Huis > H > Hoe Krijg Ik Die Vervelende Pop-Ups Weg?

Hoe krijg ik die vervelende pop-ups weg?

Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, is het verstandig om pop-ups altijd te blokkeren?

Soms is het handig om pop-ups te blokkeren, houd er wel rekeing mee dat je op sommige websites juist wel pop-ups nodig hebt om iets te wijzigen in instellingen of je gegevens. Zet het schuijfe Blokkeren op Aan of Uit.
Hoe kun je ongewenste reclame blokkeren?
Advertentie-ID blokkeren op Android
  1. Tik op Instellingen.
  2. Scrol naar beneden en tik op Google.
  3. Tik op Advertenties.
  4. Tik op Advertentie-ID resetten > OK.
  5. Schuif het balkje achter 'Afmelden voor personalisatie van advertenties' naar rechts.
  6. Tik bovenaan (een aantal keer) op het pijltje naar links om terug te keren.

Bovendien, hoe zet ik pop-up blokkering uit safari?

Pop-upblokkering is standaard ingeschakeld in Safari, dus u hoeft er niets voor te doen. Als u nog steeds pop-ups ziet, is het mogelijk dat een ander programma of een extensie ze blokkeert. Om de instellingen van Safari te controleren:
1. Open Safari en klik op het menu Safari.
2. Selecteer Voorkeuren.
3. Klik op het tabblad Websites.
4. Controleer onder Pop-upvensters of de optie Pop-upvensters blokkeren is geselecteerd.
Als u een Mac met macOS Mojave of eerder gebruikt, kunt u de instelling Pop-upvensters blokkeren ook aanvinken op het tabblad Beveiliging. Hoe zet je de meldingen uit? Er zijn een paar manieren om meldingen uit te schakelen:
1. Ga op een iPhone naar Instellingen > Meldingen. Hier ziet u al uw apps waarvoor meldingen zijn ingeschakeld. Om meldingen voor een app uit te schakelen, zet u de schakelaar naast de app in de uit-stand.
2. Op een Android-toestel gaat u naar Instellingen > Geluid en meldingen. Ook hier ziet u een lijst met apps waarvoor meldingen zijn ingeschakeld. Om meldingen voor een app uit te schakelen, tikt u op de app en zet u de schakelaar naast "Meldingen toestaan" in de uit-stand.
3. U kunt meldingen ook uitschakelen voor specifieke soorten meldingen. Op een iPhone kunt u bijvoorbeeld naar Instellingen > Meldingen > Berichten gaan en de instelling "Voorvertoningen tonen" uitschakelen. Hierdoor verschijnen er geen voorbeeldberichten op uw vergrendelingsscherm of in het meldingencentrum.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Dit in overweging nemend, waarom geen pop up melding whatsapp?

Hopelijk werkt dit: Ga naar Privacy -> App lock. Verwijder het slot uit de applicatie en je zult de meldingen weer terug zien. Of Of ga naar WhatsApp >> Meldingen >> Toon meldingen. Schakel deze in.
Dus, waarom pop up venster geblokkeerd?
Pop-ups en omleidingen voor een specifieke site beheren

Niet alle pop-ups bevatten advertenties of spam. Sommige legitieme websites laten webcontent zien in pop-upvensters. op je computer. Ga naar een pagina waar pop-ups worden geblokkeerd.

Dus, wat zijn pop ups op je telefoon?

Wanneer iets plotseling te voorschijn springt (op popt), wordt dat in het Engels pop-up genoemd. De term pop-up is inmiddels vooral bekend van de vensters die opeens opduiken op het scherm van je computer of telefoon.
Dienovereenkomstig, wat is een pop up melding? Een pop-upmelding is een waarschuwing die op een computerscherm verschijnt, meestal in de vorm van een klein venster, wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Pop-upmeldingen kunnen worden gebruikt om gebruikers te informeren over nieuwe berichten, updates of andere informatie.

Wat kan ik doen tegen ongewenste reclame op mijn pc?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om van ongewenste reclame op uw pc af te komen. Eén ding dat je kunt doen is een ad blocker installeren. Ad blockers zijn software die het verschijnen van advertenties op uw scherm blokkeert. Er zijn een paar verschillende advertentieblokkers waaruit je kunt kiezen, dus het kan zijn dat je met een paar moet experimenteren om er een te vinden die goed voor je werkt.
Wat je ook kunt doen is je browserinstellingen aanpassen om bepaalde soorten advertenties uit te schakelen. In Google Chrome kun je bijvoorbeeld naar Instellingen > Geavanceerd > Site-instellingen > Advertenties gaan en bepaalde advertentietypes uitschakelen.
Je kunt ook plugins of extensies installeren die advertenties blokkeren. uBlock Origin is een populaire plugin die advertenties op verschillende manieren blokkeert.
Tot slot kunt u proberen een andere browser te gebruiken. Firefox en Opera zijn twee browsers die ingebouwde advertentieblokkers hebben.

Door Karena

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik ongewenste reclame van mijn smartphone? :: Hoe krijg ik die melding weg?
Handige links