Huis > H > Hoe Vertaal Je Een Pagina Firefox?

Hoe vertaal je een pagina Firefox?

Selecteer tekst op een pagina, klik rechts en selecteer Translate Now. Dit zal een nieuw tabblad openen met de vertaling van Google Translate, Bing Translator of DeepL Translator. De doeltaal (de taal waarnaar vertaald wordt) kan ingesteld worden in de voorkeuren van Translate Now.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Mensen vragen ook: hoe tekst scannen en vertalen?

De Google Translate-app

Je kunt zelf woorden of teksten intypen om ze te vertalen, maar ook een tekst scannen via je camera. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. En hij is nog helemaal gratis ook. Deze vertaal-app is beschikbaar in 107 talen.
Mensen vragen ook: hoe was je dag vertalen?
First is, how was your day? Hallo, hoe was je dag? Hello. How was your day?

Hoe vertaal ik een spraakbericht?

Om een spraakbericht te vertalen, moet u het bericht eerst omzetten in tekst. Zodra u de tekst hebt, kunt u een vertaaltool gebruiken om de tekst in de gewenste taal te vertalen. Kan je vertalen in Word? Ja, u kunt in Word vertalen. Open daarvoor het document dat u wilt vertalen, klik op het tabblad "Controleren" en vervolgens op "Vertalen". Er verschijnt een keuzemenu met een lijst van talen waaruit u kunt kiezen. Selecteer de taal waarin u het document wilt vertalen en klik op "Vertalen". Het document wordt dan vertaald in de geselecteerde taal.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe vertaal je een site op safari?

Een webpagina vertalen
  1. Ga in de app Safari op de Mac naar de webpagina die je wilt laten vertalen. Als de webpagina kan worden vertaald, staat in het slimme zoekveld de knop 'Vertaal' .
  2. Klik op de vertaalknop en kies een taal.
Vervolgens, hoe vertaal je een site iphone?
Webpagina's vertalen in Chrome
  • Open de Chrome-app. op je iPhone of iPad.
  • Ga naar een webpagina die in een andere taal is geschreven.
  • Selecteer onderaan de taal waarnaar je wilt vertalen. Als je de standaardtaal wilt wijzigen, tik je op.
  • Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig.

Hoe vertaal ik een Nederlandse brief in het Engels?

Voor het gebruik van de vertaler Translator.eu hoeft u zich niet in te schrijven, iedereen kan ervan zowel voor handels- als privé doeleinden gratis gebruik maken. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen".
Kan gescande PDF niet vertalen? Nee, u kunt een gescande PDF niet vertalen. Een gescande PDF is een afbeelding van een document en kan als zodanig niet door een machine worden vertaald. U zou het document moeten OCR (Optical Character Recognition) omzetten in tekst, en dan zou u het kunnen vertalen.

Daarvan, hoe zet ik een pdf-bestand om in een word document?

Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand te converteren naar een Word-document. Eén manier is het gebruik van een PDF-converter, zoals Adobe Acrobat, om de PDF te exporteren als een Word-document. Een andere manier is het gebruik van een tekstverwerkingsprogramma, zoals Microsoft Word, om de PDF te openen en op te slaan als een Word-document.

Door Dennard Stuczynski

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een mov bestand verkleinen? :: Hoe Google pagina vertalen?
Handige links