Huis > K > Kan Je Een Externe Harde Schijf Herstellen?

Kan je een externe harde schijf herstellen?

Gratis externe harde schijf data recovery software kan helpen herstellen van gegevens uit alle externe harde schijf met allerlei problemen. Zo eenvoudig gegevens uit externe harde schijf die is geformatteerd, gewist, dood, gebroken of niet gedetecteerd te herstellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat betekent schijf niet Geinitialiseerd?

De meldingen 'schijf niet geïnitialiseerd' of 'onjuiste functie' kunnen verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat je je schijf onzorgvuldig ontkoppelt hebt, je met een virus te maken hebt, een sofwarefout, een hardwarefout, en nog veel meer.
Wat dit betreft, waarom doet mijn externe harde schijf het niet?
Wanneer een externe harde schijf opeens niet meer door Windows wordt herkend, kan dat meerdere oorzaken hebben. Controleer eerst of Windows het opslagmedium in het schijfbeheer herkent. Controleer daarna de schijfletter. Als laatste redmiddel kun je de schijf (opnieuw) formatteren.

Kan een externe harde schijf kapot gaan?

Ja, een externe harde schijf kan kapot gaan. De meest voorkomende oorzaak hiervan is fysieke schade, maar het kan ook worden veroorzaakt door een stroomstoot, oververhitting of een fabricagefout. Als u vermoedt dat uw externe harde schijf het begeeft, maak dan onmiddellijk een back-up van uw gegevens en neem contact op met een gekwalificeerde technicus voor hulp. Vervolgens, hoe weet ik of mijn externe harde schijf kapot is? Als u problemen hebt met de toegang tot uw externe harde schijf, kan dit te wijten zijn aan een probleem met de schijf zelf of met de verbinding tussen de schijf en uw computer. Probeer de schijf op een andere computer aan te sluiten om te zien of deze wordt herkend. Zo ja, dan ligt het probleem waarschijnlijk bij uw computer. Als de schijf niet wordt herkend, ligt het probleem waarschijnlijk bij de schijf.
Er zijn een paar tekenen dat uw externe harde schijf het begeeft. Als u een van de volgende zaken opmerkt, maak dan een back-up van uw gegevens en vervang de schijf zo snel mogelijk:
- De schijf maakt vreemde geluiden
- De schijf wordt niet herkend door uw computer
- De schijf wordt niet weergegeven in Windows Explorer
- Bestanden op de schijf zijn beschadigd of ontbreken
- De schijf reageert niet op commando's

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn Microsoft-account herstellen?

U kunt het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen door het e-mailadres, telefoonnummer of de Skype-naam in te voeren waarmee u zich aanmeldt. U wordt gevraagd waar u de beveiligingscode vandaan wilt halen. Selecteer Code verzenden om de gevraagde informatie in te voeren.

Dienovereenkomstig, hoe weet je of je externe harde schijf kapot is?

De meeste defecten aan een harde schijf gebeuren niet plotseling maar na verloop van tijd. Symptomen van een defecte harde schijf zijn een computer die steeds langzamer wordt, niet meer goed opstart of vastloopt. Ook als uw harde schijf tikt is dat een signaal dat de harde schijf kapot is of gaat.
Kan SSD schijf niet initialiseren?
Soms verschijnt het venster niet, maar zie je alsnog dat de schijf nog niet is geïnitialiseerd. In dat geval klik je met rechtermuisknop op de SSD en kies je voor Schijf initialiseren.

Men kan zich ook afvragen: hoe schijf initialiseren?

Je schijf initialiseren

Open schijfbeheer. Als je schijf nog niet geïnitialiseerd is, dan krijg je meteen de pop-up Schijf initialiseren. Kreeg je geen pop-up, maar zie je de melding Niet geïnitialiseerd? Rechtsklik dan op je schijf in het blokkenrooster en kies Schijf initialiseren.
Kan schijf niet initialiseren door fout in i o apparaat? Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor een I/O-apparaatfout bij het initialiseren van een schijf. De meest voorkomende oorzaak is een defecte of verkeerd aangesloten kabel. Als de kabel los zit of beschadigd is, kan dit de I/O-apparaatfout veroorzaken. Andere mogelijke oorzaken zijn een defecte of falende schijf, virusinfectie of slechte sectoren op de schijf.

Hoe kom ik in mijn externe harde schijf?

Er zijn een paar verschillende manieren om in uw externe harde schijf te komen. Eén manier is om hem gewoon op uw computer aan te sluiten en hem dan te openen via uw bestandsverkenner. Een andere manier is om een USB-adapter te gebruiken als uw externe harde schijf nog geen USB-poort heeft.

Door Ludmilla Bade

Vergelijkbare artikelen

Kun je gebeld worden op niet storen? :: Hoe kan je een filmpje vertragen iPhone?
Handige links