Huis > H > Hoe Knip Je Een Deel Uit Een Video?

Hoe knip je een deel uit een video?

Een video knippen

Klik op het lint onder Hulpmiddelen voor video op het tabblad Afspelen op Video knippen. Om aan te geven waar u het videofragment wilt knippen, klikt u in het dialoogvenster Video knippen op de knop Afspelen. Op het punt waar u de knip wilt maken, klikt u op de knop Pauze.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Bovendien, hoe kan je filmpjes inkorten?

Het begin of einde van je video inkorten
  1. Klik op Inkorten . Er verschijnt een blauw vak in de Editor.
  2. Selecteer en sleep de zijkanten van het blauwe vak. Stop als het vak het gedeelte van de video bedekt dat je wilt behouden.
  3. Selecteer Voorbeeld om je bewerkingen te checken.
  4. Klik op Opslaan.
Hoe kan ik een mp4 bestand knippen?
Video Grabber
  1. Open uw browser en ga naar Video Grabber.
  2. Klik op "Video Converteren" en vervolgens op "Selecteer bestanden om te converteren". Selecteer het bestand dat u wilt bijsnijden zodra het venster verschijnt.
  3. Klik op "Bewerken" en geef het gewenste formaat aan.

Mensen vragen ook: hoe knip je een video in imovie?

Er zijn een paar verschillende manieren om een video in iMovie te knippen. De eerste manier is om de videoclip die u wilt knippen gewoon aan te klikken en naar de tijdlijn te slepen. Plaats vervolgens de cursor op de clip en klik op de knop "Splitsen". Dit knipt de clip in twee aparte stukken.
Een andere manier om een videoclip te knippen is door op de clip in de tijdlijn te klikken en dan op de knop "Bewerken" te klikken. Dit opent een nieuw venster met een aantal verschillende opties om de clip te bewerken. Een van de opties is het gereedschap "Trimmen". Met dit gereedschap kunt u de clip knippen door eenvoudig de randen van de clip naar binnen of naar buiten te slepen.
Ten slotte kunt u ook de knop "Audio verwijderen" gebruiken om de audio uit een videoclip te knippen. Dit kan handig zijn als u een stille video wilt maken of als u de audio van de clip in een ander project wilt gebruiken. Vervolgens, hoe knip je een stukje uit een filmpje iphone? Om een stuk uit een film op je iPhone te knippen, open je eerst de film in de app Foto's. Tik vervolgens op de knop Bewerken in de rechterbovenhoek.
Tik vervolgens op de videoclip die u wilt bewerken. Tik vervolgens op het schaarpictogram onderaan het scherm.
Tot slot sleept u met uw vinger de gele schuifjes om het gedeelte van de film te selecteren dat u wilt behouden. Als u klaar bent, tikt u op de knop Gereed.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Mensen vragen ook: hoe video bijsnijden windows?

Foto's en video's bewerken in Windows 10
  1. Selecteer eerst bewerken & maken boven aan het scherm.
  2. Selecteer Bewerken, en vervolgens Bijsnijden en draaien, Filters of Aanpassen.
  3. Met deze functies kunt u de belichting, kleur en helderheid aanpassen en rode ogen verwijderen.
Dus, hoe kan ik een mp4 bestand bewerken?
Ja, je kunt iMovie gebruiken om de MP4-bestanden te bewerken. Alleen de MP4-bestanden die zijn gecodeerd met MPEG-4- en H. 264-codecs worden echter geaccepteerd door iMovie. Als de MP4-bestanden zijn gecodeerd met andere codecs, moet u eerst de MP4-codec converteren en wijzigen.

Daarvan, hoe kun je video's aan elkaar plakken?

Een aantal mobiele apps voor tablets en telefoons kunnen eenvoudig meerdere filmpjes samenvoegen tot één, bijvoorbeeld Movavi Clips.
...
Video's samenvoegen op Android of iPhone
  1. Download en start de app.
  2. Tik op het plus-pictogram om mediabestanden te kiezen die je wilt toevoegen.
Hoe Audio knippen iMovie? Om audio te knippen in iMovie, selecteert u eerst de audioclip die u wilt bewerken. Klik vervolgens op de knop "Bewerken" bovenaan het scherm. Er verschijnt een nieuw venster met een aantal opties voor het bewerken van uw audioclip. Om de audio te knippen, klikt en sleept u de muis over het gedeelte van de audioclip dat u wilt verwijderen. Zodra u het gedeelte van de audio hebt geselecteerd dat u wilt knippen, drukt u op de toets "Delete" op uw toetsenbord.

Hoe werkt precisie editor iMovie?

Precisie-editor is een speciale bewerkingsmodus in iMovie waarmee u zeer nauwkeurige bewerkingen aan uw video kunt uitvoeren. Om de precisie-editor te openen, selecteert u eerst de clip die u wilt bewerken in de projectbrowser. Klik vervolgens op de knop Bewerken onderaan het scherm. Hierdoor wordt het venster Precisie-editor geopend.
In Precision Editor ziet u een miniatuur van uw videoclip aan de linkerkant van het venster, en een tijdlijn van de clip aan de rechterkant. Klik en sleep op de tijdlijn om een bewerking uit te voeren. U kunt ook het trimgereedschap gebruiken om het begin of einde van de clip bij te snijden.
Om de precisie-editor af te sluiten, klikt u op de knop Gereed onderaan het venster.

Door Landau Pinn

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je video's aan elkaar plakken? :: Hoe knippen en plakken in iMovie?
Handige links