Huis > H > Hoe Kan Je Video Inkorten?

Hoe kan je video inkorten?

Het begin of einde van je video inkorten
  1. Klik op Inkorten . Er verschijnt een blauw vak in de Editor.
  2. Selecteer en sleep de zijkanten van het blauwe vak. Stop als het vak het gedeelte van de video bedekt dat je wilt behouden.
  3. Selecteer Voorbeeld om je bewerkingen te checken.
  4. Klik op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe video bijsnijden Windows?

Foto's en video's bewerken in Windows 10
  1. Selecteer eerst bewerken & maken boven aan het scherm.
  2. Selecteer Bewerken, en vervolgens Bijsnijden en draaien, Filters of Aanpassen.
  3. Met deze functies kunt u de belichting, kleur en helderheid aanpassen en rode ogen verwijderen.
Hoe kan ik een mp4 bestand knippen?
Video Grabber
  1. Open uw browser en ga naar Video Grabber.
  2. Klik op "Video Converteren" en vervolgens op "Selecteer bestanden om te converteren". Selecteer het bestand dat u wilt bijsnijden zodra het venster verschijnt.
  3. Klik op "Bewerken" en geef het gewenste formaat aan.

Hoe video bewerken in Windows?

Er zijn vele manieren om video te bewerken in Windows, maar hier zijn enkele basisinstructies:
1. Download en installeer een videobewerkingsprogramma. Er zijn veel verschillende programma's beschikbaar, dus kies er een die aan uw behoeften en budget voldoet.
2. Importeer uw video in het programma. Dit kunt u doen door het videobestand naar de interface van het programma te slepen, of door de importfunctie van het programma te gebruiken.
3. Zodra de video is geïmporteerd, kunt u beginnen met bewerken. De meeste programma's hebben een tijdlijn die u kunt gebruiken om uw videoclips te rangschikken, evenals hulpmiddelen voor bijsnijden, het toevoegen van effecten en meer.
4. Als u klaar bent met bewerken, exporteert u uw video naar een formaat dat u op het gewenste apparaat kunt afspelen of online kunt delen. Hoe kort ik een video in op iPhone? Er zijn twee manieren om een video in te korten op de iPhone: met de eigen Foto's-app of met een app van derden uit de App Store.
Om een video in te korten via de Foto's-app, open je de video in de app en tik je op de knop Bewerken. Onderaan het scherm verschijnt een tijdlijn; sleep de linker- en rechterhendel om het gedeelte van de video te selecteren dat je wilt behouden. Zodra u uw selectie hebt gemaakt, tikt u op de knopTraag en vervolgens op Opslaan als nieuwe clip.
Om een video in te korten met een app van derden, zijn er een aantal opties beschikbaar in de App Store. Een populaire optie is Splice, die gratis te downloaden is. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, open je hem en tik je op de knop Project in de linkerbovenhoek. Selecteer de video die je wilt bewerken uit je camerarol en tik op de knop trimmen linksonder. Onderaan het scherm zie je een tijdlijn; sleep de linker- en rechterhendel om het gedeelte van de video te selecteren dat je wilt behouden en tik vervolgens op de knopSchrappen.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe maak je een video kleiner op iPhone?

Een video inkorten op uw iPhone, iPad of iPod touch

Open de Foto's-app en tik op de video die u wilt wijzigen. Tik op 'Wijzig'. Verplaats de schuifknoppen aan beide kanten van de tijdbalk van de video om de begin- en eindtijd aan te passen. Tik op de afspeelknop om een voorbeeld van de ingekorte video te bekijken.
Hoe knippen in video Editor Windows 10?
Een video knippen

Klik op het lint onder Hulpmiddelen voor video op het tabblad Afspelen op Video knippen. Om aan te geven waar u het videofragment wilt knippen, klikt u in het dialoogvenster Video knippen op de knop Afspelen. Op het punt waar u de knip wilt maken, klikt u op de knop Pauze.

En nog een vraag, wat is de beste gratis fotobewerkingsprogramma?

Ben je kaar om je foto's op professioneel niveau te bewerken? Bekijk dan de onderstaande beste gratis fotobewerkingsprogramma's van 2021:
  • Adobe Photoshop Express.
  • GIMP.
  • Paint. NET.
  • Pixlr.
  • Pixlr X.
  • PhotoScape X.
  • Foror.
  • Photos Pos Pro.
En nog een vraag, hoe knippen in vlc media player? Om te knippen in VLC media player, zorg je er eerst voor dat je de video geladen hebt die je wilt knippen. Zoek vervolgens het punt in de video waar u wilt knippen. Om dit te doen, kunt u ofwel de schuifregelaar onderaan het scherm of de pauzeknop gebruiken. Zodra u het punt in de video hebt gevonden waar u wilt knippen, drukt u op de opnameknop. Dit maakt een nieuw bestand aan dat begint met opnemen vanaf het punt waar u op de opnameknop hebt gedrukt. Om de opname te stoppen, drukt u nogmaals op de opnameknop. U kunt dit nieuwe bestand vervolgens opslaan of verder bewerken zoals u wilt.

Bovendien, hoe kan ik een video splitsen?

Er zijn een aantal manieren om een video te splitsen. Eén manier is het gebruik van een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere Pro of Final Cut Pro. Met deze programma's kunt u een video in meerdere segmenten splitsen door een splitspunt toe te voegen op de gewenste locatie. Een andere manier om een video te splitsen is het gebruik van een videosplitsingsprogramma zoals het freeware programma VirtualDub. Met dit programma kunt u een video in meerdere segmenten splitsen door de gewenste splitpunten op te geven.

Door Ingalls

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik grote bestanden mailen? :: Hoe verwijder je fragmenten in iMovie?
Handige links