Huis > H > Hoe Verwijder Je Fragmenten In Imovie?

Hoe verwijder je fragmenten in iMovie?

Selecteer het fragment of het bereik met beelden dat u wilt verwijderen en druk vervolgens op de Delete-toets, kies 'Wijzig' > 'Verwijder selectie' of kies 'Wijzig' > 'Verwijder geheel fragment'. U vindt het Wijzig-menu in de lichtgrijze balk boven aan het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe knippen en plakken in iMovie?

Knippen met Imovie
  1. Knippen. Ga dan naar "clip"-> en klik dan op "split clip".
  2. Geknipte clips weer heel maken. Je kunt ook clips definitief aan elkaar maken of gesplitste clips weer "heel" maken.
  3. Snel knippen. Zet de lijn in het project waar je wilt knippen.
  4. Nog een mogelijkheid om te knippen.
Trouwens, hoe kan ik een mp4 bestand bewerken?
Ja, je kunt iMovie gebruiken om de MP4-bestanden te bewerken. Alleen de MP4-bestanden die zijn gecodeerd met MPEG-4- en H. 264-codecs worden echter geaccepteerd door iMovie. Als de MP4-bestanden zijn gecodeerd met andere codecs, moet u eerst de MP4-codec converteren en wijzigen.

Hoe knip je muziek?

Er zijn een paar manieren om muziek te knippen, maar de meest gebruikelijke manier is het gebruik van een muziekbewerkingsprogramma. Er zijn veel verschillende muziekbewerkingsprogramma's beschikbaar, maar de populairste zijn Audacity en GarageBand.
Om muziek te knippen met Audacity, open je eerst het audiobestand in het programma. Gebruik vervolgens het selectiegereedschap om het gedeelte van het nummer te selecteren dat je wilt knippen. Zodra je je selectie hebt gemaakt, druk je op de knop "knippen" op de werkbalk. Hierdoor wordt het geselecteerde deel van het nummer verwijderd.
Om muziek te knippen met GarageBand, open je eerst het audiobestand in het programma. Vervolgens selecteer je met de schaar het gedeelte van het nummer dat je wilt knippen. Zodra je je selectie hebt gemaakt, druk je op de "delete"-knop op het toetsenbord. Dit zal het geselecteerde deel van het nummer verwijderen. Dit in overweging nemend, hoe lang mag een video zijn op social media? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van verschillende factoren zoals het doel van de video, de doelgroep en het platform waarop de video wordt gedeeld. Over het algemeen worden kortere video's eerder bekeken en gedeeld dan langere video's, dus het is belangrijk om de video zo beknopt mogelijk te houden en toch de gewenste boodschap over te brengen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Wat verdien je met YouTube Shorts?

Het YouTube Shorts-fonds is een nieuw programma waarmee creators in 2021 en 2022 toegang krijgen tot $ 100 miljoen. Als je een creator bent en Shorts maakt en deelt, kom je in aanmerking voor deelname en kun je geld met je video's verdienen.
En nog een vraag, hoe kom je bij youtube shorts?
Mensen kunnen Shorts vinden en bekijken op de homepage van YouTube, op het tabblad Shorts van de YouTube-app en op de homepage van je kanaal.

Daarvan, waarom youtube shorts?

YouTube kondigt Shorts aan als "een nieuwe vorm van korte video ervaring voor creators en artiesten die korte, catchy video's maken met alleen maar hun smartphones." Met de speciale tool kunnen gebruikers verticale video's maken van maximaal 15 seconden (niet te verwarren met de 'korte video'-sectie die Google recent
Vervolgens, wat zijn shorts video? Een korte video is een video die meestal minder dan vijf minuten duurt. Korte video's kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld om een product of dienst te promoten, bewustzijn te creƫren voor een zaak, of gewoon om een publiek te vermaken.

Wat heb je nodig om een YouTube video te maken?

Het antwoord op deze vraag hangt af van het type YouTube-video dat je wilt maken. Als je gewoon een vooraf opgenomen video wilt uploaden, heb je alleen het videobestand en een Google-account nodig. Als je een nieuwe video wilt filmen, heb je een camera, videobewerkingssoftware en een Google-account nodig.

Door Brenner

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je video inkorten? :: Wat betekent clip op YouTube?
Handige links