Huis > K > Kun Je 24Kitchen Terugkijken?

Kun je 24Kitchen terugkijken?

Op dit moment kun je sommige 24Kitchen-programma's tot 7 dagen na uitzending terugkijken via de tv-gids op je televisie, maar bij The Chefs' Line Nederland is het anders: elke aflevering kun je namelijk terugkijken op 24Kitchen.nl én via KPN iTV!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je terugkijken op Discovery Plus?

Bent u een fan van Discovery-programma's en wilt u ze opnieuw bekijken? Discovery+ is een video on demand platform voor real-life entertainment, samen met andere kanalen zoals Investigation Discovery, Animal Planet en meer.

Daarvan, waarom kan ik canvas niet terugkijken?

Programma's op Canvas zijn niet bij alle providers terug te kijken via Programma Gemist. Daarnaast zijn programma's niet bij alle providers opnieuw te starten met Begin Gemist. U kunt via een TV app Canvas online bekijken op uw smartphone of tablet.
Waarom kan ik Ziggo replay niet streamen?
Replay via Ziggo GO mag je inderdaad niet casten, dat is een eis van de leveranciers. Replay kun je op tv natuurlijk wel zien via je Mediabox XL of Next. Met een Mediabox Next staan je opnames in de cloud en die zou je wel kunnen casten. Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Mensen vragen ook: hoe lang kun je tv terugkijken?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar factoren, waaronder het type tv dat u hebt en de instellingen die u erop hebt staan. Als u bijvoorbeeld een oudere tv hebt, kan deze mogelijk slechts een bepaalde tijd beelden weergeven voordat het beeld wazig of vervormd wordt. En als uw tv op high-definition staat, kan hij meer stroom verbruiken en daardoor minder lang beelden weergeven dan een tv op een lagere stand. Wat dit betreft, wat kost tv gemist? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het per persoon en per specifieke situatie kan verschillen. In het algemeen kunnen de kosten van het missen van televisie echter aanzienlijk zijn. Dat komt omdat de tv een bron van amusement en ontsnapping aan de dagelijkse sleur is, en ook een bron van nieuws en informatie kan zijn. Als iemand geen tv kijkt, kan hij belangrijke gebeurtenissen in de wereld missen, of gewoon zijn favoriete programma's niet. In beide gevallen kunnen de kosten van het missen van televisie aanzienlijk zijn.

Gerelateerde artikelen

Kan je op Discovery Plus terugkijken?

Als u zich abonneert op discovery+, kunt u alle programma's bekijken die u op Discovery hebt gemist.

Wat kost uitzending gemist?

NPO Plus is een extra service waar je tegen betaling van € 2,95 per maand programma's langer kunt terugkijken, of soms al eerder kunt bingewatchen. Reclamevrij en in een hogere beeldkwaliteit.
Wat dit betreft, waarom kan ik niet meer terugkijken op telenet?
Waarom kan ik niet meer terugkijken Telenet? Met andere abonnementen kan je geen Terugkijk TV gebruiken. Installeer de Telenet TV yelo -of Telenet TV-app om ook gebruik te maken van Terugkijk TV op je smartphone, tablet of pc. Met een Play Sports Dagpas heb je geen toegang tot Terugkijk TV.

Je kunt ook vragen hoe kan ik het nieuws herbekijken?

Als u Het journaal wilt herbekijken, dan klikt u op uw afstandsbediening op het 'huisje'. Daarmee opent u de keuzebalk. Daarna scrolt u naar rechts en klikt op 'Tv-theek'. In het menu 'Tv-theek' heeft u bovenaan de keuze tussen verschillende opties.
Hoe stel ik de fabrieksinstellingen van mijn decoder opnieuw in als ik niet in het tv menu geraak? Controleer eerst of uw decoder een fysieke resetknop heeft. Veel decoders hebben een resetknop die met een paperclip of ander klein voorwerp kan worden ingedrukt. Als uw decoder geen fysieke resetknop heeft, moet u de resetcode voor uw specifieke model vinden. Resetcodes zijn meestal online beschikbaar op de website van de fabrikant. Zodra u de resetcode hebt, voert u die met de afstandsbediening in uw decoder in.

Hoe werkt Interactieve TV van Ziggo?

Interactieve TV van Ziggo is een dienst waarmee gebruikers hun TV kunnen bekijken en bedienen met behulp van een afstandsbediening. De dienst biedt verschillende functies, waaronder de mogelijkheid om live-tv te pauzeren en terug te spoelen, programma's op te nemen en toegang te krijgen tot inhoud op aanvraag. Om de dienst te gebruiken, moeten gebruikers beschikken over een Ziggo TV-box, die is aangesloten op hun tv en een breedbandinternetverbinding.

Door Hazen Lambson

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn mobiel resetten? :: Is tv replay gratis?
Handige links