Huis > W > Wat Betekent Melden En Blokkeren?

Wat betekent melden en blokkeren?

Als je geen berichten, oproepen en statusupdates van bepaalde contacten meer wilt ontvangen, kun je deze blokkeren. Je kunt contacten ook rapporteren als je van mening bent dat ze problematische inhoud of spam verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Trouwens, wat kun je met google hangouts?

Hangouts is Googles gratis app voor videobellen en chatten. Je kunt zowel collega's, familie en vrienden bereiken met tekstberichten, of gezellig een videogesprek houden. De dienst werkt op alle platformen. Dit moet je weten over Google Hangouts.
Trouwens, hoe werkt een hangout?
Downloaden kan via de links onderaan dit artikel.
  1. Zo zit Google Hangouts in elkaar (tekst, video enz)
  2. Gebruik Google Hangouts op al je apparaten.
  3. Nodig mensen uit voor een afspraak.
  4. Zo stel je jouw camera, speakers en microfoon in.
  5. Deel je scherm in Hangouts.

Wat is een Hangout app?

Een Hangout-app is een chat-app waarmee u in contact kunt komen met vrienden en familie. Je kunt er tekst, foto's en video's mee versturen. U kunt ook videogesprekken en spraakgesprekken voeren. Hoe kan ik Hangouts installeren? Als u Hangouts wilt gebruiken, moet u eerst de Hangouts-app installeren. Hangouts is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten en computers.
Om Hangouts op je Android-apparaat te installeren, open je de Google Play Store en zoek je naar "Hangouts". Tik op Installeren en vervolgens op Accepteren.
Om Hangouts op je iOS-apparaat te installeren, open je de App Store en zoek je naar "Hangouts". Tik op Get en vervolgens op Installeren.
Om Hangouts op je computer te installeren, ga je naar de Hangouts website en klik je op Download Hangouts.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, kan google drive gehackt worden?

Alles wat je hebt, loopt gevaar. Een van die risico's is dat ja, uw cloudopslagprovider, zoals OneDrive (of Dropbox, Google Drive, Box of een van de anderen), zelf gehackt kan worden.
Vervolgens, hoe merk je dat je google-account is gehackt?
Gmail-activiteit
  • U ontvangt geen e-mails meer.
  • Uw vrienden vertellen dat zij spam of ongebruikelijke e-mails van u hebben ontvangen.
  • Uw gebruikersnaam is gewijzigd.
  • Uw e-mails zijn verwijderd uit uw inbox en u kunt ze niet vinden in de prullenbak.
  • U ziet gestuurde e-mails die u niet heeft opgesteld.

Dit in overweging nemend, hoe kun je checken of je gehackt bent?

Hoe weet ik of ik gehackt ben? Controleer op https://haveibeenpwned.com/ of je e-mailadres of eventuele andere gegevens zijn buitgemaakt door hackers na een datalek. Check je recente bestanden. Ga naar Windows Verkenner en zie onder 'Snelle toegang' de lijst met bestanden die het laatst geopend zijn.
Kan je een Imessage verwijderen? Ja. Om een iMessage te verwijderen, open je de Berichten app en zoek je het gesprek dat je wilt verwijderen. Veeg naar links op het gesprek en tik vervolgens op het prullenbakpictogram.

Hoe verwijder ik gearchiveerde berichten?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het verwijderen van gearchiveerde berichten varieert afhankelijk van de e-maildienst die u gebruikt. De meeste e-maildiensten hebben echter een speciale map "Archief" waar al uw gearchiveerde berichten worden opgeslagen. Om een gearchiveerd bericht te verwijderen, zoekt u gewoon het bericht op in de archiefmap en verwijdert u het zoals u dat bij elke andere e-mail zou doen.

Door Jeannine Blandin

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent clip op YouTube? :: Hoe verwijder ik een gesprek?
Handige links