Huis > H > Hoe Zet Je App Store In Het Nederlands?

Hoe zet je App Store in het Nederlands?

Stap voor stap uitgelegd:
  1. Tik op 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Algemeen'.
  3. Scroll naar beneden en tik op 'Taal en regio'.
  4. Tik nu bovenaan op 'iPhone-taal'.
  5. Kies de gewenste taal uit en eventueel de regio en tik daarna op 'Gereed'.
  6. Tik op 'Wijzig in...'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe betalen met iDEAL App Store?

Ga naar je profielpagina in de App Store en tik rechtsboven op je foto om met iDeal te betalen.

Hoe kan ik buitenlandse apps downloaden?

Buitenlandse apps downloaden

Voordat dit mogelijk is moet je een geldige betaalmethode toevoegen. Dit doe je door de Play Store-app op je smartphone te openen en vervolgens te tikken op de drie streepjes links bovenin het scherm. Kies vervolgens 'Betaalmethoden' en voeg bijvoorbeeld een creditcard toe.
Waar kan ik een app downloaden?
Apps downloaden via Google Play
  1. Open Google Play. Gebruik de Play Store-app.
  2. Zoek naar een app die je wilt installeren.
  3. Als je wilt weten of de app betrouwbaar is, controleer je wat anderen over de app zeggen.
  4. Als je een app kiest, tik je op Installeren (voor kosteloze apps) of op de prijs van de app.

En nog een vraag, hoe krijg ik de app store terug op mijn iphone?

Ga naar Instellingen > Schermtijd > Inhouds- en privacybeperkingen. Tik op Inhoudsbeperkingen en vervolgens op iTunes & App Store-aankopen. Kies een instelling en zet deze op Toestaan. Hoe krijg het icoon van een app terug op je scherm? Er zijn een paar verschillende manieren om het pictogram van een app terug op je scherm te krijgen:
1. Als de app nog steeds op uw apparaat is geïnstalleerd, kunt u het pictogram ervan meestal vinden in de app-lade (de lijst met geïnstalleerde apps op uw apparaat). Tik gewoon op het pictogram om de app te openen.
2. Als de app niet langer op uw apparaat is geïnstalleerd, maar u het pictogram ervan nog ergens hebt opgeslagen (bijvoorbeeld op uw computer), kunt u het pictogram kopiëren en terugplakken op het startscherm van uw apparaat.
3. Als u het pictogram nergens kunt vinden, kunt u proberen de app opnieuw te downloaden uit de app store. Dit geeft u meestal een nieuw pictogram voor de app.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik aankopen uit de App Store?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven in het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Daarvan, hoe zet ik mijn iphone in het nederlands?

De taal wijzigen op een iPhone, iPad of iPod touch
  • Open Instellingen. Tik in het beginscherm op 'Instellingen'.
  • Tik op 'Algemeen' Tik op het volgende scherm op 'Algemeen'.
  • Selecteer de taal en regio. Scrol omlaag en tik op 'Taal en regio'.
  • Tik op '[apparaat]-taal'
  • Kies de taal.
  • Bevestig uw selectie.
Waarom is mijn Appstore in het Engels?
Het land of de regio online wijzigen

Log in bij appleid.apple.com. Tik of klik op 'Persoonlijke gegevens'. Tik of klik op 'Land/regio'.

Hoe zet ik mijn iPad in het Nederlands?

Taal en regio wijzigen op de iPad
  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Taal en regio'.
  2. Stel het volgende in: De taal voor de iPad.
  3. Als je een toetsenbord voor een andere taal wilt toevoegen, tik je in Instellingen op 'Algemeen' > 'Toetsenbord' > 'Toetsenborden' en vervolgens op 'Voeg toetsenbord toe'.
Dus, hoe kan ik een app downloaden die niet beschikbaar is in mijn land? Er zijn een paar manieren om een app te downloaden die niet beschikbaar is in uw land:
1. Gebruik een VPN: Een VPN (virtual private network) kan u helpen om geolocatiebeperkingen te omzeilen door uw verkeer via een server in een ander land te leiden. Hierdoor krijg je toegang tot de app store voor dat land en kun je de gewenste app downloaden.
2. Gebruik een App Store Alternatief: Er zijn een paar alternatieve app-winkels die een bredere selectie van apps bieden dan de officiële app-winkel voor uw land. Deze zijn toegankelijk door uw apparaat te jailbreaken of een Android-emulator op uw computer te gebruiken.
3. Gebruik een proxy: Een proxy kan u ook helpen geolocatiebeperkingen te omzeilen door uw verkeer via een server in een ander land te leiden. Hierdoor krijg je toegang tot de app store voor dat land en kun je de gewenste app downloaden.
4. Neem rechtstreeks contact op met de ontwikkelaar: Als al het andere faalt, kunt u proberen rechtstreeks contact op te nemen met de ontwikkelaar van de app en vragen of zij de app beschikbaar kunnen maken in uw land.

Hoe zet je je telefoon op Belgie?

Het instellen van je telefoon op België is relatief eenvoudig en kan in slechts een paar stappen worden gedaan. Eerst moet je het menu Instellingen op je telefoon openen. Scroll vervolgens naar beneden naar de optie "Taal & Regio" en selecteer deze. Hier selecteer je "België" uit de lijst met beschikbare landen. Zodra je dit hebt gedaan, is je telefoon ingesteld op België en kun je hem normaal gebruiken.

Door Sibylle Yenner

Vergelijkbare artikelen

Waarom zijn apps niet beschikbaar? :: Wat kost een luisterboek?
Handige links