Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Ipad Herstellen?

Hoe kan ik mijn iPad herstellen?

Wissen via de iPhone of iPad zelf

  1. Druk op het thuisscherm op "Instellingen".
  2. Ga vervolgens naar "Algemeen".
  3. Helemaal onderaan vind je de optie "Stel opnieuw in".
  4. Kies hier voor "Wis alle inhoud en instellingen".
  5. Vul je Apple ID of iCloud ID in wanneer hier om gevraagd wordt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: kan op dit moment geen apple id aanmaken?

Als u het bericht 'Kan geen Apple ID aanmaken' ziet, betekent dit dat u het aantal nieuwe Apple ID's die op een enkel apparaat in één jaar kunt configureren voor iCloud, hebt overschreden. Hoe ontgrendel ik mijn account? De snelste manier om uw account te ontgrendelen is door online een beveiligingscode aan te vragen en deze in te voeren. Als u nog niet hebt geprobeerd uw account online te ontgrendelen, raden we u aan dit eerst te doen.

Waarom moet ik steeds mijn Apple ID invoeren?

De belangrijkste reden waarom u uw Apple ID moet blijven invoeren, is dat dit de enige manier is waarop Apple kan controleren of u de eigenaar van het apparaat bent. Als u niet de eigenaar van het apparaat bent, krijgt u geen toegang tot de functies of inhoud van het apparaat. Dit in overweging nemend, hoe doe je een harde reset? Een harde reset is een methode om een apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Dit wordt vaak gedaan om een probleem met het apparaat op te lossen of om het klaar te maken voor de verkoop. Er zijn een paar verschillende manieren om een harde reset uit te voeren, afhankelijk van het type apparaat dat u hebt.
Voor een computer kunt u meestal een harde reset uitvoeren door op de resetknop aan de achterkant van de toren te drukken. U kunt ook proberen de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden om te zien of dat de computer reset. Als geen van beide werkt, kan het zijn dat u de stekker uit het stopcontact moet halen en deze er weer in moet steken.
Voor een smartphone kunt u meestal een harde reset uitvoeren door de aan/uit-knop en de volumeknop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, kun je proberen naar het instellingenmenu te gaan en de reset-optie te vinden.
Voor een tablet kunt u meestal een harde reset uitvoeren door de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, kunt u naar het instellingenmenu gaan en de reset-optie vinden.
Voor andere typen apparaten moet u wellicht de handleiding of online documentatie raadplegen om erachter te komen hoe u een harde reset uitvoert.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Je kunt ook vragen wat gebeurt er als je een harde reset doet?

Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Als je je gegevens wilt herstellen, moet je ervoor zorgen dat ze beschikbaar zijn in je Google-account. Hoe iPhone 4s volledig resetten? iPhone resetten bij eerdere modellen: iPhone 4/4s/5/5c/5s

  1. Houd gelijktijdig de sluimerknop en de homeknop een paar seconden ingedrukt. De sluimerknop bevindt zich bij deze toestellen aan de bovenkant van het toestel.
  2. Na ongeveer 10 seconden start de iPhone vanzelf opnieuw op en krijg je een Apple-logo te zien.

Dit in overweging nemend, kan mijn ipad niet meer ontgrendelen?

Als u uw toegangscode niet meer weet wanneer u het opnieuw probeert, moet u een computer gebruiken om uw iPad in de herstelmodus te zetten. Hierdoor worden uw gegevens en instellingen, inclusief uw toegangscode, verwijderd, zodat u de iPad opnieuw kunt configureren. Hoe iPad deblokkeren zonder iTunes? Om je iPad te deblokkeren zonder iTunes, heb je een jailbreak-apparaat nodig. Als je niet weet wat jailbreaken is, ga dan naar de volgende website om erachter te komen:
https://www.iclarified.com/jailbreak/what-is-jailbreak

Je hebt ook een programma nodig dat SSH-toegang tot je iPad kan krijgen. Dit programma wordt 'cydia' genoemd. Als je niet weet wat cydia is of hoe je het kunt installeren, ga dan naar de volgende website:
https://www.cydiaimpactor.com/

Volg de instructies op de website om cydia op je iPad te installeren. Als je cydia hebt geïnstalleerd, ga dan naar het volgende adres in je webbrowser:
http://repo.bingner.com/

Download het bestand dat op de website staat. Dit is het bestand dat je nodig hebt om je iPad te deblokkeren. Als het downloaden klaar is, ga dan naar het volgende adres in je webbrowser en download het bestand dat daar staat:
https://github.com/pwn20wndstuff/Undecimus/releases

Dit is het jailbreak-programma dat je nodig hebt. Als je de twee bestanden hebt gedownload, volg dan de instructies op de website om het jailbreak-programma te installeren. Al

Hoe kan ik mijn iPhone activeren?

Er zijn twee manieren om je iPhone te activeren. Als je een nieuwe iPhone hebt, of je hebt recentelijk een herstel of update uitgevoerd, moet je je iPhone met je netwerk verbinden om de activatie te voltooien. Dit doe je door simpelweg je iPhone aan te zetten en te wachten tot het apparaat zichzelf aanpast aan het netwerk. Als je iPhone al eerder is geactiveerd, kun je hem opnieuw activeren door naar Instellingen > Algemeen > Info te gaan en daar te kiezen voor 'Activeer'.

Door Ofelia Gatts

Vergelijkbare artikelen

Wat is ActiveX COM probleem? :: Wat is iCloud blokkering?
Handige links