Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Telefoon Leegmaken Voor Verkoop?

Hoe kan ik mijn telefoon leegmaken voor verkoop?

Android (o.a. Samsung) terug naar fabrieksinstellingen:
  1. Ga naar het 'instellingenmenu'
  2. Ga naar 'systeem'
  3. Ga naar 'opties voor resetten'
  4. Ga naar 'alle gegevens wissen'
  5. Ga naar 'telefoon resetten'
  6. Voer je toegangscode in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kan ik mijn Samsung account verwijderen?

Dit geldt ook voor alle e-mails, contacten en instellingen.
...
Voor meer informatie ga je naar het Helpcentrum van Nexus.
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Wachtwoorden en accounts.
  3. Tik onder Accounts voor op het account dat je wilt verwijderen.
  4. Tik op Account verwijderen.
Welke apps mag je niet verwijderen?
Je kunt bepaalde systeem-apps die vooraf zijn geïnstalleerd op je Android-telefoon, niet verwijderen. Op sommige telefoons kun je deze apps wel uitschakelen, zodat je ze niet ziet in de lijst met apps op je telefoon. Als je wilt weten hoe je apps kunt uitschakelen, neem je contact op met de fabrikant van het apparaat.

Wat is beaming service?

De beamingdienst is een technologie voor draadloze gegevensoverdracht op korte afstand waarmee twee apparaten gegevens kunnen delen door een verbinding tot stand te brengen en de gegevens vervolgens tussen hen over te dragen. De apparaten moeten zich in elkaars nabijheid bevinden om de beamingdienst goed te laten werken. Beaming wordt vaak gebruikt om bestanden, zoals foto's en video's, tussen twee apparaten te delen. En nog een vraag, welke app is gevaarlijk? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het individu en zijn specifieke behoeften. Enkele apps waarvan bekend is dat ze gevaarlijk zijn, zijn echter apps die buitensporige rechten vragen, apps die slecht zijn ontworpen en apps waarvan bekend is dat ze malware bevatten.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat zet Smart Switch allemaal over?

Gebruik de Smart Switch-app om foto's, contacten, berichten, bestanden en belangrijke gegevens over te zetten naar een nieuw apparaat. Smart Switch verplaatst al je gegevens, inclusief de instellingen van je toestel naar je nieuwe telefoon. Je pakt je nieuwe apparaat op en gaat verder waar je gebleven was.
Wat zet Smart Switch niet over?
Hoewel Smart Switch het overzetten van jouw gegevens makkelijk maakt, lukt het niet alle gegevens over te zetten: De meeste app-gegevens worden overgedragen, maar alle beveiligde of gecodeerde gegevens (d.w.z. WhatsApp-chats) worden niet overgezet.

Hoe kan ik al mijn apps overzetten?

Apps overzetten van je oude naar je nieuwe Android toestel is zo gedaan, als je een back-up maakt via Google Drive. Check op je oude Android toestel onder Systeem -> Back-up -> Back-up maken in Google Drive, of er een back-up van je apps en app gegevens is gemaakt in Google Drive.
Wat te doen als je telefoon geheugen vol is? Als je telefoongeheugen vol is, kun je proberen je cache te wissen of onnodige apps te verwijderen. Als dat niet werkt, moet je misschien je telefoon in de fabriek resetten.

Hoe krijg je meer opslagruimte op Samsung?

Er zijn een paar manieren om meer opslagruimte op Samsung te krijgen:
1. Gebruik een geheugenkaart: U kunt een geheugenkaart gebruiken om meer gegevens op uw Samsung-apparaat op te slaan. Plaats de geheugenkaart gewoon in de kaartsleuf van uw toestel.
2. Gebruik de cloud: Samsung biedt cloudopslagdiensten die u kunt gebruiken om gegevens op uw apparaat op te slaan. Meld u gewoon aan voor een gratis account en upload uw gegevens naar de cloud.
3. Gebruik een USB-stick: U kunt een USB-flashstation gebruiken om gegevens op uw Samsung-apparaat op te slaan. Sluit het USB-flashstation gewoon aan op de USB-poort van uw toestel.

Door Jodee Delpit

Vergelijkbare artikelen

Hoe apps handmatig updaten? :: Hoe verwijder je Twitter-account op Iphone?
Handige links