Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een Gesprek?

Hoe verwijder ik een gesprek?

Gesprek verbergen: Hiermee wordt uw exemplaar van een gesprek verwijderd.
...
Een privéchat verwijderen
  1. Open de Chat-app of Gmail .
  2. Tik op Chat .
  3. Tik op de naam van de persoon.
  4. Tik bovenaan op de naam van de persoon. Gesprek verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen om te bevestigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik iemand blokkeren op hangouts?

Iemand blokkeren
  1. Open de Hangouts-app .
  2. Open een Hangouts-gesprek.
  3. Tik op Meer opties. Mensen.
  4. Selecteer de persoon die u wilt blokkeren. Blokkeren.
  5. Tik op Blokkeren.
Dit in overweging nemend, hoe veilig is google hangouts?
Als je privacy belangrijk vindt, kun je Hangouts beter niet gebruiken. Google is eigenaar van Hangouts en deelt informatie van en over gebruikers met advertentienetwerken. Dat is niet goed voor je privacy. Omdat je Hangouts alleen kunt gebruiken met een Google-account stem je in met de voorwaarden van Google.

Vervolgens, is google hangouts gratis?

Ja, Google Hangouts is gratis. U kunt Hangouts gebruiken om berichten te verzenden, video- en telefoongesprekken te voeren of een gesprek te voeren met een groep. Als u Hangouts echter voor uw bedrijf wilt gebruiken, moet u mogelijk betalen voor een Google Apps for Business-abonnement. Kan je via Hangouts gehackt worden? De meeste mensen denken dat Hangouts een veilige messaging-app is omdat het is ontwikkeld door Google. Het is echter bekend dat Hangouts beveiligingslekken heeft waardoor hackers toegang konden krijgen tot de accounts van mensen. In 2015 kreeg een groep hackers toegang tot meer dan een miljoen Hangouts-accounts en konden ze de berichten van mensen lezen en zelfs meeluisteren met hun gesprekken. Hoewel Hangouts sindsdien de beveiligingslekken heeft verholpen waardoor de hackers toegang konden krijgen, is het nog steeds mogelijk om gehackt te worden via Hangouts als je niet voorzichtig bent.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Vervolgens, hoe tekstberichten verwijderen?

Afzonderlijke sms'jes verwijderen

Tik op het gesprek. Tik op het bericht dat je wilt verwijderen en houd het vast. Optioneel: Als je meerdere berichten wilt verwijderen, tik je op het eerste bericht en houd je het vast en tik je daarna op meer berichten. Tik op Verwijderen om te bevestigen.
Dus, hoe verwijder je een gesprek op whatsapp?
Zo verwijder je een WhatsApp-gesprek
  1. Pak je telefoon erbij en open WhatsApp;
  2. Houd het gesprek dat je wil wissen lang ingedrukt;
  3. Tik in de balk die bovenaan verschijnt op het prullenbakje;
  4. Tik 'Media in deze chat verwijderen' wel of niet aan;
  5. Tik op 'Verwijderen' en klaar!

Trouwens, hoe verwijder ik een chat in whatsapp?

Chat verwijderen
  1. Ga naar WhatsApp.
  2. Tik op Chats.
  3. Veeg de chat naar links.
  4. Tik op Meer.
  5. Tik op Verwijder chat > Verwijder chat.
Wat dit betreft, hoe blokkeer je iemand op google chat? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de methode om iemand te blokkeren op Google Chat kan verschillen afhankelijk van het chatprogramma dat u gebruikt. In het algemeen bieden de meeste chatclients echter een of andere optie of instelling waarmee u een andere gebruiker kunt blokkeren. In het Google Hangouts chatprogramma kunt u bijvoorbeeld op de drie puntjes naast de naam van een persoon in uw contactenlijst klikken en de optie "Blokkeren" selecteren.

Kan ik iemand blokkeren?

Ja, je kunt iemand blokkeren. Om iemand te blokkeren, ga naar zijn profiel en klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik dan op "Blokkeren".

Door Canning

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent melden en blokkeren? :: Hoe zet je een herstelpunt terug?
Handige links