Huis > H > Hoe Maak Ik Een Snelkoppeling Op Het Bureaublad?

Hoe maak ik een snelkoppeling op het bureaublad?

Snelkoppelingen toevoegen aan het bureaublad
  1. Druk op het bureaublad en houd het ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer daarna Nieuw > Snelkoppeling.
  2. Voer de locatie van het item in of selecteer Bladeren om het item te zoeken in Verkenner, selecteer de locatie en selecteer OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Bovendien, waar kan ik icoontjes downloaden?

Hoe kan ik icoontjes downloaden?
  • Icon Shop. De Free Icon Shop biedt gratis iconen.
  • Aiconica. Bij Aiconica worden de iconen in categorieën weergegeven.
  • Simple Icons. Bij Simple Icons kan je iconen van (online) merken vinden.
  • IconStore.
  • Google Material Icons.
Je kunt ook vragen kan mijn bureaublad pictogrammen niet verplaatsen windows 10?
Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteer Bekijken . Zorg ervoor dat Pictogrammen automatisch rangschikken niet is aangevinkt. Zorg ervoor dat Pictogrammen uitlijnen naar grid is ook niet aangevinkt. Start opnieuw op en kijk of het probleem is opgelost.

Hoe krijg ik mijn oude bureaublad terug?

Er zijn een paar mogelijke manieren om een oud bureaublad terug te krijgen, afhankelijk van de situatie.
Als het bureaublad gewoon door een nieuwe is vervangen en de oude nog intact is, kan het mogelijk zijn om het oude bureaublad gewoon weer op de computer aan te sluiten. Hiervoor moet het nieuwe bureaublad worden losgekoppeld en het oude worden aangesloten.
Als het oude bureaublad per ongeluk is weggegooid of vernietigd, is het niet mogelijk het terug te krijgen. In dat geval is de enige optie om een nieuw bureaublad te kopen of er een vanaf nul op te bouwen. Hoe iets opslaan als afbeelding? Er zijn vele manieren om iets op te slaan als een afbeelding. Eén manier is om een screen capture tool zoals Snagit te gebruiken. Open hiervoor de afbeelding die u wilt opslaan in een afbeeldingsviewer en open vervolgens Snagit. Klik in Snagit op de knop Vastleggen en selecteer vervolgens het venster dat u wilt vastleggen. De afbeelding wordt op uw computer opgeslagen.
Een andere manier om een afbeelding op te slaan is door er met de rechtermuisknop op te klikken en Opslaan als te selecteren. Dit opent een dialoogvenster waarin u kunt kiezen waar u de afbeelding wilt opslaan en in welk formaat.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kan ik een afbeelding downloaden?

Tik op het bestand dat je wilt downloaden en houd dit vast. Tik daarna op Link downloaden of Afbeelding downloaden. Als je alle bestanden wilt zien die je naar je apparaat hebt gedownload, open je de app Downloads. Bekijk meer informatie over het beheren van gedownloade bestanden.
Dienovereenkomstig, wat is de extensie van een bestand?
De extensie geeft weer om wat voor soort document het gaat. Een Word-bestand is bijvoorbeeld te herkennen aan 'doc' of 'docx', een foto aan 'jpg'. De bestandsextensie staat achter de bestandsnaam en wordt door middel van een punt gescheiden van de rest (bijvoorbeeld: woordenboek. docx).

Waaruit bestaat een bestandsnaam?

De naam die wordt gegeven bij het opslaan van een bestand. Elk bestand heeft een unieke naam nodig, zodat u het herkent wanneer u het de volgende keer wilt openen. De volgende tekens kunnen niet voorkomen in de bestandsnaam: \ / ? : * " > < |. Elke bestandsnaam eindigt op een punt gevolgd door de bestandsextensie.
Waar worden documenten opgeslagen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het systeem in kwestie. Over het algemeen worden documenten opgeslagen op een centrale locatie die toegankelijk is voor alle gebruikers. Dat kan op een server zijn, in de cloud of op een lokale harde schijf. De specifieke locatie hangt af van het gebruikte systeem.

Vervolgens, waar kan ik mijn bureaublad vinden?

Als u een Windows-computer gebruikt, is uw bureaublad meestal het eerste scherm dat u ziet wanneer u uw computer aanzet. Op het bureaublad vind je de pictogrammen en snelkoppelingen van je computer. Om uw bureaublad te openen, klikt u op de knop Start en vervolgens op het woord "Bureaublad".

Door Irv Mammo

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander ik de helderheid van mijn scherm? :: Hoe verander je een pictogram iPhone?
Handige links