Huis > H > Hoe Haal Je Het Geluid Weg Van Een Filmpje?

Hoe haal je het geluid weg van een filmpje?

Een video via WhatsApp sturen zonder geluid doe je zo:
  1. Open het WhatsApp-gesprek waarin je de video wil versturen;
  2. Tik rechtsonder op het paperclipje; Kies voor 'Galerij'
  3. Kies de juiste video;
  4. Tik linksboven op het speaker-icoontje;
  5. Tik er waar nodig nog een berichtje bij en klik op verstuur.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is geluid met mp3 indeling?

Het meest gebruikte formaat voor het opslaan van audio is het mp3-audioformaat. Elke speler kan mp3-bestanden openen. De audio wordt gecomprimeerd met verlies van kwaliteit, maar het verlies is verwaarloosbaar voor de doorsneegebruiker en het bestand is meestal kleiner dan de originele bestanden.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik geluid bij een filmpje?

Problemen met video of geluid tijdens een gesprek oplossen
  1. Zorg ervoor dat de camera en microfoon van het apparaat niet fysiek zijn geblokkeerd.
  2. Controleer of de camera en microfoon de juiste kant op zijn gericht.
  3. Controleer je mobiele verbinding of wifi-verbinding.
  4. Start de app opnieuw en probeer het nog een keer.
Hoe haal je het geluid van een filmpje weg Iphone?
Om het geluid uit de film te verwijderen, kies je 'Wijzig' > 'Verwijder audio'. Je bestand is nu alleen video. Om de video uit de film te verwijderen, kies je 'Wijzig' > 'Verwijder video'.

Je kunt ook vragen hoe krijg je een ruis weg?

Er zijn een paar manieren om van ruis af te komen:
1. Als het lawaai afkomstig is van een externe bron, zoals een luide auto, kunt u proberen het te blokkeren door uw ramen en deuren te sluiten of oordopjes te gebruiken.
2. Als het lawaai van binnenuit komt, zoals een luide tv, kunt u proberen het te overstemmen door muziek af te spelen of een apparaat voor witte ruis te gebruiken.
3. Als het lawaai uit een bepaalde kamer in uw huis komt, kunt u proberen de kamer geluiddicht te maken door tapijten of dekens toe te voegen om het geluid te absorberen of door akoestische panelen op de muren aan te brengen. Waarom geen geluid bij video WhatsApp? Er zijn enkele redenen waarom je mogelijk geen geluid hoort wanneer je een video afspeelt op WhatsApp. Controleer eerst of het volume van je telefoon helemaal omhoog staat. Als dat het geval is, kan het probleem liggen bij de video zelf. Soms kunnen video's die zijn gecomprimeerd voor WhatsApp hun geluidskwaliteit verliezen of kan het audiospoor niet meer synchroon lopen met de video. Als je problemen hebt met een bepaalde video, probeer deze dan te downloaden naar je telefoon en af te spelen in een andere app.

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Waarom verstuurd WhatsApp video zonder geluid?

Waarschijnlijk is de volume-instelling voor de uitvoer geheel uitgeschakeld. Mocht je scherm uitgaan en je kunt het audiobericht niet meer horen, dan heb je vast de sensor geactiveerd. Verplaats je hand zodat de sensor niet meer wordt geactiveerd.
Men kan zich ook afvragen: waarom heb ik geen geluid bij mijn video?
Als u geen geluid hoort bij het afspelen van een filmpje waar wel geluid bij hoort te zitten, kan dit een aantal oorzaken hebben. Controleer of uw geluidsboxen op uw computer aangesloten zijn. Controleer of u het geluid aan heeft staan. Als dit niet het probleem is, kan het aan de videokaart in uw computer liggen.

Vervolgens, hoe krijg ik mijn geluid weer aan?

U kunt het volume van uw apparaat harder of zachter zetten.
...
Uw meldingsgeluiden wijzigen
  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Geluid en trillen Geavanceerd. Standaard meldingsgeluid.
  3. Kies een geluid.
  4. Tik op Opslaan.
Wat moet je doen als je geen geluid hebt? Als u geen geluid hebt, is het eerste wat u moet doen het volume van uw computer controleren. Als het volume helemaal naar beneden staat, zet het dan hoger en kijk of dat het probleem verhelpt. Als het volume al hoger staat, probeer dan uw computer opnieuw op te starten. Als je nog steeds geen geluid hebt, probeer dan je geluidsdrivers opnieuw te installeren.

Hoe video opslaan zonder geluid?

Er zijn een paar manieren om video zonder geluid op te slaan. Eén manier is om een videobewerkingsprogramma te gebruiken om het geluidsspoor te dempen. Een andere manier is om een screen capture programma te gebruiken om de video zonder geluid op te nemen.

Door Tillfourd

Vergelijkbare artikelen

Wat is een ruisonderdrukking? :: Hoe zet ik het geluid van de laptop aan?
Handige links