Huis > W > Wat Is Trojan Spyware?

Wat is Trojan spyware?

Wat is een Trojaans paard? Een Trojaans paard is een kwaadaardig softwareprogramma dat in andere programma's is verborgen. Het dringt een computer verborgen in een legitiem programma binnen, bijvoorbeeld een schermbeveiliging.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is spyware een virus?

spyware is een soort software die kan worden gebruikt om uw activiteiten en persoonlijke informatie te controleren. Het Internet heeft een van de oudste en meest wijdverspreide bedreigingen.

Wat dit betreft, heb trojan?

Een trojan horse is een virus dat hackers toegang geeft tot je computer, zonder dat je het doorhebt. De trojan horse wordt verspreid in een gedownload bestand, of als bijlage van een e-mail of via een chatprogramma. Open je de bijlage, dan raakt je computer besmet.
Bovendien, wat betekent het paard van troje binnenhalen?
Het paard van Troje binnenhalen wil zeggen: zonder onraad te vermoeden zichzelf een groot onheil berokkenen als gevolg van een list van de tegenpartij.

Wat doet een botnet?

Een botnet is een netwerk van computers die geïnfecteerd zijn met malware en gecontroleerd kunnen worden door een aanvaller op afstand. Deze computers, of bots, kunnen worden gebruikt om spam te versturen, aanvallen uit te voeren of informatie te stelen. Hoe werkt adware? Adware is een soort software die automatisch reclamemateriaal weergeeft of downloadt wanneer een gebruiker het internet opgaat. Adware wordt vaak gebundeld met andere gratis software die gebruikers van het internet downloaden. Wanneer de gebruiker de gratis software installeert, wordt ook de adware op de computer van de gebruiker geïnstalleerd. Adware volgt het internetgebruik van de gebruiker en toont gerichte advertenties op basis van de surfgewoonten van de gebruiker. Adware kan moeilijk te verwijderen zijn van een computer zodra het geïnstalleerd is.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of er spyware op je telefoon staat?

Mobiele telefoon vertoont tekenen van activiteit als hij niet in gebruik is. Het was een onverwachte reboot. Er zijn vreemde geluiden tijdens gesprekken. Onverwachte tekstberichten. De levensduur van de batterij wordt slechter.

Mensen vragen ook: wat gebeurt er als er een virus op je computer hebt?

Een computervirus is een programma of stukje code dat is ontworpen om uw computer te beschadigen. Dat gebeurt door systeembestanden aan te tasten, bronnen te verspillen, gegevens te vernietigen of op een andere manier overlast te bezorgen.
Dit in overweging nemend, hoe krijg je een virus?
U kunt besmet raken met een virus doordat u druppeltjes inademt die iemand ander uithoest of -niest. Ook kunt u besmet raken als u een oppervlakte aanraakt waar het virus op zit, bijvoorbeeld op de handen. Hoe makkelijk een virus verspreidt in uw lichaam ligt aan verschillende factoren.

Dienovereenkomstig, wat kan malware op je telefoon doen?

Dan bestaat de kans dat er kwaadaardige apps aan het werk zijn. Wij leggen uit wat de mogelijke tekenen zijn van malware-apps en wat je eraan kan doen.
...
Android-malware
  1. Een hoger dataverbruik.
  2. Reclame en pop-up-meldingen.
  3. Onbekende apps.
  4. App-crashes.
  5. Warmte en een hoger batterijverbruik.
Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen een computervirus en een computerworm? Een computervirus is een soort malware die is ontworpen om zichzelf te repliceren en te verspreiden naar andere computers. Een virus hecht zich meestal aan een programma of bestand en wordt vervolgens uitgevoerd wanneer het programma wordt uitgevoerd of het bestand wordt geopend. Een worm daarentegen is een type malware dat is ontworpen om zichzelf te verspreiden zonder dat het nodig is zich aan een programma of bestand te hechten. Wormen verspreiden zich meestal door gebruik te maken van zwakke plekken in het besturingssysteem van een computer.

Is Windows Defender voldoende als virusscanner?

Windows Defender is een gratis antivirusprogramma dat wordt meegeleverd met Windows 10. Het is ook beschikbaar voor Windows 8 en Windows 7. Windows Defender wordt door de meeste beveiligingsexperts beschouwd als een goed basis antivirusprogramma. Het is echter niet zo uitgebreid als sommige betaalde antivirusprogramma's.

Door Shirline

Vergelijkbare artikelen

Wat is Android virus? :: Wat kost Wordfeud zonder reclame?
Handige links