Huis > I > Is Tv Replay Gratis?

Is tv replay gratis?

De TV Replay-functie is gratis* en zit vervat in elk pack met Proximus TV. De programma's die beschikbaar zijn met TV Replay staan in je tv-gids aangeduid met een icoontje.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

En nog een vraag, is ziggo replay gratis?

Of u nu een film, een serie of een programma meerdere keren wilt zien, u betaalt niks extra. Replay is helemaal gratis. Heeft u een Horizon mediabox? Dan heeft u direct toegang tot Replay TV.
Men kan zich ook afvragen: hoe werkt tv replay?
Je hoeft enkel na te gaan of de zender van het programma dat je wil herbekijken in de tv-gids wordt aangeduid met het replay-icoontje. Je hoeft nu enkel nog het programma te kiezen dat je wil (her)bekijken. met de optie TV Replay+ kan je vooruit spoelen in het programma dat je uitgesteld bekijkt.

Wat is uitgebreid terugkijken Bij ziggo?

Uitgebreid kijken is een functie van Ziggo waarmee je bepaalde zenders tot 24 uur na uitzending kunt bekijken. Dit kan handig zijn als je een programma wilt inhalen dat je hebt gemist of als je een programma dat je leuk vindt op de marathon wilt bekijken. Om Extended Viewing te gebruiken, selecteert u het kanaal dat u wilt bekijken in de Ziggo-gids en drukt u op de knop "Extended Viewing". Je kunt dat kanaal dan tot 24 uur na uitzending bekijken. Je kunt ook vragen hoe kan ik een gemiste uitzending bekijken? Als u een uitzending mist die u had moeten bekijken, kunt u vragen hoe u die kunt bekijken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Mensen vragen ook: hoe terugkijk tv activeren?

Terugkijk TV is alleen inbegrepen in Streamz, Streamz+, Play More & Play Sports (bij Play Sports alleen op Play Sports-zenders).
  1. Ga in Mijn Telenet naar Mijn Televisie > Telenet TV.
  2. Kies bij Extra pakketten wat je wil toevoegen: Streamz, Streamz+ of Play Sports.
Hoe werkt Replay TV van Ziggo?
Als er bij een programma een Ziggo Replay TV icoon staat (Een play-knop met een pijltje eromheen) kan je een programma terugkijken tot 7 dagen nadat het is uitgezonden. Klik op een programma met Ziggo Replay TV icoon dat je wil terugkijken.

Waar zit Ziggo Replay?

Replay gebruik je in combinatie met een Mediabox XL, Mediabox Next, Next Mini en via de Ziggo GO app. Je krijgt een mediabox bij een Internet & TV Complete of Internet & TV Max abonnement. Ik zie Ziggo Replay TV niet in de Ziggo GO app.
Waarom kan ik niet alle programma's terugkijken? Er zijn een paar redenen waarom u misschien niet alle programma's terug kunt kijken. Controleer eerst of uw DVR verbonden is met het internet. Als dat niet zo is, dan kan hij geen programma's streamen. Ten tweede, controleer of uw DVR genoeg opslagruimte heeft. Als deze vol is, dan kunt u geen programma's meer opnemen. Tot slot, controleer of de programma's die u probeert te bekijken beschikbaar zijn op aanvraag. Zo niet, dan kunt u ze niet bekijken.

Daarvan, hoe 7 dagen terugkijken telenet?

Er zijn een paar verschillende manieren om 7 dagen terug te kijken op telenet. Eén manier is om naar het tabblad "Instellingen" te gaan en dan op het tabblad "Algemeen" te klikken. Van daaruit ziet u een optie die zegt "Dagen om back-ups te bewaren". U kunt het getal naast deze optie veranderen in 7 en dan op "OK" klikken. Een andere manier om 7 dagen terug te kijken op telenet is om naar het tabblad "Back-ups" te gaan en dan op het tabblad "Geschiedenis" te klikken. Dit zal u een lijst tonen van alle back-ups die in de afgelopen 7 dagen werden aangemaakt.

Door Judon Rogacion

Vergelijkbare artikelen

Kun je 24Kitchen terugkijken? :: Is Beddenplein betrouwbaar?
Handige links