Huis > W > Wat Is Een Ruisonderdrukking?

Wat is een ruisonderdrukking?

Het ruisonderdrukkingscircuit detecteert geluiden van buitenaf met geïntegreerde microfoons en stuurt een gelijkwaardig-maar-tegengesteld onderdrukkingssignaal naar de headset. Door dit tegengestelde signaal te produceren, blokkeert uw hoofdtelefoon een groot deel van externe geluidsbronnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen ruisonderdrukking en noise cancelling?

Al het omgevingsgeluid wordt weggefilterd door actieve ruisonderdrukking.

Dus, hoe zeg je ruis in het engels?

de ruis
de ruis (m)the rudd ; the rustle ; the tingling ; the rustling
ruisred-eye ; sound ; random noise ; noise ; alien ; false drop ; noise unit ; sound effects ; surface noise
Dienovereenkomstig, waarom geen geluid bij app?
Meldingsgeluiden aanpassen op Android-telefoon

Pak je smartphone erbij en ga naar Instellingen. Scrol naar beneden en klik op de optie Apps of Apps en meldingen (afhankelijk per toestel). Selecteer een app waarvan je het geluid wilt aanpassen. Klik op Meldingen.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik whatsapp meldingsgeluid?

Er zijn een paar manieren om het geluid van de WhatsApp-melding te wijzigen:
1. Open WhatsApp en ga naar het tabblad Chats.
2. Tik op de knop Menu > Instellingen.
3. Tik op Meldingen.
4. Tik op het vervolgkeuzemenu Meldingsgeluid en selecteer het gewenste geluid. Hoe geluid instellen WhatsApp? Om geluid voor WhatsApp in te stellen, open je eerst de app en ga je naar het menu "Instellingen". Tik vervolgens op "Meldingen". Op het volgende scherm tik je op "Geluid". Van hieruit kun je het geluid selecteren dat je wilt voor WhatsApp-meldingen. Zodra je je keuze hebt gemaakt, tik je op "OK" om te bevestigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt ruisonderdrukking?

Het akoestische verschijnsel van destructieve interferentie vormt de basis voor ruisonderdrukking. De golven heffen elkaar op als ze in antifase zijn. Stilte is het resultaat.

Hoe kan ik een filmpje versturen via WhatsApp?

Dit kan je doen door:
  1. Open de chat met de betreffende video.
  2. Houd de video vast.
  3. Tik op Stuur door.
  4. Tik links onderin op de doorsturen knop en selecteer de ontvanger.
Dienovereenkomstig, waar is mijn geluid?
Geen geluid op Android tablet of smartphone

Ga naar Instellingen - Instellingen - Geluid. Hier kun je het volume aanpassen van media, meldingen en systeem.

Men kan zich ook afvragen: waar gaat geluid heen?

Geluid zijn trillingen in de lucht (of in een (vloei-)stof zoals water of metaal) die door gezonde oren zijn waar te nemen. We gaan er hier vanuit dat het 'medium' lucht is. Wanneer een voorwerp geluid produceert worden de luchtdeeltjes in de omgeving samengeperst, waardoor de luchtdruk ter plaatse toeneemt.
Waarom geen geluid bij Facebook filmpjes? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom er geen geluid is bij het afspelen van Facebook-video's. Controleer eerst of het geluid op de video zelf is uitgeschakeld. Als het geluid in de video is uitgeschakeld, klikt u op het luidsprekerpictogram in de rechterbenedenhoek om het geluid weer in te schakelen. Als het geluid in de video niet is uitgeschakeld, controleer dan of het volume van uw computer niet is uitgeschakeld of te laag staat. Controleer ook of het geluid op andere websites werkt; als dat niet het geval is, kan er een probleem zijn met de luidsprekers of de geluidskaart van uw computer.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik mijn geluid terug op mijn telefoon?

Als je problemen hebt met het geluid van je telefoon, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. Zorg er eerst voor dat het volume op je telefoon helemaal omhoog staat. U kunt dit doen door naar het menu Instellingen te gaan en de optie Geluid te selecteren. Als het volume al helemaal omhoog staat, probeer dan je telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, moet u de geluidsinstellingen van uw telefoon controleren om er zeker van te zijn dat de telefoon is ingesteld om de luidspreker te gebruiken voor alle audio.

Door Adin Battuello

Vergelijkbare artikelen

  • Waarom ruisonderdrukking?

    Het toevoegen van ruisonderdrukking wordt gebruikt om lawaai te verminderen. Gebruikers kunnen zich beschermen tegen lawaai in lawaaierige omgevingen met een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking.

Hoe zet ik het geluid harder op mijn ipad? :: Hoe haal je het geluid weg van een filmpje?
Handige links