vragen wat betekent het als je account is vergrendeld?

Je account is om beveiligingsredenen vergrendeld

Als je bij je account bent ingelogd en er wordt een bericht weergegeven dat je account om beveiligingsredenen is vergrendeld, betekent dit dat we verdachte activiteiten hebben gedetecteerd en dat je account mogelijk is gehackt.
Waarom is mijn Microsoft-account vergrendeld? Als u uw account tegen fraude of misbruik wilt beschermen, kan Microsoft uw accounts tijdelijk vergrendelen als er ongebruikelijke activiteit wordt gedetecteerd. Om uw account te ontgrendelen meldt u zich aan bij uw Microsoft-account en volgt u de instructies om een beveiligingscode te ontvangen.

Vervolgens, kan google authenticator op 2 telefoons?

Ja, u kunt Google Authenticator op twee telefoons gebruiken. U moet gewoon uw account op beide telefoons instellen en dezelfde geheime sleutel gebruiken. Kan niet meer inloggen authenticator? Als u problemen ondervindt bij het inloggen op uw authenticator, kunt u een paar dingen proberen. Controleer eerst of u de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord gebruikt. Als u nog steeds problemen hebt, kunt u proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u daarna nog steeds problemen hebt, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Hoe kan ik authenticator overzetten iPhone?

Pak je nieuwe toestel erbij, download en open de Google Authenticator-app. Druk op het plusje rechtsonder en kies 'QR-code scannen'; Scan met je nieuwe toestel de qr-code op je oude toestel en bevestig je keuze; Je accounts zijn nu overgezet naar je nieuwe iPhone. Welke verificatie-app voor Facebook? Bij Facebook kun je gebruik maken van tweestapsverificatie, op twee manieren: met een SMS-code of via verificatieapps zoals Google Authenticator, 1Password of iCloud-sleutelhanger. Het gebruik van verificatiecodes met apps is de beste, want hierdoor hoef je je telefoonnummer niet meer bij Facebook achter te laten.

Bovendien, welke verificatie-app?

Dit is de beste authenticator-app voor Android: onze top 4

  1. Google Authenticator-app. Wie zich verdiept in tweestapsverificatie komt waarschijnlijk al snel bij Google uit.
  2. Authy. Google Authenticator is een fijne 2FA-app, maar niet perfect.
  3. Microsoft Authenticator.
  4. Aegis Authenticator.
Bovendien, welke verificatie-app voor ps4? Er zijn een paar verschillende apps die je kunt gebruiken om je PS4 te verifiëren. De eerste is de PS4 Remote Play-app, die je kunt gebruiken om je PS4-games op je mobiele apparaat te spelen. De tweede is de PS4 Second Screen-app, die je kunt gebruiken om je PS4-game-ervaring te verbeteren door informatie op je mobiele apparaat weer te geven.

Hoe werkt de authenticator app van Google?

Google's authenticator app werkt door een time-based one-time password (TOTP) te genereren. TOTP is een wachtwoord dat slechts een bepaalde tijd geldig is. Dit wachtwoord wordt gebaseerd op de huidige tijd en een geheime sleutel die wordt gedeeld tussen de app en de server. De server berekent ook het TOTP-wachtwoord en als deze twee overeenkomen, wordt de gebruiker toegelaten tot het systeem.

Door Hardin Baena

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik een QR-code voor Microsoft Authenticator? :: Hoe Microsoft Authenticator instellen?
Handige links