Huis > H > Hoe Sms-Berichten Overzetten?

Hoe SMS-berichten overzetten?

Backup maken van je sms-berichten
  1. Geef de inloggegevens van je Gmail-account op of selecteert je Gmail-account.
  2. Je vult daarna in dat je de sms-berichten automatisch wilt synchroniseren.
  3. Ga naar de geavanceerde instellingen.
  4. Geef aan dat de sms-berichten het label 'SMS' moeten krijgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe Video 8 overzetten naar dvd?

Maak de videorecorder voor gebruik goed schoon. Stap 2: Doe een blanco DVD in de DVD-speler, zodat de videoband direct op een DVD kan worden overgezet. De bron is Brakkehond.be.

Wat dit betreft, waar zijn mijn sms-berichten opgeslagen?

De data van SMS-berichten staat in een lokale database op je Android telefoon opgeslagen. Als deze eenmaal is aangepast, is de data weg. En als het geheugen te vol staat met SMS'jes worden de oudste berichten overschreven.
Men kan zich ook afvragen: hoe berichten opslaan iphone?
iOS11. 4: Je berichten opslaan in iCloud
  1. Ga naar Instellingen en tik po je naam bovenin het scherm.
  2. Tik op iCloud.
  3. Je ziet nu tussen je applicaties de Berichten app staan, met het schuifje uit. Tik hierop zodat deze aangaat.
  4. Wanneer je vervolgens de berichten app opent worden al je berichten gesynchroniseerd.

Vervolgens, hoe overzetten van iphone naar iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u gegevens van de ene iPhone naar de andere iPhone kunt overbrengen. Eén manier is om iCloud te gebruiken. iCloud is een cloudopslagdienst van Apple waarmee u gegevens zoals foto's, video's, contacten en meer kunt opslaan. U kunt iCloud op beide iPhones inschakelen en vervolgens de iCloud-website gebruiken om gegevens van de ene iPhone naar de andere over te zetten.
Een andere manier om gegevens van de ene iPhone naar de andere over te zetten is door een kabel te gebruiken. U kunt een Lightning-kabel gebruiken om beide iPhones met elkaar te verbinden en vervolgens de ingebouwde migratietool van de iPhone gebruiken om gegevens over te zetten. Deze methode is doorgaans sneller dan het gebruik van iCloud, maar vereist wel dat beide iPhones een Lightning-poort hebben.
U kunt ook een app van derden gebruiken om gegevens van de ene iPhone naar de andere over te zetten. Er zijn verschillende apps die je kunt gebruiken, maar wij raden aan om een app als iMazing te gebruiken. iMazing is een gratis app waarmee je gegevens tussen iPhones kunt overbrengen via een Wi-Fi-verbinding. Vervolgens, hoe krijg ik mijn berichten terug? Als u een back-up van uw berichten hebt, kunt u deze terugzetten op uw apparaat. Als u geen back-up hebt, kunt u uw berichten misschien terughalen van uw apparaat als het nog werkt.

Gerelateerde artikelen

Hoe mail contacten overzetten?

Bovenaan het lint van Outlook staat een bestand dat kan worden gebruikt om contacten te importeren. U kunt kiezen om te openen en te exporteren.

Hoe vind ik mijn berichten?

Met Berichten kun je sms'jes, foto's, spraakberichten en video's sturen en ontvangen. Als je Berichten nog niet hebt geïnstalleerd, kun je de app downloaden via Google Play.
...
Aan de slag met Berichten
  1. Open Instellingen. .
  2. Klik op Apps.
  3. Klik in de lijst met apps opBerichten. Sms. Berichten .
Mensen vragen ook: hoe sms bekijken?
Je kunt op je computer of Android-tablet met je vrienden chatten via Berichten voor het web, waarin je de berichten van je mobiele Berichten-app ziet. Met Berichten voor het web kun je sms-berichten sturen via een verbinding van je computer naar je telefoon.

Hoe een bericht doorsturen?

Een bericht doorsturen
  1. Open de Berichten-app .
  2. Open een chat.
  3. Tik op een bericht en houd dit vast.
  4. Tik op Meer > Doorsturen.
  5. Kies je contact.
  6. Tik op Verzenden .
Hoe kan ik berichten van mijn iPhone afdrukken? Er zijn een paar manieren om berichten van je iPhone af te drukken:
1. Als je een AirPrint-printer hebt, kun je direct vanaf je iPhone printen zonder extra software te installeren. Open hiervoor het bericht dat u wilt afdrukken en tik op het pictogram Delen in de rechterbovenhoek. Tik in het menu Delen op het pictogram Afdrukken. Hierdoor wordt een voorbeeld van het bericht geopend, dat u vervolgens kunt afdrukken door op de knop Afdrukken in de rechterbovenhoek te tikken.
2. Als je printer niet geschikt is voor AirPrint, kun je op je iPhone een app van derden installeren waarmee je naar je printer kunt printen. Een populaire optie is PrintCentral, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, open je het bericht dat je wilt afdrukken en tik je op het pictogram Delen in de rechterbovenhoek. Tik in het menu Delen op het pictogram PrintCentral. Hierdoor wordt een voorbeeld van het bericht geopend, dat u vervolgens kunt afdrukken door op de knop Afdrukken in de rechterbovenhoek te tikken.
3. Een andere optie is om het bericht naar jezelf te e-mailen en het vervolgens vanaf je computer af te drukken. Hiervoor opent u het bericht dat u wilt afdrukken en tikt u op het pictogram Delen in de rechterbovenhoek. Tik in het menu Delen op het pictogram E-mail. Hierdoor wordt een nieuw e-mailbericht geopend met als bijlage het bericht dat u wilt afdrukken. Om het bericht af te drukken, opent u de e-mail op uw computer en drukt u het af zoals u elk ander document zou afdrukken.

Hoe haal ik verwijderde sms berichten terug op iPhone?

Er zijn een paar manieren om verwijderde tekstberichten op de iPhone terug te halen. Eén manier is om een app van derden te gebruiken, zoals Enigma Recovery of Data Recovery for iPhone. Deze apps scannen je iPhone op verwijderde gegevens en stellen je in staat deze te herstellen.
Een andere manier is om je iPhone te herstellen vanaf een back-up. Als je een iCloud- of iTunes-back-up hebt, kun je je iPhone daarvan herstellen en zijn al je verwijderde gegevens terug.
Tot slot kunt u contact opnemen met uw provider en vragen om een kopie van uw verwijderde sms-berichten. Zij kunnen u misschien een kopie van de berichten geven als ze nog steeds op hun servers zijn opgeslagen.

Door Susan Clink

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je je batterij delen? :: Hoe update ik mijn apps op iPad?
Handige links