Huis > K > Kan Iphone Niet Opnieuw Opstarten?

Kan iPhone niet opnieuw opstarten?

Als het scherm zwart of vastgelopen is
  • Druk kort op de volume-omhoogknop.
  • Druk kort op de volume-omlaagknop.
  • Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
  • Als uw telefoon niet kan worden ingeschakeld, volgt u deze stappen om de hardware te controleren en de telefoon op te laden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe zet ik mijn iPhone 11 weer aan?

De iPhone inschakelen

Houd de knop aan de zijkant of de sluimerknop (afhankelijk van welk model je hebt) ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt.
Wat dit betreft, wat als harde reset iphone niet werkt?
druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op.

Hoe zet je iPhone 11 uit zonder touchscreen?

Als uw iPhone 11 niet reageert en u hem niet kunt uitschakelen via het aanraakscherm, kunt u hem dwingen opnieuw op te starten door de knop volume omhoog en de zijknop tegelijkertijd ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt. Mensen vragen ook: wat moet je doen als je telefoon tript? Er zijn een paar dingen die je kunt doen als je telefoon struikelt:
1. 1. Start je telefoon opnieuw op: Dit kan tijdelijke storingen verhelpen waardoor je telefoon een fout maakt.
2. Controleer op updates: Verouderde software kan er soms voor zorgen dat telefoons struikelen. Controleer of er updates voor het besturingssysteem van je telefoon beschikbaar zijn en installeer deze indien mogelijk.
3. Reset je telefoon: Als opnieuw opstarten en bijwerken van je telefoon niet helpen, moet je je telefoon misschien resetten naar de fabrieksinstellingen. Dit zal al je gegevens wissen, dus zorg ervoor dat je vooraf een back-up van je bestanden maakt.
4. Breng hem naar een reparatiewerkplaats: Als geen van de bovenstaande stappen werkt, kan er een ernstiger probleem met je telefoon zijn dat professionele hulp vereist om te repareren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

En nog een vraag, kan mijn iphone niet meer uitzetten?

Om je iPhone geforceerd te herstarten, houd de aan- uit knop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt. Houd alle knoppen ingedrukt, zelfs wanneer de schuifbalk om je telefoon uit te zetten op het scherm verschijnt. Vervolgens wordt het scherm zwart. Laat de knoppen pas los wanneer het Apple-logo tevoorschijn komt.
Hoe zet ik mijn iPhone over naar een nieuwe iPhone?
Stel je nieuwe iPhone in
  1. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat;
  2. Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone;
  3. Kies 'Zet reservekopie terug' en kies de juiste reservekopie;
  4. Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten;
  5. Wacht tot alle gegevens zijn overgezet.

Vervolgens, hoe kan ik mijn iphone 11 uitzetten?

Hoe zet je de iPhone 11 uit via de 'Instellingen'-app?
  1. Open de 'Instellingen'-app.
  2. Tik op 'Algemeen'.
  3. Scrol naar beneden en druk op 'Zet uit'.
  4. Schuif de slider naar rechts.
  5. De iPhone 11 gaat uit als je het scherm loslaat.
Hoe kan ik mijn iPhone opnieuw installeren? Er zijn een paar verschillende manieren om je iPhone opnieuw te installeren. Eén manier is om je iPhone aan te sluiten op je computer en iTunes te openen. Zodra iTunes is geopend, klikt u op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek. Daar klikt u op het tabblad "Overzicht" en vervolgens op de knop "iPhone herstellen". Een andere manier om je iPhone opnieuw te installeren is door het rechtstreeks vanaf het apparaat zelf te doen. Ga hiervoor naar de app "Instellingen" en scroll vervolgens naar beneden en tik op "Algemeen". Tik op "Reset" en vervolgens op "Alle inhoud en instellingen wissen".

Wat moet je doen als je iPhone niet meer reageert?

Als je iPhone niet meer reageert, kun je verschillende dingen proberen om hem weer aan de praat te krijgen. Probeer eerst je iPhone opnieuw op te starten door de Slaap/Wektoets ingedrukt te houden totdat de "Schuif naar Uitschakelen" schuifbalk verschijnt, en schuif de schuifbalk dan naar rechts. Als het opnieuw opstarten van uw iPhone niet werkt, probeer hem dan te resetten door de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt. Als het resetten van uw iPhone niet werkt, kunt u proberen het te herstellen vanaf een back-up met behulp van iTunes. Als geen van deze oplossingen werkt, kunt u contact opnemen met Apple voor verdere ondersteuning.

Door Lareena Mannan

Vergelijkbare artikelen

Hoe cast je je scherm iPhone? :: Hoe verwijder je een beta versie?
Handige links