Huis > H > Hoe Kan Ik Een Gescand Document Verkleinen?

Hoe kan ik een gescand document verkleinen?

Adobe Acrobat DC is als PDF-programma the industry standard. Wie dit pakket gebruikt, heeft (een niet-gratis maar wel) de eenvoudigste toepassing in handen om PDF-bestanden te verkleinen. Kort gesteld komt het neer op "Bestand > Opslaan als > Kleinere PDF".

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Hoe verklein je de grootte van een PDF-bestand?

Een PDF online comprimeren

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep bestanden naar de dropzone. Selecteer het PDF-bestand dat je kleiner wilt maken. Nadat je het hebt geüpload, wordt het PDF-bestand automatisch verkleind. Meld je aan om je gecomprimeerde PDF te downloaden of te delen.
Hoe bestand kleiner maken?
U kunt het bestand comprimeren, of zippen, in Windows. Hierbij wordt het bestand kleiner, maar behoudt het de oorspronkelijke kwaliteit van uw presentatie. U kunt ook de mediabestanden in de presentatie comprimeren, zodat ze kleiner worden en eenvoudiger kunnen worden verzonden.

Hoe maak je een JPG bestand kleiner?

Er zijn een paar manieren om een JPG-bestand kleiner te maken. Eén manier is om de resolutie van de afbeelding te veranderen. Een lagere resolutie betekent een kleinere bestandsgrootte. Een andere manier om een JPG bestand kleiner te maken is om een compressie niveau te gebruiken bij het opslaan van de afbeelding. Een lager compressieniveau betekent een kleinere bestandsgrootte. Trouwens, hoe meerdere scans in 1 pdf? Over het algemeen worden scanners geleverd met software waarmee u dit kunt doen. Het scanproces bestaat meestal uit het scannen van één pagina per keer en het opslaan van de PDF na elke scan. Sommige scanners hebben echter de mogelijkheid om meerdere pagina's tegelijk te scannen en ze allemaal als één PDF op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

En nog een vraag, hoe pdf verkleinen zonder kwaliteitsverlies?

Hoe verklein ik een PDF zonder kwaliteit te verliezen?
  1. Klik in het bestand selectie venster bovenaan en selecteer de bestanden die u wilt comprimeren.
  2. Verander de compressie modus naar compressie zonder kwaliteitsverlies en start het comprimeren met de bijbehorende knop.
  3. Tot slot, sla de gecomprimeerde bestanden op.
Vervolgens, waarom is een pdf-bestand zo groot?
Wanneer uw PDF-bestand enkele onnodige pagina's bevat, zal het formaat ervan zeker groter zijn. Het verwijderen van die ongewenste pagina's is dus ook een efficiënte manier om de PDF-grootte te verkleinen. EasePDF biedt de tool " PDF verwijderen ", die u ook kan helpen om het probleemloos te doen.

Wat wil zeggen comprimeren?

Het 'samendrukken' of 'inpakken' van bestanden. Gecomprimeerde bestanden nemen minder ruimte in, dat scheelt opslagruimte op de vaste schijf en komt de snelheid ten goede bij verzenden via e-mail. Gecomprimeerde bestanden moeten voor gebruik weer gedecomprimeerd of 'uitgepakt' worden.
Hoe kan ik een video bestand kleiner maken? Er zijn een paar manieren om een videobestand kleiner te maken:
1. Verlaag de resolutie van de video. Dit maakt het videobestand kleiner, maar de kwaliteit wordt ook minder.
2. Verlaag de bitrate van de video. Dit maakt het videobestand ook kleiner, maar de kwaliteit wordt ook minder.
3. Gebruik een videocodec die ontworpen is om videobestanden te comprimeren. Dit zal het videobestand kleiner maken met behoud van dezelfde kwaliteit.
4. Gebruik een video-editor om onnodige delen van de video weg te snijden. Dit maakt het videobestand kleiner zonder de kwaliteit aan te tasten.

Daarvan, hoe kan ik een groot bestand mailen?

Er zijn een paar manieren om grote bestanden te e-mailen. Eén manier is om het bestand te comprimeren tot een ZIP-bestand. Dit maakt het bestand kleiner en gemakkelijker te verzenden. Een andere manier is om het bestand te uploaden naar een dienst voor het delen van bestanden zoals Dropbox of Google Drive en dan een link naar het bestand in de e-mail te sturen.

Door Livingston Meyette

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een MP4 kleiner? :: Hoe werkt datacompressie?
Handige links