Huis > H > Hoe Een Filmpje Vertragen?

Hoe een filmpje vertragen?

Je kunt een video snel vertragen en versnellen.
...
Zo vertraag en versnel je een video.
  1. Selecteren. Upload een video vanuit je apparaat. De video kan maximaal 1 uur lang zijn.
  2. Snelheid wijzigen. Kies uit de verschillende snelheden en vertraag of versnel de clip.
  3. Downloaden. Download de nieuwe video meteen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een filmpje met achtergrond?

Vanuit de Play Store, kunt u Chromavid installeren op uw telefoon. U kunt de video-achtergrond wijzigen vanuit de app-lade. Ga naar de linkerbovenhoek van het scherm en tik op de kleurrijke cirkel.

Mensen vragen ook: hoe mp4 versnellen?

Druk op Ctrl+Shift+G om het afspelen te versnellen. Wil je een geluidsbestand juist langzamer afspelen, gebruik dan de toetscombinatie Ctrl+Shift+S. Als je weer terug wilt naar de normale afspeelsnelheid, dan druk je tegelijkertijd de toetsen Ctrl+Shift+N in.
Men kan zich ook afvragen: hoe zet je een video in slow motion?
Stap 1: Start de Camera-app vanuit uw app-lade en veeg over de werkbalk totdat u de ziet Meer optie. Stap 2: Tik MeerEn Select slow motion or Super Slow-Mo. Stap 3: Ga terug naar het camerascherm en tik op de knop Opnemen om onmiddellijk slow motion-video te maken.

Dit in overweging nemend, hoe maak je een versneld filmpje op instagram?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want het proces om een versnelde video op Instagram te maken, hangt af van de specifieke software en tools die je gebruikt. Maar in het algemeen houdt het proces om een versnelde video op Instagram te maken in dat je een videobewerkingssoftware gebruikt om de afspeelsnelheid van je video te verhogen. Zodra u de afspeelsnelheid van uw video hebt verhoogd, moet u de bewerkte video opslaan en uploaden naar Instagram. Je kunt ook vragen hoe vertraag je een video op tiktok? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je een video op TikTok kunt vertragen. Eén manier is om het ingebouwde slow motion effect te gebruiken. Open hiervoor de video in het bewerkingsscherm en tik op het pictogram "Effecten". Blader vervolgens door de beschikbare effecten en tik op het effect "Slow Motion". U kunt de snelheid van het effect aanpassen door op het pictogram "Snelheid" te tikken. De andere manier om een video op TikTok te vertragen is door de Trim-tool te gebruiken. Open hiervoor de video in het bewerkingsscherm en tik op het pictogram "Trim". Gebruik vervolgens de schuifregelaar onderaan het scherm om te kiezen hoeveel van de video je wilt behouden. Tik op het pictogram "Snelheid" en kies hoe langzaam u de video wilt afspelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een filmpje met foto's en muziek gratis?

U kunt een film maken met de app Google Foto's. Tik op Bibliotheek om u aan te melden bij uw account. U kunt de foto's en video's kiezen die u in de film wilt opnemen door op Movie te tikken.Tik op New Movie (Nieuwe film). Volg de instructies als u een thema wilt gebruiken.

Hoe plak je filmpjes aan elkaar Samsung?

Video's samenvoegen op Android of iPhone

Download en start de app. Tik op het plus-pictogram om mediabestanden te kiezen die je wilt toevoegen. Kies Video om te beginnen met bewerken. Alle geselecteerde video's worden nu geladen.
Hoe versnel je een filmpje in Premiere Pro?
Selecteer de clip in de tijdlijn van de Professionele weergave. Kies Clip > Tijd uitrekken. (Optioneel) Als u de snelheid van de clip wilt wijzigen, typt u een percentage bij Snelheid in het dialoogvenster Tijd uitrekken.

Hoe versnel je een filmpje in imovie?

Tik terwijl het project is geopend op een videofragment in de tijdbalk om onder in het scherm het infovenster te openen. Tik op de knop 'Snelheid' . Er verschijnt een gele balk onder aan het fragment, met aan beide uiteinden handgrepen.
Mensen vragen ook: hoe maak je een video slowmotion iphone? Er zijn een paar manieren om een video slow-motion te maken op de iPhone. Eén manier is om een app als Slow Motion Video FX te gebruiken. Een andere manier is om de ingebouwde slow-motion functie in de Camera app te gebruiken. Open hiervoor de Camera-app en selecteer de optie "Slo-Mo". Neem vervolgens je video op. Zodra je klaar bent met opnemen, kun je de snelheid van de video aanpassen met de schuifregelaar onderaan het scherm.

Hoe bewerk je een filmpje op de iPhone?

Er zijn een paar manieren om een film op de iPhone te bewerken. Eén manier is om de ingebouwde bewerkingstools in de app Foto's te gebruiken. Open hiervoor de app Foto's en selecteer de film die u wilt bewerken. Tik op de knop Bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm. Je kunt dan de lengte van het filmpje inkorten of bepaalde delen wegknippen.
Een andere manier om een film op de iPhone te bewerken is het gebruik van een app van derden. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar die verschillende bewerkingsfuncties bieden. Sommige van deze apps zijn gratis, terwijl andere gekocht moeten worden.
Zodra je een app hebt gevonden die je wilt gebruiken, start je die en importeer je de film die je wilt bewerken. Van daaruit kun je de verschillende bewerkingsfuncties van de app gebruiken om wijzigingen in de film aan te brengen. Als je klaar bent, exporteer je de bewerkte film terug naar je iPhone.

Door Konyn Boillot

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een filmpje vertragen iPhone? :: Waarom OneDrive synchroniseren?
Handige links