Huis > W > Wat Kost Een Luisterboek?

Wat kost een luisterboek?

De kosten van een luisterboekabonnement zijn afhankelijk van de app die je kiest. Dit zijn de prijzen voor alle apps: Nextory - prijs vanaf € 11,99-€23,99. Storytel - prijs vanaf € 11,99-€23,99 - prijs vanaf € 11,99-€16,99.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Je kunt ook vragen hoe duur is audible?

Hoe werkt Audible? De eerste 30 dagen zijn gratis, inclusief je eerste audioboek, en daarna kost het $ 7,99 / £ 7,99 per maand, inclusief één audioboek per maand. De maandelijkse kosten zijn van uitzonderlijke waarde.
Men kan zich ook afvragen: wat is beter storytel of nextory?
Overzicht – Storytel of Nextory

Voor liefhebbers van boeken zijn Storytel en Nextory beide goede apps. Je kunt kiezen uit veel verschillende boeken. Als je voldoende hebt aan een hoofdaccount en een account voor je kinderen, kies dan voor Storytel.

Wat dit betreft, wat is het verschil tussen storytel en nextory?

Er is geen significant verschil tussen de twee bedrijven. Zowel storytel als nextory bieden digitale abonnementsdiensten die gebruikers toegang geven tot een bibliotheek van e-books en luisterboeken. Het belangrijkste verschil is dat storytel een iets breder aanbod van titels biedt, terwijl nextory zich richt op kwaliteit boven kwantiteit. Dienovereenkomstig, wat zijn de kosten van storytel? De kosten van storytel zijn afhankelijk van het land waarin u zich bevindt. Bijvoorbeeld, de kosten bedragen $9,99 USD per maand in de Verenigde Staten, terwijl de kosten €9,99 per maand bedragen in Europa.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Is de LuisterBieb gratis?

LuisterBieb, de app voor luisterboeken

De LuisterBieb-app bevat duizenden luisterboeken die bibliotheekleden gratis kunnen lenen. Ook niet-leden kunnen nu lekker luisteren, want er zijn extra titels beschikbaar gemaakt voor iedereen.
Bovendien, kan luisterboek op ereader?
Voor de meeste eBooks en luisterboeken is een inkijkexemplaar beschikbaar, zodat je een voorbeeld van het luisterboek kunt beluisteren of delen van het boek kunt lezen. Je kunt eBooks en luisterboeken kopen op je Kobo eReader, op Kobo.com of in de Kobo Books-app voor Android.

Kan een e reader ook voorlezen?

Els Bellens is redactrice bij Data News. Storytel, de van oorsprong Zweedse dienst die je voornamelijk kent van zijn luisterboeken, bracht deze zomer een e-reader uit. Het toestel combineert geluid met de mogelijkheid om e-books te lezen.
Hoe krijg ik een luisterboek op mijn iPhone? Het eerste wat je moet doen is de Audible app downloaden op je iPhone. Zodra u de app hebt, opent u deze en meldt u zich aan met uw Amazon-accountgegevens. Zodra u bent aangemeld, kunt u in de Audible-winkel zoeken naar audioboeken die u wilt kopen. Wanneer u een audioboek vindt dat u wilt, tikt u op de knop "Kopen". Zodra je het audioboek hebt gekocht, wordt het automatisch gedownload naar je iPhone en kun je het beluisteren in de app.

Dienovereenkomstig, hoe kun je een ebook cadeau doen?

Om een ebook te schenken, moet je het eerst kopen bij een winkelier zoals Amazon of Barnes & Noble. Zodra het ebook is gekocht, kunt u het ebook aan een andere persoon schenken door deze persoon het e-mailadres te geven dat aan zijn of haar Amazon- of Barnes & Noble-account is gekoppeld.

Door Romina

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je App Store in het Nederlands? :: Wat is de beste luisterboeken app?
Handige links