Huis > H > Hoe Kan Je Een Filmpje Van Facebook Naar Whatsapp?

Hoe kan je een filmpje van Facebook naar WhatsApp?

Ja, ga naar de foto of het filmpje van Facebook. Tik op de drie kleine stippen in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer de optie 'Deel extern' en kies WhatsApp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe zet je een filmpje op Facebook?

Een video uploaden:

  1. Tik op Foto boven aan je nieuwsoverzicht.
  2. Tik op Video.
  3. Tik op een optie om een nieuwe video op te nemen of een video te kiezen uit de galerij van je mobiele apparaat.
  4. Tik op Plaatsen.
Hoe kan je een filmpje van YouTube downloaden? Open je webbrowser, zoek de video die je wilt downloaden van YouTube en kopieer de URL van de adresbalk. Keer dan terug naar 4K Video Downloader en klik op de groene 'Plak Link' knop linksboven. De software verkrijgt dan informatie over de video en geeft je een keuze aan kwaliteitsopties.

Hoe Download je films van internet?

Er zijn een paar verschillende manieren om films te downloaden van het internet. Eén manier is het gebruik van een programma voor het delen van bestanden zoals BitTorrent. Met BitTorrent kun je films downloaden die andere gebruikers al hebben gedownload en gedeeld. Een andere manier is het gebruik van een website voor het downloaden van films. Deze websites hebben meestal een pay-per-download systeem, of een maandelijks abonnement. Hoe bestanden opslaan? Om een bestand op te slaan, kunt u de sneltoets Ctrl+S gebruiken of klikken op de knop Opslaan in de linkerbovenhoek van het scherm. Als u het bestand nog niet eerder hebt opgeslagen, wordt u gevraagd een naam voor het bestand in te voeren en een locatie te kiezen om het op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Hoe zet ik iets van WhatsApp op Facebook?

Facebook bericht via WhatsApp delen

Zie je een bericht op Facebook dat je graag wilt delen? Tik dan op de deelknop. Kies onderaan voor meer opties en selecteer WhatsApp.
Waar vind je opgeslagen video's op Facebook? De opgeslagen video is vervolgens makkelijk terug te vinden door links in het hoofdmenu te klikken op het menu item Saved en daarna te kiezen voor het tabblad Videos.

Hoe kan je video's van Instagram opslaan?

Instagram-video opslaan op je Android telefoon

  1. Open de browser en ga naar DownloadGram.
  2. Plak de link van de video die je wilt downloaden in het venster.
  3. Klik op 'Download' en dan nog eens op 'Download video' om het te bevestigen.
  4. De video wordt nu gedownload op je telefoon.
Waarom kan ik geen filmpjes uploaden op Facebook? Als je een video wilt uploaden naar Facebook, moet de video een bestandsgrootte hebben van maximaal 4GB. Het bestandstype moet een van de volgende zijn: .mp4, .mov of .avi. Als je een video wilt uploaden die groter is dan 4GB, probeer dan de video te comprimeren met een gratis programma zoals Handbrake.

Dit in overweging nemend, hoe kun je een filmpje van facebook doorsturen?

Als je een video wilt doorsturen vanuit Facebook, kun je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de video die je wilt doorsturen en klik op de knop 'Delen'.
2. Er zal nu een pop-upvenster verschijnen waarin je de optie 'Bericht' ziet. Klik hierop.
3. Er zal nu een nieuw venster openen waarin je een bericht kunt typen. Voeg hier de naam van de persoon of personen toe aan wie je de video wilt doorsturen en klik vervolgens op 'Enter' of 'Verzenden'.

Door Gabrielle Fuemmeler

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen filmpjes kijken op Facebook? :: Hoe maak je een kaart op Facebook?
Handige links