Huis > H > Hoe Knippen En Plakken In Imovie?

Hoe knippen en plakken in iMovie?

Knippen met Imovie
  1. Knippen. Ga dan naar “clip”-> en klik dan op “split clip”.
  2. Geknipte clips weer heel maken. Je kunt ook clips definitief aan elkaar maken of gesplitste clips weer “heel” maken.
  3. Snel knippen. Zet de lijn in het project waar je wilt knippen.
  4. Nog een mogelijkheid om te knippen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je iets kopieren en plakken op Chromebook?

Als u een gedeelte van de tekst wilt kopiëren en plakken, houdt u de CONTROL-toets ingedrukt en drukt u vervolgens op de C-toets.

Hoe filmpjes aan elkaar plakken gratis?

De 11 beste gratis video-editors
  1. Splice (mobiele app – iOS en Android)
  2. Magisto (mobiele app – iOS en Android)
  3. Videoshop (mobiele app – iOS en Android)
  4. Quik (mobiele app – iOS en Android)
  5. Wondershare FilmoraGo (mobiele app – iOS, Android)
  6. Powerdirector (mobiele app – Android)
  7. OpenShot (software – Windows, Mac)
Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een video van meerdere filmpjes?
Open Movie Maker. Bovenaan in het lint, zie je 'video's/foto's toevoegen'. Klik dit aan en navigeer naar de filmpjes en slecteer ze allemaal. Nu ze ingevoegd zijn kan je ze ordenen (verslepen) of bijknippen (daarvoor moet je het filmpjes selecteren en kijken in het lint).

Hoe maak je een aftermovie?

Aftermovies zijn een geweldige manier om een evenement of speciale gelegenheid opnieuw te beleven, en ze zijn ook een creatieve manier om uw bedrijf of dienst op de markt te brengen. Hoewel er veel manieren zijn om een aftermovie te maken, zijn er een paar belangrijke elementen die ervoor zorgen dat uw video opvalt.
Ten eerste heb je geweldig beeldmateriaal nodig. Dat betekent filmen in hoge definitie en een groot aantal camerahoeken gebruiken. Je kunt een professionele videograaf inhuren, of als je je ambitieus voelt, kun je leren hoe je je eigen video opneemt en monteert.
Als je eenmaal je beelden hebt, is het tijd om te gaan monteren. Aftermovies zijn meestal snel en montage-achtig, dus je wilt software gebruiken waarmee je gemakkelijk clips aan elkaar kunt plakken. Apple's iMovie en Adobe Premiere Pro zijn beide populaire opties.
Denk bij het monteren aan je publiek. Wat voor soort muziek zal hen aanspreken? Welke beelden zullen resoneren? En welke boodschap wil je ze meegeven?
Zodra je een ruwe versie van je aftermovie hebt, is het tijd om de laatste hand te leggen. Dit omvat kleurcorrectie, audio mixen, en het toevoegen van titels en andere graphics. Ook hiervoor kun je een professional inhuren, of het zelf leren.
Tot slot moet je je aftermovie exporteren in een formaat dat je online kunt delen. MP4-bestanden zijn een goede optie, want die kun je uploaden naar YouTube, Vimeo en andere sites voor het delen van video's.
Een aftermovie maken lijkt misschien veel werk, maar het eindresultaat is het waard. Als je deze stappen volgt, kun je een video maken die je publiek boeit en naar meer smacht. Dit in overweging nemend, hoe kan ik een mp4 bestand bewerken? Om een mp4-bestand te bewerken, moet u een videobewerkingsprogramma gebruiken dat compatibel is met het mp4-bestandsformaat. Er zijn veel verschillende videobewerkingsprogramma's beschikbaar, dus u moet er een kiezen die aan uw behoeften voldoet en compatibel is met uw computersysteem. Zodra u een videobewerkingsprogramma hebt gekozen, moet u de instructies van de software volgen om uw mp4-bestand te bewerken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kopieren en plakken op smartphone?

Kies wat je wilt kopiëren. U kunt het kopiëren. Houd het item vast waar u het wilt plakken. U kunt op plakken tikken.

Kan je een video bijsnijden?

Movavi Video Editor Plus biedt een eenvoudige methode om elke video bij te snijden. Voeg gewoon je videoclip toe aan het programma, geef het gebied aan dat je wilt bijsnijden en sla het resultaat op in het formaat van jouw keuze: MP4, AVI, FLV, WMV, MPEG of een ander formaat.
Hoe knippen in video Editor Windows 10?
Een video knippen

Klik op het lint onder Hulpmiddelen voor video op het tabblad Afspelen op Video knippen. Om aan te geven waar u het videofragment wilt knippen, klikt u in het dialoogvenster Video knippen op de knop Afspelen. Op het punt waar u de knip wilt maken, klikt u op de knop Pauze.

Hoe video bewerken in Windows?

Gebruik de video-editor in de app Foto's voor het maken van diavoorstellingen met video waarin uw foto's en video's worden gecombineerd met muziek, beweging, tekst en meer. U kunt zelfs bewegende 3D-effecten, zoals sterren of vuurwerk, toevoegen.
En nog een vraag, hoe mp4 versneld afspelen? Er zijn een paar manieren om het afspelen van MP4-bestanden te versnellen. Eén manier is om een mediaspeler te gebruiken die hardwareversnelling ondersteunt, zoals VLC Media Player. Hierdoor kan de mediaspeler de grafische verwerkingseenheid (GPU) van uw computer gebruiken om de video te decoderen en te renderen, wat de afspeelprestaties aanzienlijk kan verbeteren.
Een andere manier om de afspeelprestaties te verbeteren is om het MP4-bestand te converteren naar een formaat dat beter geschikt is voor afspelen op uw specifieke apparaat. Als u bijvoorbeeld een MP4-bestand wilt afspelen op een mobiel apparaat met beperkte verwerkingskracht, kunt u het converteren naar een lagere resolutie of beeldsnelheid. Dit vermindert de hoeveelheid rekenkracht die nodig is om de video af te spelen en kan de afspeelprestaties verbeteren.

Kan je een timelapse vertragen?

Ja, je kunt een timelapse vertragen. Om dit te doen, moet je een bewerkingssoftware gebruiken om de framerate te veranderen. De framesnelheid is het aantal frames dat per seconde wordt afgespeeld. Bijvoorbeeld, als je een timelapse hebt die 30 seconden lang is en je verandert de framerate naar 10fps, dan zal de timelapse nu 3 minuten lang zijn.

Door Templer Beth

Vergelijkbare artikelen

Hoe knip je een deel uit een video? :: Hoe knip je een stukje uit een video?
Handige links