Huis > H > Hoe Kan Ik Youtube Installeren?

Hoe kan ik YouTube installeren?

Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Opmerking: De app werkt alleen op telefoons of tablets met Android-versie 5.0 of hoger.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Kun je YouTube filmpjes downloaden en offline bekijken?

Je kunt YouTube-video's ook downloaden in de mobiele apps voor Android en iOS. Je kunt op de knop Downloaden tikken die onder video's wordt weergegeven terwijl je ze bekijkt. Of je kunt op de drie stippen naast een video tikken, terwijl je er doorheen bladert en vervolgens de optie Video downloaden te selecteren.
Dienovereenkomstig, kun je youtube filmpjes offline bekijken?
Met YouTube Go bekijk je je favoriete YouTube-video's offline. YouTube Go laat je offline YouTube-video's kijken, en gaat zuiniger om met je mobiele data. De app is vanaf nu beschikbaar in meer dan 130 landen, maar werkt ook in Nederland.

Hoe kan je video's kijken zonder wifi?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u video's kunt bekijken zonder wifi. Eén manier is om de video te downloaden naar uw computer of mobiele apparaat voordat u op reis gaat. Een andere manier is om een dienst te gebruiken waarmee u video's offline kunt streamen, zoals Netflix of Amazon Prime Video. Tot slot, als je een data-abonnement hebt voor je mobiele apparaat, kun je dat gebruiken om video's van sites als YouTube of Vimeo te streamen. Hoe download je een YouTube video van iemand anders? De eerste stap is het vinden van de URL van de YouTube-video die u wilt downloaden. Open hiervoor de video in uw webbrowser en kopieer de URL uit de adresbalk.
Ga vervolgens naar een YouTube video downloader website. Er zijn er veel beschikbaar, maar wij raden SaveFrom.net aan.
Plak de URL in het invoerveld van de downloader-website en klik op de knop "Download". Afhankelijk van de website kunt u het formaat en de kwaliteit van de gedownloade video selecteren.
Wacht tot de download voltooid is en geniet van uw opgeslagen YouTube-video!

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

En nog een vraag, welke converter is veilig?

Uiteraard wil je graag een website die goed werkt en je wilt veilig muziek of filmpjes downloaden. Je wilt natuurlijk geen virus als je een Youtube filmpje download.
...
  • ByClick Downloader.
  • 4K Download.
  • VideoProc.
  • Converto.
  • YTD Video Downloader.
  • Wondershare UniConverter.
  • MP3 Download.
  • 320 YouTube.
Welke app gebruiken om YouTube filmpjes te downloaden?
Verschillende apps laten je YouTube-video`s downloaden, maar Videoder is wat ons betreft de beste. Een handige app als je vaak muziek luistert via YouTube of je favoriete filmpjes wil opslaan.

Kan je YouTube downloaden op macbook?

YouTube video snel downloaden

Een link die begint met www.youtube.com/watch verander je dus in www.ssyoutube.com/watch. Druk op Enter en je belandt op de website van SaveFrom. Met een klik op 'download video in browser' en 'Download' staat de video (in HD) in de Downloads-map op je Mac.
Kan je filmpjes downloaden van Instagram? Ja, je kunt video's downloaden van Instagram. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is om een app van derden te gebruiken, zoals DownloadGram. Een andere manier is om een video-downloader-extensie voor uw webbrowser te gebruiken. Ten slotte kunt u een schermopnametool gebruiken om de video op te nemen terwijl u deze afspeelt op Instagram.

Hoe sla je een bestand op als MP4?

Om een bestand als MP4 op te slaan, opent u het bestand in het programma waarmee u de video bewerkt. Ga naar het menu Bestand en selecteer Exporteren. In het venster Exporteren selecteert u MP4 als bestandsformaat. Geef het bestand een naam en kies een locatie om het op te slaan. Klik op Exporteren.

Door Mercy

Vergelijkbare artikelen

Wat is comprimeren en zippen? :: Wat kost een server aan stroom?
Handige links