Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Beta Versie?

Hoe verwijder je een beta versie?

Een bètaprogramma verlaten
  1. Open de Play Store .
  2. Tik op het profielicoon rechtsboven.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Bèta.
  4. Zoek de app waarvoor je het bètaprogramma wilt verlaten.
  5. Tik op de app om de detailpagina te openen.
  6. Tik onder Je bent nu bètatester op Verlaten. Verlaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Kan iOS 13 op iPhone 6?

In 2019 krijgen de iPhone 5s, de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus geen update meer. De volgende toestellen - van nieuw naar 'oud' - kun je wel updaten naar iOS 13: iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR.
Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn oude ipad updaten?
U moet naar het algemene menu gaan en vervolgens naar instellingen. Hierna ziet u een optie die zegt: "zoek naar updates", dat is van ons. iTunes gaat verder met het zoeken naar de update voor uw apparaat en u downloadt en installeert deze.

Dit in overweging nemend, hoe teruggaan naar windows 10?

Er zijn een paar manieren waarop u terug kunt gaan naar Windows 10 vanuit een ander besturingssysteem. Een manier is om de Microsoft Media Creation Tool te gebruiken. Met deze tool kunt u een opstartbaar USB-station of ISO-bestand maken dat u kunt gebruiken om Windows 10 te installeren. Een andere manier is om het Windows 10 ISO-bestand te gebruiken. U kunt het ISO-bestand downloaden van de Microsoft-website en het vervolgens op een dvd of USB-station branden. Zodra u het ISO-bestand hebt, kunt u het gebruiken om Windows 10 te installeren. Kan ik oude updates van Windows verwijderen? Ja, u kunt oude updates uit Windows verwijderen, maar dat is niet aan te raden. Windows bewaart oude updates zodat ze indien nodig kunnen worden verwijderd. Als u een update verwijdert, kunt u deze later mogelijk niet meer verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je welke versie van Windows je hebt?

Om erachter te komen welke versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd, drukt u op de Windows-aanmeldtoets + R en typt u winver in het geopende vak. Selecteer Start om meer informatie te krijgen.

Wat te doen als Windows Update blijft hangen?

Als de installatie op hetzelfde percentage blijft hangen, probeer dan nogmaals op updates te controleren of voer de Probleemoplosser voor Windows Update uit. Als je op updates wilt controleren, selecteer je Start > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Windows Update > Controleren op updates.
Bovendien, wat gebeurt er als je een windows update onderbreekt?
Wat zou er gebeuren als je toch je laptop afsluit tijdens een update? Er is een grote kans dat je gegevens corrupt worden. Je zou dit kunnen vergelijken met een cake uit de oven halen terwijl die helemaal niet gebakken is.

Dienovereenkomstig, hoe windows update uitstellen?

Selecteer onder Instellingen bijwerken de optie Geavanceerde opties. In de vakken onder Kiezen wanneer updates worden geïnstalleerd selecteert u het aantal dagen dat u de update voor een onderdeel of een kwaliteitsupdate wilt uitstellen.
Mensen vragen ook: hoe lang duurt update voorbereiden? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de update die wordt voorbereid. Over het algemeen duurt het echter een paar minuten tot een paar uur om een update voor te bereiden.

Waarom update mijn iPhone niet automatisch?

Er zijn een paar redenen waarom je iPhone misschien niet automatisch wordt bijgewerkt. Controleer eerst of je iPhone is verbonden met een Wi-Fi-netwerk. Zo ja, ga dan naar Instellingen -> Algemeen -> Software-update en kijk of er updates beschikbaar zijn. Zo ja, tik dan op Downloaden en installeren.
Als je iPhone niet verbonden is met een Wi-Fi-netwerk, of als er geen updates beschikbaar zijn, dan is de meest waarschijnlijke reden dat je iPhone niet is ingesteld op automatisch bijwerken. Om dit te controleren ga je naar Instellingen -> iTunes & App Store en tik je op het tabblad Updates. Als de schakelaar naast Updates niet is ingeschakeld, tik er dan op om hem in te schakelen.

Door Lectra

Vergelijkbare artikelen

Kan iPhone niet opnieuw opstarten? :: Wat is Activeringsslot iPhone?
Handige links