Huis > H > Hoe Apps Handmatig Updaten?

Hoe apps handmatig updaten?

Een Android-app updaten
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Apps waarvoor een update beschikbaar is, hebben het label Update beschikbaar.
  4. Tik op Updaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je zien hoeveel apps je hebt?

Ga naar de Play Store vanaf het startscherm. 2. De menuknop bevindt zich linksonder op het toestel.

Waarom worden mijn apps niet bijgewerkt?

Cache legen

Wil apps updaten maar niet lukken, dan kun je het beste even naar 'Instellingen > Apps/Applicatiebeheer' gaan en op 'Google Play' tikken. Selecteer vervolgens het 'Opslagruimte'-veld en kies voor 'Cache legen' om tijdelijke bestanden te verwijderen.
Hoe komt het dat ik geen apps kan downloaden?
Check je opslagruimte

Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op je apparaat beschikbaar is. In de volgende gevallen kan je apparaat weinig opslagruimte hebben: Je krijgt een melding over opslagruimte.

Hoe besturingssysteem upgraden?

Er zijn een paar verschillende manieren om een besturingssysteem te upgraden. Eén manier is om een tool te gebruiken die door de leverancier van het besturingssysteem wordt geleverd, zoals de Windows Update tool voor Microsoft Windows. Deze tool zal automatisch alle beschikbare updates voor het besturingssysteem downloaden en installeren.
Een andere manier om een besturingssysteem te upgraden is om handmatig de gewenste update te downloaden van de website van de leverancier van het besturingssysteem en deze te installeren. Deze aanpak is meestal alleen nodig als er een specifieke update is die niet via de automatische update tool wordt aangeboden.
Tot slot bieden sommige leveranciers van besturingssystemen hulpmiddelen waarmee gebruikers kunnen upgraden naar de nieuwste versie van het besturingssysteem zonder gegevens of instellingen te verliezen. Dit is vaak de voorkeursmethode voor upgrades, omdat het risico van gegevensverlies dan minimaal is. Daarvan, hoe update je een app op iphone? Een app bijwerken op de iPhone is eenvoudig. Open gewoon de App Store, selecteer het tabblad Updates en tik vervolgens op de knop Bijwerken naast de app die je wilt bijwerken.

Gerelateerde artikelen

Hoe werken betaalde apps?

Je kunt betalen door de app te openen en de juiste persoon uit de lijst te kiezen. In beide gevallen tik je het juiste bedrag in en bevestig je met je pincode. Het geld gaat van jouw rekening naar de rekening van de ontvanger.

Hoe update ik mijn apps op iPad?

Het is verstandig om apps op een iPhone of iPad regelmatig bij te werken.
...
Apps handmatig bijwerken
  1. Tik op App Store.
  2. Tik rechtsboven op het plaatje van uw account.
  3. Tik achter de apps die u wilt updaten op Werk bij.
  4. Het is ook mogelijk om alle apps tegelijk te updaten. Tik in dat geval op Werk alle bij.
Waarom kan ik WhatsApp niet updaten?
Als je WhatsApp niet kunt installeren vanwege onvoldoende ruimte op je apparaat, probeer dan de gegevens en cache van Google Play Store te wissen: Ga naar Instellingen op je apparaat en tik op Apps en meldingen > Google Play Store > Applicatie-info > Opslag > CACHE LEGEN.

Kan niet worden bijgewerkt met jouw Apple ID?

Waarom kan ik mijn telefoon niet updaten? In veel gevallen is er voor een update van het Android-besturingssysteem nieuwere hardware nodig dan er in de gemiddelde telefoon zit. Dat betekent dat de update niet wordt ondersteund op het oudere apparaat.
Waarom kan ik mijn DigiD app niet updaten? Er kunnen een paar redenen zijn waarom iemand zijn DigiD app niet kan bijwerken. Eén reden kan zijn dat iemands telefoon niet compatibel is met de laatste versie van de app. Een andere reden kan zijn dat de persoon geen sterke internetverbinding heeft om de update te downloaden. Tot slot is het ook mogelijk dat er geen updates voor de app beschikbaar zijn.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen apps downloaden op mijn samsung?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen apps kunt downloaden op uw Samsung-apparaat. Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Probeer vervolgens de cache en gegevens van de Google Play Store-app te wissen. Als dat niet werkt, moet u mogelijk de Google Play Store-app verwijderen en opnieuw installeren. Zorg er ten slotte voor dat uw Samsung-apparaat de nieuwste software-update gebruikt. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Samsung-ondersteuning voor verdere hulp.

Door Karla Shamshina

Vergelijkbare artikelen

Hoe kwartaal berekenen in Excel? :: Hoe kan ik mijn telefoon leegmaken voor verkoop?
Handige links