Huis > H > Hoe Krijg Je Play Store Terug?

Hoe krijg je Play Store terug?

De Google Play Store-app vinden
  1. Ga naar het gedeelte Apps op je apparaat.
  2. Tik op de Google Play Store .
  3. De app wordt geopend. Je kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kun je Play Store opnieuw installeren?

Om de Google Play store opnieuw te installeren, klikt u op de nieuwste versie. U downloadt het . apk bestand hiervan en als dit klaar is, klikt u via "downloads" of "apkinstaller" op het zojuist gedownloade bestand. U krijgt nu een melding om het te installeren.
Kan ik Google Play tegoed terugstorten?
Google Play-cadeaukaarten en ander prepaid Google Play-tegoed kunnen niet worden terugbetaald, tenzij wettelijk vereist. Google Play-promotietegoed kan niet worden terugbetaald. Dit is alleen van toepassing op Google Play-tegoed, Google Play Muziek-abonnementen of Google Play Boeken die zijn gekocht bij Google.

Je kunt ook vragen kan niet meer downloaden play store?

Als u problemen hebt met het downloaden van de Google Play Store-app op uw mobiele apparaat, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen. Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Als je een mobiele dataverbinding gebruikt, probeer dan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk. Als dat niet werkt, probeer dan de cache en gegevens van de Google Play Store-app te wissen. Ga hiervoor naar de app Instellingen > Apps & meldingen > App info > Google Play Store > Opslag > Cache wissen. Als het wissen van de cache niet werkt, kun je ook proberen de gegevens te wissen. Houd er rekening mee dat dit alle gegevens verwijdert die aan de app zijn gekoppeld, zoals uw accountgegevens en voorkeuren. Hoe kan je Play Store downloaden? Aangenomen dat u instructies wilt voor het downloaden van de Google Play Store-app:
1. Open de Instellingen app op uw toestel
2. Tik op Beveiliging
3. Scroll naar beneden en schakel Onbekende bronnen in
4. Tik op OK op het pop-up waarschuwingsbericht
5. Open je browser en ga naar https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-7-5-08-r36-1403082300-release/
6. Tik op de meest recente versie van de vermelde app
7. Tik op de groene DOWNLOAD APK knop
8. Zodra het downloaden is voltooid, opent u de map Downloads van uw toestel
9. Tik op het APK-bestand en tik op Installeren als daarom wordt gevraagd.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Waarom is Google Play Store gestopt?

Zorg dat je de Google Play Store update. Het opnieuw downloaden en installeren van de Google Play Store kan ervoor zorgen om de problemen op te lossen. Zo download je de google play store opnieuw: Android probeert je te beschermen om apps te installeren vanuit externe bronnen.
Hoe kan ik Google Play Store updaten?
De Google Play Store updaten
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Instellingen Over. Play Store-versie.
  4. Als de Play Store up-to-date is, krijg je een bericht. Tik op OK. Als er een update beschikbaar is, wordt deze over een paar minuten automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik eerder gedownloade apps terug vinden?

Verwijderde apps terugvinden op een Android mobiel of tablet
  1. Open de. Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen.
  2. Tik op Mijn apps en games.
  3. Tik op Alle.
  4. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
  5. Tik op de app, en druk op Installeren om de app opnieuw te installeren.
Daarvan, waarom kan ik niet meer downloaden? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet meer inhoud kunt downloaden:
1. Mogelijk hebt u uw opslaglimiet bereikt. De meeste apparaten hebben een beperkte hoeveelheid opslagruimte. Als u de maximale hoeveelheid opslagruimte op uw apparaat hebt bereikt, kunt u niet meer inhoud downloaden totdat u een deel van de bestaande inhoud verwijdert.
2. De inhoud die u probeert te downloaden is misschien te groot. Sommige bestanden zijn simpelweg te groot om op bepaalde apparaten te downloaden. Als het bestand dat u probeert te downloaden te groot is voor uw apparaat, kunt u het niet downloaden.
3. De inhoud die u probeert te downloaden is misschien niet compatibel met uw apparaat. Sommige inhoud is alleen beschikbaar voor bepaalde apparaten of besturingssystemen. Als de inhoud die u probeert te downloaden niet compatibel is met uw apparaat, kunt u deze niet downloaden.
4. De inhoud die u probeert te downloaden is mogelijk beperkt. Sommige inhoud is alleen beschikbaar voor bepaalde gebruikers of in bepaalde landen. Als de inhoud die u probeert te downloaden beperkt is, kunt u deze niet downloaden.

Dus, wat kan je doen met google play saldo?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen met uw google play balans. U kunt het gebruiken om apps, games en andere digitale inhoud op Google Play te kopen. U kunt het ook gebruiken om in-app aankopen te doen. Ten slotte kunt u het gebruiken om u te abonneren op bepaalde soorten inhoud op Google Play.

Door Reviel

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Google pay tegoed? :: Kan je je PS4 aansluiten op een macbook?
Handige links